Честита Коледа докторе!! Много здраве ви желая и благодарност, че ни подкрепяте и помагате в толкова трудни за нас моменти!
Относно обрива за който ви питах по лицето на моя син, изпратих ви и снимка на пъпчиците, но не разбрах мнението ви за тях. Не знам как да ги третирам, според едната педиатърка пъпките били излезли по лицето му защото съм го целувала, според другата това било бебешко акне и ми изписа следните неща: Excipial U Hydrolotion и ако не мине да го намазвам с Бактробан. До сега го мазах само с първото/ честно казано не виждам резултат от него*, според вас да го намажа ли с Бактробана??? Аз се притеснявам, че все пак е антибиотик и е на лицето му, а ръцете му са все там и да не се пипне точно като го намажа и после да си пъхне ръцете в устата, но по важно ми е да знам според вас какъв е този обрив и защо не изчезва, безобиден ли е? По голямата част от пъпките след като спрях изобщо дори да му мия лицето и с вода, вече доста позавяхната, но тук там все изниква някоя нова с бяло връхче - само и единствено по лицето! На мустела има една серия за атопична кожа, да му взема ли нещо от нея за да го мия или ..... ???? дайте ми съвет