Докторе здравейте
за съжаление започваме новата година болни....на вас пожелавм много здраве.
На 2 Януари на Кристина баща и започна да се разболява, веднага го изолирахме, вечерта вдигна 39,6 градуса темп. На другия ден, аз също (в мнмента аз съм изолирана на друг етаж, понеже развих пневмнония и едва денс намирам сили да пиша) и за огромно съжаление Кристина също се разболя, но сега е по-добре, дано не се влоши. Явно вируса е мълниеносен и неможахме да я опазим. Състоянието и бе следното - на 2 с/у 3 Януари през нощта - ректално 39.5 + кашлица. Свалих температурата и извикахме през деня педиатърката и. Предписа и АБ - Панцеф - 2,5 мл /24 часа, за кашлица Проспан - 2,5 мл/3 пъти, Олинт 0.05% - 3 по едно впръскване, вит.Ц. Почти веднага на Кристина настоението и се подобри, вече е по-весела, играе си, усмихва се. Но днес на обяд повърна доста много - на фонтан апетита и определено е мнооооого намалял. Сега говорих с педиатърката, защото кашлицата не намалява и тя каза да сменим сиропа с Мукосолван за втечняване на секрета и да взема Кларитин да и давам.Казах и, че все още вдига понякога тепература, днес имаше 37.7 ректално, но лекарката каза, че не е фатално това и ако температурата и не е над 38 да не и давам никакви антипитерици.
Много ви моля помогнете ми с мнение относно това лечение и ми дайте надежда, че вече дори и мислите ми са объркани, много ме е страх
Много благодаря!