Здравейте доктор Birdie, обръщам се към Вас с молба да ми дадете съвет относно един проблем на моето бебе - дребни пъпчици само по гърдите и областта на рамената и малко между нослето и горната устничка. Намазахме ги с Бактробан но няма ефект.
- малката яде почти от един месец веднъж дневно пюрета от моркови, картофи, ябълка и круша, както и комбинации от тях и досега не е имала никакви алергични реакции. Последните дни й давах предимно морков с круша или морков с малко картоф.
- напоследък имаше проблем с много суха кожа, за което нейната лекарка предписа балсам на DR. THEISS - Nachtkerzen балсам. След съвет с Вас, но поради липса в аптеката на крем, й взех олио за къпане на A-DERMA. Проблема със сухата кожа беше предимно по гръбчето и сега мисля, че вече е овладян /там няма и пъпчици/, но съм мазала и отпред. Напоследък докато чаках в аптеката да получат крема на A-DERMA, след къпане я мажех с олио на Johnson's /дори като бебе съм я мазала само 1-вия месец/.
- възможно ли е тези пъпчици да са от претопляне или евентуално причината да е в това, че при последното пране дрехите не са се изплакнали достатъчно добре от прахта за пране /винаги пускам допълнително плакнене, но винаги е възможно да съм сложила малко повече прах/.
Предварително Ви благодаря.