Добър вечер, Бърди
Вече официално на Боян не му стига кърмата, дори когато изпразва и двете гърди
Вчера ми се наложи да отсъствам за известно време и бебето го гледа майка ми. Още преди да изляза той беше доста нервен, не искаше да спи. След като е заспал се е будил на малки интервали с плач, все едно нещо го стряска и след това много трудно е заспивал. Два часа
трудно дочакани да минат след като съм го кърмила е изял около 140мл и е заспал. Спа от 23ч до 8,30 сутринта.
Тази сутрин го кърмих в 9ч отново от двете гърди, като количеството беше достатъчно, вероятно поради дългата пауза. В 10,30 Боян повърна огромно според моите представи количество - лежеше в мокро петно от главата до кръста. За съжаление в този момент не бях в стаята и не видях как е повърнал. Към 11ч му предложих гърда, но не пожела изобщо да хапне, излязохме на разходка и той спа до 14,30. Отново нахраних от двете гърди, спа спокойно до към 6ч. И следващото хранене беше от двете гърди, но не заспа, около половин час след приключване на храненето отново стана нервен. Трудно, но изчаках да минат два часа преди да му дам отново,но както и очаквах до никъде не му стигна, не можа да заспи, плака и за това му направих АМ(Фризолак - такова имам в наличност), първо изяде 70мл, уригнах го и изяде още 40мл. Сега спи спокойно.
До сега винаги съм кърмила около 30минути, сега храненето отнема около час и пак не е достатъчно.
Всичко това го написах, защото явно ще се дохранва, но не знам как е по-правилно: 1, Всяко хранене ли да е кърма+АМ или да редувам кърмене и АМ?
2, Какво количество трябва да изяжда на два месеца?
3, Биберонът на шишето е с една дупка, достатъчно ли е или да взема с 2?
4, Вие препоръчвате Хумана, мога ли да изразходвам кутията Фризолак, която съм отворила или още сега да взема Хумана?
5, До сега давах по 1 капка Вигантол, от как е лошо времето и не излизаме всеки ден, като дохранвам това необходимо ли е все още или количеството в АМ е достатъчно, въпреки че Ам не е единствената храна?
Стана доста дълго и досадно, извинете