Ето ме и мен
Погостувах на мама, поглезиха ме доста и отново съм на линия.
Бях на преглед във вторник - не се стърпях. По едно време се спекох, че не мога да тръгна на път, без да съм сигурна, че всичко е наред. Малко нагъсто ми станаха прегледите, но като съм си шубе
В събота съм на ФМ при д-р Марков.
Бебчовците са порастнали много. Като девойката дори е по-наедряла в сравнение с брат си. Преди бяха обратно. Отново се бяха изместили и пак са си ляв и десен близнак .
Докторът ме зарадва, че плацентите са дебели и хубави, че всичко си е ок. През цялото време на прегледа и двамата си криха личицата, в стил Лили Иванова По едно време момиченцето започна да се мръщи и да си пипа нослето, много беше мило.
От няколко дни открих нова игра с тях. Преди като си слагах ръката на корема, дори и да шаваха се кротваха, а сега обратното. Слагам си ръката и лекичко потупвам и веднага ми отговарят. Размазвам се от кеффффф.
Направихме първите покупки за бебетата, обзаведохме ги с по 3 комплектчета /боди, ританки, жилетчица, гащиризонче/ много са сладки, едни такива мъничкиииии.
Бях предвидила шопингът да е по-сериозен, но заради снега бях като в домашен арест от НГ насам.
Тя и моята свеки такива ги разказва за покупките, но си ги пускам покрай ушите приказките. Само тия дни мноооого ме издразни, защото на не знам коя си колежка снахата беше в по-напреднала бременност. Обаче никога не била ходила на частно на гинеколог, а само по ЖК. Какви били тия прегледи
Същата таз женица родила, обаче изрично ми беше натъртено, че "без уговорка" отишла в еди коя си болница. Било много чисто, всичко супер.
И аз естествено казах "Да, добре" и пак ще направя каквото си знам
.
На майка ми само й изредих позициите от списъка с необходимите неща и сама купи едни страхотни гащиризони. Даже ми се наложи да я поохладя малко да не бърза и да не дублираме покупките.