0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

petq74

• 373
  • Роден да пълзи, не може да лети!
Re: доц. Маркова няма да прави вече инвитро процедури
« Отговор #20 -: Декември 16, 2007, 11:13:28 am »
Цитат
Освен това има разлика между ОБУЧАВАЛ СЕ и ОБУЧИЛ СЕ.
Да и явно се е обу4ил за да поеме работата на доцентката и тя щом му се доверява зна4и няма страшНО.а и има ли зна4ение колко се е у4ил по важно е 4е се е обу4ил.има хора които цял живот неможеш да ги нау4иш на нещо
Пух?- Каза Прасчо
Да!- Отговори Пух
Нищо!... Просто исках да съм сигурен,че те има Пух!!! Каза прасчо хващайки Пух за лапичката...
*
« Отговор #21 -: Декември 16, 2007, 22:48:16 pm »
Според мен са излишни предположенията.Все пак и ние сме част от процедурата,а това не е малко.Доверието в екипа е много важно условие при започване на процедура ин витро.А дали в този екип са "светила" е относително.Успех на всяка една пожелавам.

« Отговор #22 -: Декември 17, 2007, 09:16:25 am »
Д-р Ковачев е син на покойната д-р Чернева и е доста отдавна с този екип.
« Отговор #23 -: Декември 23, 2007, 23:45:35 pm »
И аз така разбрах, че няма да прави инвитро. Но да не би да се мести в Майчин дом и там да прави. Нали там отскоро започнаха с инвитро процедурите.
*
« Отговор #24 -: Декември 25, 2007, 20:38:39 pm »
И аз така разбрах, че няма да прави инвитро. Но да не би да се мести в Майчин дом и там да прави. Нали там отскоро започнаха с инвитро процедурите.
Не, това го проучих веднага след като разбрах за Маркова. Екипа в Майчин дом е съвсем друг и Маркова няма да участва в него.
« Отговор #25 -: Декември 26, 2007, 10:45:34 am »
Цитат
Не, това го проучих веднага след като разбрах за Маркова. Екипа в Майчин дом е съвсем друг и Маркова няма да участва в него.
Ми да се оттегля нацяло не ми се вярва, може би неофициално ще е в екипа на Майчин дом. Някой ходил ли е при нея напоследък във връзка с инвитро и тя накъде го и насочила?
« Последна редакция: Декември 26, 2007, 10:49:40 am от lora74 »
*

eganeva

• 4584
  • И утре е ден, но друг....
« Отговор #26 -: Декември 26, 2007, 12:51:52 pm »
Най-добре я питайте лично! :wink:
Тук само ще гадаем.
« Отговор #27 -: Декември 26, 2007, 21:16:15 pm »
Това истина ли е?Аз се уговорих с доц Маркова да започва ме януари.Всички изследвания са готови,броя дните до януарския си цикъл.Не ми се вярва да дава празни надежди,аз исках още декември да започваме но доц ми обясни че целия екип почива декември и правят профилактика на апаратурата.
*
« Отговор #28 -: Декември 26, 2007, 22:24:55 pm »
Това истина ли е?Аз се уговорих с доц Маркова да започва ме януари.Всички изследвания са готови,броя дните до януарския си цикъл.Не ми се вярва да дава празни надежди,аз исках още декември да започваме но доц ми обясни че целия екип почива декември и правят профилактика на апаратурата.
Ми вече има 3 теми за Маркова тука и няколко момичета които й се обадиха със същия проблем като тебе.Много гадно наистина.вземи  ити й се обади.Знаеш ли, може пък да се оправят нещата.
« Отговор #29 -: Декември 27, 2007, 15:46:17 pm »
Аз питах Яков, какво ще става с Маркова.Писах му също, че много от желаещите се отказват заради Халачева и Сариев.Сега чакам да ми отговори и ще пиша тук какво точно ми е отговорил.
Дано внесе малко яснота по въпроса  :ask:
*
« Отговор #30 -: Декември 27, 2007, 15:55:29 pm »
Аз съм една от отказалите се, най- вече заради некоректното отношение. Ще има още и след мен.

[/url]
*
« Отговор #31 -: Декември 27, 2007, 17:39:56 pm »
аз исках още декември да започваме но доц ми обясни че целия екип почива декември и правят профилактика на апаратурата.

Е това не мога да го ра3бера в българските клиники и никак не го удобрявам. Как ще почиава цял екип, целия декември :x и каква е тая профилактика на апаратурата. Лятото пак почиват месеци наред. Пак целия екип.
В Германия няма такова нещо. Единият лекар като почива, другият го 3амества. Почиват всички само по пра3ниците, няколко дни.

« Отговор #32 -: Декември 27, 2007, 18:13:14 pm »
Аз съм една от отказалите се, най- вече заради некоректното отношение. Ще има още и след мен.
От тук насетне и мен ме чака дилема, накъде и при кого,дали при младия Козовски или Алескандров/впрочем той правили инвитро/,знам че беше ебриолог при Маркова,но се отдели.Толкова голяма Варна,а не се обидинят в един страхотен екип,всеки нанякъде дърпа.Доно излезе малко инфо във форума,че да реша накъде.
*
« Отговор #33 -: Декември 27, 2007, 18:50:56 pm »
Толкова голяма Варна,а не се обидинят в един страхотен екип,всеки нанякъде дърпа.Доно излезе малко инфо във форума,че да реша накъде.

