0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
Re: доц. Маркова няма да прави вече инвитро процедури
« Отговор #40 -: Януари 30, 2008, 15:14:12 pm »
Днес бях в АГ-Варна и със сигурност мога да ви кажа,че доц.Маркова няма да работи там.Само ще идва за да съдейства за някои процедури.Та днес,трябваше тя да ми прави сондажа,а се оказа,че нейното място е заел младия Козовски(в комплект с Малена).Та се "прехвърлих" (меко казано) при д-р Александров(и Ани),който всъщност ми направи сондажа и определи по какъв протокол ще съм.
« Отговор #41 -: Януари 30, 2008, 16:27:20 pm »
Baracuda, как така се "прехвърли", то тогава май няма значение при кой лекар ще се запишеш, след като отиваш един ден за сондаж и - хоп изненада, екипът се сменил. Аз тъкмо се чудех на кой лекар да се доверя за първия си опит в АГ, но май няма смисъл да правя какъвто и да е избор, след като няма да е сигурно кой ще те поеме  Или аз не съм те разбрала правилно?

*

baracuda

• 5348
« Отговор #42 -: Януари 30, 2008, 17:02:28 pm »
Baracuda, как така се "прехвърли", то тогава май няма значение при кой лекар ще се запишеш, след като отиваш един ден за сондаж и - хоп изненада, екипът се сменил....

Значи екипът не се е сменил,просто никой не ме предупреди,че доц.Маркова спира работа,дори и на нея не й прави чест,че не ми каза преди нова година.В началото на януари пак ходих и пак не ми казаха,че друг поема щафетата.Аз много-добре знаех от преди,че тя няма да работи повече,но впечатленията ми бяха,че "ще довърши старите" си пациенти.Та което със сигурност разбрах,е че част от момичета се следят от д-р Козовски и сестра Малена,а другите от д-р Александров и сестра Ани.Д-р Ковачев и той има доста момичета,но не знам с коя сестра е.Избор има!Въпреки че са един екип,има значение кой ще ти прави сондажа,пункцията и трансфера.Д-р Александров следи както стимулацията ,така и прави всички манипулации по нея.Тези,които са при Козовски и Ковачев,не знам как процедират,но ембриолога так им е Александров.
*
« Отговор #43 -: Януари 30, 2008, 17:10:36 pm »
Да внеса мално яснота  :D .
Ани е с Д-р Ковачев и Д-р Александров,а Малена е с Д-р Козовски.Миналата седмица и аз разбрах,че ембрионалната част се извършва само от Д-р Александров за момента.През септември имаше и друг ембриолог.

*
« Отговор #44 -: Февруари 02, 2008, 21:50:49 pm »
Ако някоя от вас иска час при Маркова може да използва този.http://www.zachatie.org/index.php?option=com_smf&Itemid=40&topic=25716.0
*

petq74

• 373
  • Роден да пълзи, не може да лети!
« Отговор #45 -: Февруари 02, 2008, 22:40:12 pm »
А някои има ли информация какво стана с доктор Ангелова,която сащо беше ембриолог там
Пух?- Каза Прасчо
Да!- Отговори Пух
Нищо!... Просто исках да съм сигурен,че те има Пух!!! Каза прасчо хващайки Пух за лапичката...
*
« Отговор #46 -: Февруари 02, 2008, 22:59:53 pm »
В АГ си е,но в момента като че ли Александров само е ембриолог.:)
« Последна редакция: Февруари 03, 2008, 16:59:38 pm от doroty »

*
« Отговор #47 -: Февруари 03, 2008, 15:07:44 pm »
Абе мацки, ами Кисьов къде го забравихте?  :D :D :D
"Рибата става акула, когато излезе от водата, спре движението и ухапе полицай!"

*
« Отговор #48 -: Февруари 06, 2008, 12:00:03 pm »
това означава ли че когато отида при нея имам час за 21.02 ще ме препрати към друг специалист
*

baracuda

• 5348
« Отговор #49 -: Февруари 06, 2008, 12:12:04 pm »
Абе мацки, ами Кисьов къде го забравихте?  :D :D :D

:D Той си върви комплект със Александров. :wink: