Доктор Бърди, здравейте, искам да ви попитам следното:
1. на Кристина едното и око сълзеше от 4 дни без секрети, почиствах само с преварена вода. Днес има обаче доста секрет, на мен ми наподобява на конюктивит, но го казвам, само за да добиете представа за сектера, иначе не сме били на преглеб. Обадих се на педиатъра ни /и сега веднага на вас естествено, на къде без вас/ и тя каза, да вземем Тобрекс за мазане, един път дневно, а през другото време само с преварена вода. Какво мислите вие?
2. Има нещо като червено петно на рамото близо до вратлето с много ситни пъпчици, петното не е голямо, колкото две бобени зърна, като екзема е, може от търкане на дрехи...Мажа с а-дерма, от 4-5 дни. Не минава, дали можете без снимка да кажете нещо по въпроса или да направя една фотосесия?
3. Дала съм ябълка, круша, банан /не го харесва/, банана дадох два дни поред в комбинация един път с круша, един път с ябълка. Това преди три дни, а вчера дадох само круша. Мога ли днес да дам слива или да изчакам. С банана дали да опитам след седмица-две, тогава може да се хареса или? Иначе алергични реакции няма.
4. Оризовата каша с АМ ли да я дам или само с вода, ако идеята е в тези хранения да заместим и изключим АМ?
Много ви благодря.