Добър ден Докторе
Изчетох цялата тема от първата до последната страница и сега мисля да задам и аз няколко въпроса.
Малкия ми фъстък е роден с килограми 2730 сега на 4 месеца и половина е 6200,мисля нормално тегло.Проблема е че не яде много последно време и това ме притеснява,
100-120 грама на 4-5 часа като вечер имаме едно или две хранения според зависи дали се сабужда и е гладен.Да споделя че изкарахме една инфекция на дихателните пътища и лекувахме с антибиотик ЦЕФЗИЛ и сироп за кашлица ХУСТАГИЛ също и капки за нос КОЛАРГОЛ (за които съжелявам че ги давах няма да се повтори).Сега положението е спиране на кашлицата но хремата си я има макар в малки количества.Преди месец имахме стафилококова инфекция която излекувахме с Макситрол поради тези чести хреми не сме били още първи прием на Пентаксим което мен ме притеснява но по добре да е напълно здрав и тогава а то когато е здрав чакаме да донесът ваксина и докато чакаме пак тръгват сополки.
Ядем пиурета плодови вече месец по 60 гр не че не изка повече но ме е страх да не го натоваря и ограничавам.Вчера му дадох картоф с АМ не го хареса(домашно приготвено)днес му дадох от бурканче картоф и ориз изяде 5 лажички не го хареса и него много но го яде и малко по малко мисля че ще ги прояде но ще имам търпение.
Другото което ме притеснява е че от дясната страна главичката му е леко плоска понеже в повечето случаи спи на нея обръща се и на другата страна но повече на дясно дори когато е изправен повече се обръща на дясно.това ме тревожи не съм го водила на да го преглеждат защото педи каза че ще се оправи с времето.
Въпроси.
1.Проблем ли е че се отлага толкова много ваксината и как да се спасим от сополите за да я бием наи накрая и ние.
2.Какво да правя с главичката и вратлето което все се варти на дясно.
Благодаря за вниманието.