докторе благодаря ви
имаме по4ти вси4ки симптоми на рефлукс ,сега 6те я заведа в спе6ното да я изследват ,4е ми настрахна косата като 4етох какви са последствията
о6те веднъж благодаря и лека ве4ер и ден
прегледаха я в бързата изписа и некъв сироп със 300 зора,за6тото тя нямало право да преписва ле4ение моля ви се (това е наи хубавата uniwersitetska болница в bruxelles да сме ходели на консултация при следя6тата я педиатърка да ама събота и неделя няма консултации(как 6те издържим до понеделник акъла не ми побира
) и казвам ,4е детето е зле неможела ни6то да направи и на вси4кото отгоре в неделя дано да намерим отворена аптека,за да купим сиропа ...
сега седа до леглото и я наблудавам сложих и парацетамол и я сложих на дясната страна да спи (така 4етох ,4е облек4авало страх ме е по корем да я сложа имам повдига6т матрак на 30°)
понеделник като отидем при на6та 6те и насро4ат гастроскопия (така ли се казва ?)при специален гастро педиатър ,ама 4ас можело да дадът след 2 седмици
...Дано поне това сироп4Е да я облек4и сега видях ,4е се казва zantac то трябва цяло ле4ение да минем с него минимум 2 седмици ,но 6те видим и каквоо 6те даде и на6ата педиатърка и след като мине гастроскопията.Аиде стига съм ви занимавала
,ама 4овек като не спи и блуждае в нета
Лек ден