0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

БОЛКИ СЛЕД ОВУЛАЦИЯ
« -: Декември 13, 2007, 13:23:02 pm »
преди 4 дни гинеколога ми  видя 4е съм овулирала,от тогава имам болки ниско долу,ниамам гинекологи4ни проблеми!,възможно ли е да съм бременна,подържам базална температура 37 постоянно?Възможно ли е да е от имплантациата на яицеклетката?БЛАГОДАРЯ ВИ!

*
Re: БОЛКИ СЛЕД ОВУЛАЦИЯ
« Отговор #1 -: Декември 13, 2007, 13:35:59 pm »
Не мисля, че болките ти са свързани с бременност. Само 4 дни след овулация няма как да те боли, защото още няма имплантация - тя е 5-7 дена след оплождането. Базалната температура е нормално да е 37, дори трябва да е такава, това е признак за минала овулация. Може да си леко настинала и от това да е болката, но най-добре се консултирай с лекар.
Желая ти скоро да видиш положителен резултат!
« Отговор #2 -: Декември 13, 2007, 13:41:36 pm »
Мими26 благодаря ти за бързия отг.,тя видя 4е съм овулирала но незнае6е кога,дали е възможно :ask:

*
« Отговор #3 -: Декември 13, 2007, 13:45:47 pm »
Въжможно е мила! Винаги има надежда, докато не ти дойде. Подобни болки аз имах 4-5 дена преди датата на М. Ти всъщност кой ден от М. си? След десетина дена, ако не ти е дошло, можеш да си пуснеш един кръвен тест.
*
« Отговор #4 -: Декември 13, 2007, 13:50:35 pm »
Малко е объркано,но...възможно е лекарката ти да незнае кога точно е била овулацията ти.И аз като Мими мисля,че най-вероятно си понастинала,но това не е диагноза,съветвам те да отидеш на преглед!
Пожелавам ти да е бременност,все пак -чудеса се случват всеки ден!
« Отговор #5 -: Декември 13, 2007, 14:03:12 pm »
на 19 трябва да ми доиде,никога не ми е подранявало,незнам дали има такива болки при имплантиране?Мими26 лека бременност :bori_007:

« Отговор #6 -: Декември 13, 2007, 14:07:17 pm »
ooo те са 2 ЛЕЛЕ СУПЕР ЗНА4И И ЕДНО :bori_002:

« Отговор #7 -: Декември 13, 2007, 14:28:07 pm »
Здравей emanuelaaa, и аз от години има такива болки ниско долу, дори и когато ходя, при сядане и ставане и понякога са толкова силни, че направо ме разкъсват.
Наложи се един път по спешност да ме приемат заради тях в болница, и след куп изследвания в продължение на 5 дни (както и ходене с години заради тези болки по лекари) се оказа, че съм имала болезнена овулация.  8O
Не казвам че и при теб е същото, но го има като вариант.
Иначе ти желая от сърце да видиш двете чертички този месец!!! :crossfingers::crossfingers::crossfingers:

« Отговор #8 -: Декември 13, 2007, 14:34:54 pm »
благодаря ти Elissa ,и аз ти стискам палци да види6 :bfp:

*
« Отговор #9 -: Декември 13, 2007, 14:46:26 pm »
Благодаря ти, Емануела! Дано всичко да е наред, но все пак се консултирай с лекар. Пожелавам ти причината за болките все пак да е най-желаната  :wink: Но ако това не е твоя месец, добре е да мериш и БТ и да правиш тестове, за да се ориентираш кога ти е овулацията.
« Отговор #10 -: Декември 13, 2007, 14:56:07 pm »
На 5-ти,теста за ову,бе6е +,ако си направиа тест за бременност Престо,дали 6те от4ете :ask:

*
« Отговор #11 -: Декември 13, 2007, 15:00:57 pm »
Няма да отчете нищо. Рано е за домашни тестове. Кръвния показва 10-11 дена след О, а домашните на 1 ден закъснение. Не бързай с тестовете, изчакай си датата за тях.
« Отговор #12 -: Декември 13, 2007, 15:38:42 pm »
Благодаря ви момичета  :goodluck:

« Отговор #13 -: Декември 14, 2007, 03:50:57 am »
Кръвният показва 7-8 дни след OB.
« Отговор #14 -: Януари 26, 2008, 13:49:06 pm »
и аз от известно време имам такива болки по време на и след овулация, и пролет, зима и есен. Болките ми са долу в дясно, не са силни, но ме дразнят. Първоначално мислех, че е нещо свързано с храносмилателната система. Ходих по доктори, нищо не ми откриха - казаха, че при настинка червата може да реагират с лека болка. Ходих и при гинеколожки, защото го усещах и като дърпане - и там нищо не видяха. Но същото ми казаха, че може да е от лека настинка. Една моя позната ми каза, че може да имам леко срастване на сака, който държи червата с нещо около него (точните и думи не си ги спомням). Тя ми препоръча електропроцедури, които спомагат за разкъсването на такива малки сраствания. Те може да се получат от лошата стойка - например ако по цял ден седиш пред компютъра, носиш тесни дънки. Това намалява кръвоснабдяването на някои тъкани, притиска ги, и ето ти на минисрастване. Май при мен е това.
Аз си направих експеримент - в момент, в който ме болеше направих ударно около 35 бързи коремни преси, за да видя как болката ще реагира на натоварване на мускулите. При мен болката се концентрира, което за мен е показател за някакъв вид минисрастване. Но това са си мои интерпретации :)
Не съм пушила от 10/02/2014 (отказвам ги на сила)
*

everything_possible

• 957
  • Всичко е възможно, ако го пожелаеш истински.
« Отговор #15 -: Януари 26, 2008, 22:29:35 pm »
 8O 8O 8O  Дано не съм груба,но май сефте чувам за подобни сраствания!Мила ми Магдалена,най-често възпалителни процеси предизвикват сраствания,а също така  операции.Много често възпалителните процеси протичат без видими симптоми!А това което си написала е характерно за мъжете!
ВЯРВАЙ! Мечтите се сбъдват!
« Отговор #16 -: Януари 26, 2008, 23:50:05 pm »
everything_possible, дразнят ме болките (макар и да са доста слаби) и вече и аз не зная какво да мисля и какво да правя. Четирима лекари (две гинеколожки и двама гастроентеролога) ме гледаха на ехограф - никой нищо обезпокоително не вижда - нямало причина. А как мога да ги видя тези сраствания? А възпалителните процеси нали би трябвало да се видят на ехографа, или греша? За това за мен обяснението е такова. Не може 4-ма лекари да грешат, или може?
Не съм пушила от 10/02/2014 (отказвам ги на сила)
*

everything_possible

• 957
  • Всичко е възможно, ако го пожелаеш истински.
« Отговор #17 -: Януари 27, 2008, 10:10:00 am »
everything_possible, дразнят ме болките (макар и да са доста слаби) и вече и аз не зная какво да мисля и какво да правя. Четирима лекари (две гинеколожки и двама гастроентеролога) ме гледаха на ехограф - никой нищо обезпокоително не вижда - нямало причина. А как мога да ги видя тези сраствания? А възпалителните процеси нали би трябвало да се видят на ехографа, или греша? За това за мен обяснението е такова. Не може 4-ма лекари да грешат, или може?

Оооо,повярвай ми може ! При моята извънманочна ме гледаха всички величия в града,и никой не видя нищо нередно!А и имам доста богат опит с гинеколозите,та оттам...А и още нещо много гледат,но малцина виждат!И срастванията НЕ се виждат на ехограф! Не съм имала за цел да те плаша,а да те информирам!
ВЯРВАЙ! Мечтите се сбъдват!