maia_kar, за всеки лекар има добри и не толкова добри отзиви. Което е нормално всъщност.
Ганева е изключително мил и отзивчив човек. И е вярно, че в тази клиника са много добри професионалисти, имат страхотна техника и условия.
Просто моите наблюдения са, че са много добри, когато става въпрос за мъжки фактор, тубарен фактор,хормонални проблеми. Но моя случай не беше такъв. При мен и съпруга ми всичко изглеждаше перфектно, но много време не се получаваше.
След като попаднах в Зачатие и прочетох разни неща, настоях за имунологични, генетични и изследвания на щитовидната. Няколко пъти ми беше отговорено, че при мен няма данни за такива проблеми(каквото и да значи това!). Направих ги на своя глава и се оказах ходещо "имунулогично недоразумение"
плюс генетична склонност към тромбофилия и Хашимото.
Та така. Смених клиниката, просто вече им нямах доверие. На 1.06. тази година ми беше първата консултация при друг специалист, октомври бях бременна.
Това е моя опит. Братовчедка ми забременя при Ганева от втори опит ин витро (тя няма тръби) и естествено я боготвори. Напълно я разбирам, роди най-чаровното момиченце.