Ето го и инфото:
В АГ Варна има само ЕДИН екип. И той включваше (поне доскоро): доц. Маркова, д-р Александров, д-р Козовски, проф. Козовски, д-р Ковачев, Ани, Малена, д-р Кисьов и младата дама ембриоложка (извинете ме, но най-вече тя, че не й знам името). Може и да пропускам някого.

Ако попитате в АГ колко екипа са, ще ви кажат това. Ние тук помежду си само ги делим на няколко екипа. Иначе те са всички едно. И тъй като нелогично е няколко доктори да ни наблюдават едновременно едни и същи пациентки, просто един води и наблюдава стимулацията на X пациентки, друг води и следи други Y пациентки, трети следи трета група от Z на брой пациентки.

И да ви кажа, била съм свидетел как се нервират като се каже "екипът на Маркова" или "другият екип". Те се имат за едно цяло. По техните думи: "ако бяхме 2 екипа, щяхме да ползваме двете ембриологии, а така можем да работим само с едната, защото просто сме само един екип и не можем да се разкъсаме на 2".

Така, че нещата опират само до това кой ще определи дозите за стимулацията и кой ще следи нарастването на фоликулите.
« Отговор #34 -: Декември 28, 2007, 10:24:34 am »

Толкова голяма Варна,а не се обидинят в един страхотен екип,всеки нанякъде дърпа.Доно излезе малко инфо във форума,че да реша накъде.

и младата дама ембриоложка (извинете ме, но най-вече тя, че не й знам името)

Младата дама се казва Д-р Ангелова  :)
« Последна редакция: Декември 28, 2007, 10:26:36 am от Angelina »
*

petq74

• 373
  • Роден да пълзи, не може да лети!
« Отговор #35 -: Декември 28, 2007, 22:40:17 pm »
Цитат
Ето го и инфото:
В АГ Варна има само ЕДИН екип. И той включваше (поне доскоро): доц. Маркова, д-р Александров, д-р Козовски, проф. Козовски, д-р Ковачев, Ани, Малена, д-р Кисьов и младата дама ембриоложка (извинете ме, но най-вече тя, че не й знам името). Може и да пропускам някого.

Ако попитате в АГ колко екипа са, ще ви кажат това. Ние тук помежду си само ги делим на няколко екипа. Иначе те са всички едно. И тъй като нелогично е няколко доктори да ни наблюдават едновременно едни и същи пациентки, просто един води и наблюдава стимулацията на X пациентки, друг води и следи други Y пациентки, трети следи трета група от Z на брой пациентки.

И да ви кажа, била съм свидетел как се нервират като се каже "екипът на Маркова" или "другият екип". Те се имат за едно цяло. По техните думи: "ако бяхме 2 екипа, щяхме да ползваме двете ембриологии, а така можем да работим само с едната, защото просто сме само един екип и не можем да се разкъсаме на 2".

Така, че нещата опират само до това кой ще определи дозите за стимулацията и кой ще следи нарастването на фоликулите
браво ази наи-сетне някои да се изрази то4но и да внесе яснота на незнаещите и гадаещите :lol:
« Последна редакция: Декември 28, 2007, 22:52:17 pm от petq74 »
Пух?- Каза Прасчо
Да!- Отговори Пух
Нищо!... Просто исках да съм сигурен,че те има Пух!!! Каза прасчо хващайки Пух за лапичката...
*
« Отговор #36 -: Декември 28, 2007, 22:51:30 pm »
Вижте какво ми отговори доктор Яков на питането за Маркова.

Записването за ин витро процедура при нас става веднага - не се чака събирането на групи. Oтносно доц. Маркова - Ние имаме добро сътудничество с нея, но поради различни причини тя не е в екипа за ин витро на "Майчин Дом" Варна. Наистина тепърва започваме Ин витро , но специалистите ни са добри (няма лекар, за когото да има само положителни отзиви) и можете да им се доверите.

Не считам това за отговор ама айде.
« Отговор #37 -: Януари 19, 2008, 18:46:03 pm »
Аз ходих при Маркова преди три дни и тя ми каза че вече няма да прави процедурите а само ще подготвя за инвитро в майчин дом.Инвитро във АГ ще правят Александров и Козовски заедно.Думите и бяха"аз ще ви подготвям и ви пращам във АГ при Малена, др.Александров и др.Козовски"Дано съм ви била полезна със тази информация.
*
« Отговор #38 -: Януари 19, 2008, 22:16:27 pm »
А Д-р Ковачев и Ани къде остават?

*
« Отговор #39 -: Януари 24, 2008, 07:04:48 am »
Аз ходих при Маркова преди три дни и тя ми каза че вече няма да прави процедурите а само ще подготвя за инвитро в майчин дом.Инвитро във АГ ще правят Александров и Козовски заедно.Думите и бяха"аз ще ви подготвям и ви пращам във АГ при Малена, др.Александров и др.Козовски"Дано съм ви била полезна със тази информация.

Интересно.Отвсякъде все още идват противоречия.На мене Яков ми отговори че Маркова няма да се занимава. на тебе се оказва че са ти отговорили друго, а и аз вече разбрах че участва в стимулации в Майчин дом. може пък ние да сме повлияли тук нещо. :lol: :D