0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Лекарите от клиниката на Щерев
« -: Декември 19, 2007, 08:44:36 am »
Момичета,

кой от акушер-гинеколозите там можете да ми препоръчате?

Благодаря предварително и желая на всички успех!
Re: Лекарите от клиниката на Щерев
« Отговор #1 -: Декември 19, 2007, 09:37:11 am »
Здравей, аз съм пациент на д-р Андреева. Бих ти препоръчала също така д-р Тимева, д-р Савова, д-р Ганева - преглеждали са ме и съм правила процедури и с тях, така че имам мнение и за тяхната работа. За останалите нямам наблюдения. Успех, каквото и да решиш.
Баткото - 11.12.2004 г., по-малката сестра - 07.01.2008 г.
« Отговор #2 -: Декември 20, 2007, 16:55:48 pm »
Препоръчвам ти д-р Савова, тя е и завеждащ отделението. Аз съм нейна пациентка и може би съм малко пристрастна, но тя е отличен специалист, а е и много всеотдайна и слънчева жена. Но според мен за теб ще е по-важно сама да усетиш с кой лекар ще можеш да се сработиш най-добре. Важното е да му имаш 100% доверие и да не се отчайваш ако нещо не се получи отведнъж.
*
« Отговор #3 -: Декември 21, 2007, 13:17:38 pm »
Като специалисти всички са на ниво. Без значение е при кого точно ще се лекуваш, защото в клиниката се работи по една и съща схема и като цяло лекарите са взаимно заменяеми.
Иначе бих ти препоръчала д-р Ганева или д-р Савова.
Успех  :D
When the things seem most hopeless - this is a prelude to when real opportunities begin

*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
« Отговор #4 -: Декември 21, 2007, 13:35:24 pm »
А дали е още там д-р Мариян Александров? И той ли се специализира в стерилитета? Дали някой знае нещо за него.

София е нашето чудо! Благодаря ти, Наде!
*
« Отговор #5 -: Декември 21, 2007, 14:11:17 pm »
аз не бих препоръчала д-р Ганева.

*
« Отговор #6 -: Декември 21, 2007, 14:30:39 pm »
А дали е още там д-р Мариян Александров? И той ли се специализира в стерилитета? Дали някой знае нещо за него.
Там е д-р Александров.
« Отговор #7 -: Декември 21, 2007, 16:27:27 pm »
аз не бих препоръчала д-р Ганева.

Аз също, загуби ми доста време. Савова е най-добрата там, тя е и най-търсена, но си струва.
*
« Отговор #8 -: Декември 21, 2007, 16:35:19 pm »
А какво ви е мнението за Андреева?Предстои ми опит при нея, но не съм я чувала преди това.Кажете впечатления.
« Отговор #9 -: Декември 21, 2007, 20:46:32 pm »
Категорично не съм съгласна с изказаното мнение за д-р Ганева! Благодарение на нея имам дъщеря си след 8-годишен стерилитет, тя е единственият лекар, който проучи внимателно проблема ми, предложи ми различна схема за стимулация, която всъщност беше и успешна. Може и да е случайност, знам ли? Но ще съм й благодарна до края на дните си!
Доволна съм и от останалите лекари от клиниката, мисля, че са изключителни професионалисти - и д-р Тимева, и д-р Андреева, и д-р Савова.
Мисля, че можеш да им се довериш! Желая ти успех!!! :D
*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
« Отговор #10 -: Декември 21, 2007, 21:18:38 pm »
А какво ви е мнението за Андреева?Предстои ми опит при нея, но не съм я чувала преди това.Кажете впечатления.

Мими, а кой те насочи към тази докторка?

*
« Отговор #11 -: Декември 21, 2007, 21:27:56 pm »

