Здравейте, мили момичета. Много дълго се чудих дали и как да задам въпросите си. Няма да споделям тук болката си - много от вас са я преживяли, тези, които не са - дано НИКОГА не я преживеят. След 4 години стерилитет, след направена хистероскопия, успях да забременея още при първата инсеминация. Но уви ... радостта ми беше кратка, ударът - силен, болезнен, неочакван - мисед в 26 г.с. Милият ми нероден син, толкова мечти, надежди, очаквания, отиде си... Преживях го, продължих нататък, помогнаха ми прекрасните хора около мен - майка ми, любимия, приятелите, и не на последно място чудесните лекари, на които попаднах след дългите часове в Зачатие, и историите, които прочетох тук, силата, вярата и издръжливостта на момичетата ... Направени генетични и имунологични в Плевен -положителни антикардиолипинови, антиспермални и антинуклеарни антитела, генетични мутации: Фактор V Лайден, МТХФР С677Т, хетерозиготен носител хаплотип А2. Отделно съм с пролактином 5мм и Хашимото. Не се уплаших, казах си - открихме причината, ще направим всичко, което трябва според лекарите, които ме лекуват (доц. Конова, д-р Катя Тодорова, д-р Савова), и този път всичко ще бъде наред. Започнах вливания на Имуновенин всеки месец, Фраксипарин след всяка инсе, вземах си чинно хапчетата за щитовидната. Забременях отново след 4-та инсе, не мога да опиша радостта в очите на съпруга ми, за моята не искам да пиша... Продължих с още 3 вливания, с Фраксипарин всеки ден, Аспирин също, прегледи всяка седмица, не можах само да се освободя от тази тайна буца в гърлото и гадния страх някъде дълбоко в сърцето. Повярвайте ми, радвах се на болката, която постепенно започнах да изпитвам от многото инжекции, защото вярвах, че така помагам на рожбата ми. Бременността ми беше следена от д-р Марков (всичко чудесно, искаме ли да знаем пола, разбира се, момиченце), д-р В. Димитрова (перфектни плацентарни съдове, 3 ФМ без никакви отклонения), д-р Тодорова (всичко върви добре), д-р Савова - всичко е в норма... Канех се да си пусна тук темичка, избирах си лентичка... И изведнъж, без никакъв признак, причина, страшната вечер - в 18г.с., по време на прегледа, няма сърдечна дейност... Сълзите и отчаянието в очите на съпруга ми, моето неверие и отричане да проумея и приема, неверието и на д-р Сасова... Но, уви, беше истина. Отново предизвикано раждане, трудно, болезнено, организмът ми се бори със съдбата си и не иска да пусне прекрасния малък дар от Бога, който ни направи толкова щастливи... Всичко мина, болката обаче не утихва, разкъсва сърцето ми, иска ми се да крещя, а не мога, не бива, разстройвам всички около себе си. Държа се, силна съм, зряла съм, възхищават ми се...А искам да бъда слаба, не зряла, но щастлива. Както и да е, обещах си да пиша без емоции, но простете, боли, много боли
. Но искам да попитам всички вас, изстрадали, помъдрели, знаещи, прекрасни момичета, :grouphug2:къде сгреших, какво направих погрешно, какво пропуснах? Ще ви бъда благодарна, ако изчетете дългата ми история (а си обещах да бъда кратка и лаконична) и ако някой сподели какво още мога да направя? Защото няма да се отказвам, ще продължа да се боря за щастието си и това на любимите ми хора. Обичам ви всички, и пожелавам от сърце на момичетата тук сбъдване на най-съкровената МЕЧТА.