Ето ме пак с торбата с въпросите. Ще номерирам, защото и без това в главата ми е каша
1,Минералната изворна вода е Девин. Състава и(мг/л) е: Na - 5.4; Ca - 7.14; Mg - 0.48; Mn < 0.002; As - 0.0; F - 0.18; SO
4- 3.6; и нещо, което аз чета като"алфа" - 3,19; NO
2 - 0.0; NO
3- 1.2; pH 7.8; обща минерализация - 82; гл.проводимост 61,5; ниско съдържание на натрий, подходяща за приготвяне на храна за кърмачета.
Питам така настоятелно, защото домашната ни вода е под всякаква критика, плуват разни бели неща след преваряване
2, Боян днес суче цял ден. След сутрешното кърмене издържа 3-4 часа, но тогава съм посъбрала от нощната пауза, след това вече едва устисква два часа. Последно искаше в 6,30, но аз не можах нищо да му предложа и към 7 направих АМ. Първо изпи 90мл, спа 5 минути и изпи още 100мл
. Казахте ми да давам добавка "само след това хранене,което очевидно и трайно не е достатъчно", ако детето суче близо час и половин час след това пак е гладно това май е трайно недостатъчно
Честно ви казвам не знам как да постъпя. Страх ме е, че ако предлагам АМ след всяко хранене ще ми намалее кърмата, обаче иначе освен по цял ден само да кърмя и пак да не стига не виждам друг изход
3, Мога ли да мажа с хидратантния крем на Адерма ексомега постоянно
имам предвид лицето. Докато мажа всичко е ок, ако спра му излизат пъпчици по челото и слепоочията
4, Още от раждането на Боян лявата страна на главата му е как да кажа, хм, плоска. Това да ме притеснява ли? Това за него е и предпочитана страна за спане. Както и да го оставя, той завърта главата на ляво
5, Още не сме направили ехография на тазобедрените стави, нали не е късно след нова година?
Предварително благодаря за отделеното време.