Здравейте, д-ре,
На първо място трябва да Ви благодаря, че се отзовавате на всичките ни майчини тревоги. Жалко, че не можем да се ползваме от опита Ви на място.
Преди няколко дни писах относно проблем с дишането на бебето ми и задушаване след 3-ти прием на Тетра Хиб. Накратко,сега е добре. Лекарката ни все още не е убедена, че въобще нещо му се е случило. Според детска кардиоложка, която го прегледа, е възможно да е алергична реакция, още повече, че той реагира по същия начин и след 2-я прием(просто сега беше в по-тежка форма). Следващата реимунизация е чак след година. Но,предполагам ще се съгласите с мен, че трябва да разбера към какво точно е алергичен, ако въобще е алергична реакция? Но ако не е, какво е? Лекарката ни казва, че не може да се прави още тест за алергии. Какво да правя или къде да отида? Какво ще кажете?
Момченцето ми въпреки, че физически е добре е страшно стресиран, буди се с плач през нощта по 4 и повече пъти, а беше започнал да спи по цяла нощ. Още като го сложа на гърдата и заспива(суче около 5-10мин докато спи). Онази вечер за около половин-един час плака неистово(даже гърда не го успокои), гледаше ме странно(все едно не ме познава) и накрая изведнъж си отпусна главата и заспа. После продължи да се събужда нормално. От снощи пък не иска да го къпем(не знам дали има значение).
През деня суче само по 3-6 мин. на гърда, а мляко има. Вода не пие.