Ми когато печелиш процедура не върви да си избираш и доктора :wink:.Аз нямам нищо напротив, дори след това ми предложиха замяна, но ние с Яшо решихме, че това ни е бил късмета и не искаме да си променяме съдбата.Д-р Андреева до сега ми се струва много мила и симпатична жена.Просто ми се иска да знам нещо повече за нея.За сега знам само, че е била на специализация в Япония.
« Отговор #12 -: Декември 21, 2007, 21:47:33 pm »
maia_kar, за всеки лекар има добри и не толкова добри отзиви. Което е нормално всъщност.
Ганева е изключително мил и отзивчив човек. И е вярно, че в тази клиника са много добри професионалисти, имат страхотна техника и условия.
Просто моите наблюдения са, че са много добри, когато става въпрос за мъжки фактор, тубарен фактор,хормонални проблеми. Но моя случай не беше такъв. При мен и съпруга ми всичко изглеждаше перфектно, но много време не се получаваше.
След като попаднах в Зачатие и прочетох разни неща, настоях за имунологични, генетични и изследвания на щитовидната. Няколко пъти ми беше отговорено, че при мен няма данни за такива проблеми(каквото и да значи това!). Направих ги на своя глава и се оказах ходещо "имунулогично недоразумение" :) плюс генетична склонност към тромбофилия и Хашимото.
Та така. Смених клиниката, просто вече им нямах доверие. На 1.06. тази година ми беше първата консултация при друг специалист, октомври бях бременна.
Това е моя опит. Братовчедка ми забременя при Ганева от втори опит ин витро (тя няма тръби) и естествено я боготвори. Напълно я разбирам, роди най-чаровното момиченце. :D
*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
« Отговор #13 -: Декември 21, 2007, 23:30:23 pm »

Ми когато печелиш процедура не върви да си избираш и доктора :wink:

Не знаех, че не сте си я избрали вие. Нали спечелилите бяха при д-р Владимиров, но явно съм останала с погрешно впечатление. Мими, много се радвам, ще видиш, че там ти е късмета!

« Отговор #14 -: Декември 22, 2007, 22:51:55 pm »
Не може да казваме за някой лекар, че е лош или , че не сме доволни от него само защото не се е получило от първи път. Познавам момичета, които пробват 5-6 пъти при един и същи доктор и нямат намерение да се отказват. много е важна психическата ти нагласа, вярата ти както в положителния резултат, така и в екипа от лекари с които работиш защото то не е само един лекар.
Те не са магьосници, колкото и да ни се иска!
« Отговор #15 -: Декември 23, 2007, 00:04:18 am »
много съм доволна от д-р Андреева  :balk_602:
*
« Отговор #16 -: Декември 23, 2007, 09:12:04 am »
Не знаех, че не сте си я избрали вие. Нали спечелилите бяха при д-р Владимиров, но явно съм останала с погрешно впечатление. 
Kassi, половината от спечелилите сме при д-р Владимиров, а останалите - в клиниката на д-р Щерев. Предварителната уговорка е била двете клиники да поемат по пет безплатни ин витро процедури. В последствие някои момичета се отказаха от лекарствата, а други се възползваха само от тях. Важното е, всички процедури да са успешни!
П.П. Сори за спама!

*
« Отговор #17 -: Декември 23, 2007, 12:20:34 pm »
аз май ще е добре да се доуточня :)
не препоръчвам д-р Ганева, защото за 2 години тя не успя да види хормонален проблем при мен, който друг лекар откри на 2-рия месец.
относно човешките й качества - мил и приятен човек е.
относно компетентността й при процедури - нямам мнение.

« Отговор #18 -: Декември 23, 2007, 18:32:39 pm »
Не може да казваме за някой лекар, че е лош или , че не сме доволни от него само защото не се е получило от първи път. Познавам момичета, които пробват 5-6 пъти при един и същи доктор и нямат намерение да се отказват. много е важна психическата ти нагласа, вярата ти както в положителния резултат, така и в екипа от лекари с които работиш защото то не е само един лекар.
Те не са магьосници, колкото и да ни се иска!

Да, права си.
Аз имам при Ганева 6 инсеминации, 1 опит ИКСИ, една прекратена стимулация и отделно 2 хидротубации и диагностична лапароскопия. Лекува ме 2,5 години. Накрая реших да сменя клиниката. Мисля, че постъпих правилно. Просто там нищо повече не можеха да направят за мен. Последните пъти, които ходих все ме питаше:"И какво да те правя сега?". Затова потърсих някой, който имаше идея какво да ме прави. :)
*
« Отговор #19 -: Януари 03, 2008, 09:22:01 am »
Аз също съм от неуспехите на д-р Ганева, ако мога така да се изразя  :lol:
При нея съм от 2004г., правила съм какво ли не, включително пълен набор имунологични, генетични, изследвания на щитовидната жлеза, доста процедури.
Въпреки това, не мога да кажа нищо лошо за нея. Направила е каквото е могла, останалото е Божа работа.
Тази есен се реших и посетих друг специалист. За съжаление, той също не е ентусиазиран от моя случай и в общи линии се чуди какво да ме прави.
Като цяло мога да кажа, че нашите специалисти са много добри, но и стерилитетът има много изражения. Зависи какъв точно ти е проблема. До такъв извод стигнах аз  :D
When the things seem most hopeless - this is a prelude to when real opportunities begin