Добър вечер д-р Бърди,
1. Преди около 1 мес. имахме проблем с инфектирана екзема на едната бузка на детето /изпратих Ви снимки/, Вие ми препоръчахте Фусикорт, но понеже в Германия без рецепта не може да се вземе, пак по Ваша препоръка мазах с наличния ми Тридерм, ефект имаше видимо още на втория ден след мазането, продължих общо ок. 5 дена да мажа докато вече не се забелязваше нищо на бузката.
Същата работа обаче се повтаря сега, от няколко дена, точно на същото място се заформя точно същото както преди, две бледокафеникави до червеникави петънца, които се разрастват, мажа вече 3ти ден отново с Тридерм, но няма този ефект, който беше при първия път. Петънзата си стоят на бузката.
Моля Ви кажете ми на какво може да се дължи това, че отново се появява на същото място и по същия начин и с какво да мажа. Фусикорт имам вече, донесоха ми от Бг, не съм мазала, като гледам КС е същия като в Тридерм, Да пробвам ли с него.
2. Препоръчайте ми моля 2-3 каши които да започна да давам като начало, Марка и вид. Бебето навърши вчера 6м, засега е на зеленчуци и плодове.
3. И извинявам се, ако е питано вече хиляда пъти ама, що се чудят някои майки от кога да дават пресен плод. Нали плода може да се дава още със започване на захранването пресен, пасиран. Всъщност след круша, ябълка и банан какво следва??? Прясно
Благодаря Ви. Спокойна нощ