0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Vali :)

• 1376
  • Вярата и надеждата винаги са с мен!
Re: Пациентки на д-р Стаменов
« Отговор #660 -: Август 29, 2009, 10:11:52 am »
Имах прегледи през ден и всеки ден.
Докторът предценява според мен индивидуално за всеки!

Д-р Стаменов,обичаме ви!
*

ivaleta

• 200
  • Няма по-голямо щастие от децата!
« Отговор #661 -: Август 29, 2009, 10:16:42 am »
Благодаря Vali!

*

ivaleta

• 200
« Отговор #662 -: Август 31, 2009, 19:31:19 pm »
Момичета,

Трябва ли да съм си пуснала хормони преди прегледа на 2-3 ден от цикъла за стимулацията?

Благодаря!

« Отговор #663 -: Август 31, 2009, 21:39:45 pm »
Не ,доктора ще прецени ,кога да пуснеш хормоните.
*

ivaleta

• 200
« Отговор #664 -: Септември 02, 2009, 21:06:46 pm »
Момичета,

Каква е практиката преди лапароскопия?  Има ли консултации с анестезиолог и кардиолог преди това?  А изследвания за пълна кръвна картина и т.н.?
Кой изписва очистителните?

Интересува ме понеже имам запазена дата за 10.09., а не мога да се свържа с клиниката да ги попитам и от неизвестността се притеснявам повече.

Предварително благодаря!

*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
« Отговор #665 -: Септември 02, 2009, 21:11:53 pm »
Ако искаш си напрви предварително ПКК, ако не долу в клиниката правят сутринта ~8, предния ден се пие Х-препа ~ 14.00 ч и после само на води и сокове, чух че сега искали снимка на бял дроб (но не съм сигурна). Най-добре в първите работни дни, направи усилие да се свържеш с клиниката за уточняване.
Процедурата е сръвнително лека и знай че си в добри ръце.
Пожелавам ти успех и се не страхувай (много).  :)
 :crossfingers:

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
*
« Отговор #666 -: Септември 02, 2009, 21:32:52 pm »
ivaleta , и ПКК и снимка правят в деня като те приемат. За Х-препа evro ти е писала, само да добавя добре е да пиеш много течности до 22 часа, после нищо.
И е добре да се свържеш с клиниката, понякога стават едни обърквания с тия дни за лапароскопия, аз няколко пъти потвърждавах и пак се оказа че не са ме съвсем записали.
*

ivaleta

• 200
« Отговор #667 -: Септември 03, 2009, 10:16:55 am »
Благодаря, момичета.  Днес най-накрая успях да се свържа.  Искат снимка на бял дроб и сърце и ПКК с време на кървене и време на съсирване.

Някой може ли да ми каже телефон на Силвия Стефанова, а и на регистратурата в клиниката.  Предварително благодаря!

*

вярвам_80

• *
  • 33
  • аз вярвам че скоро ще съм мама
« Отговор #668 -: Септември 03, 2009, 10:47:30 am »
ето телефона на силвия 029655728
*

ivaleta

• 200
« Отговор #669 -: Септември 04, 2009, 07:17:21 am »
 :thankyousign:

« Отговор #670 -: Септември 04, 2009, 11:09:59 am »
Момичета, знаете ли дали клиниката работи в събота и дали са там администраторките,които записват часовете, че искам да променя деня за първичен преглед и май ще е най- добре да отида на място. Тези администраторки дали са на регистратурата или трябва в някоя стая да отида.Благодаря.
*

вярвам_80

• *
  • 33
  • аз вярвам че скоро ще съм мама
« Отговор #671 -: Септември 04, 2009, 11:34:20 am »
да клиниката работи във събота
ето ти телефони за връзка
029655740
029655741
« Последна редакция: Септември 04, 2009, 11:36:22 am от вярвам_80 »
« Отговор #672 -: Септември 04, 2009, 12:20:12 pm »
Миленче,намират се на 4 ет.,като се качиш ще попиташ някой и ще ти покажат,къде са те.

*

silvanchence

• 1971
  • Най-стимулиращият дар – надеждата.
« Отговор #673 -: Септември 04, 2009, 12:59:45 pm »
Момичета, знаете ли дали клиниката работи в събота и дали са там администраторките,които записват часовете, че искам да променя деня за първичен преглед и май ще е най- добре да отида на място. Тези администраторки дали са на регистратурата или трябва в някоя стая да отида.Благодаря.

Не съм сигурна, че може да се променят датите за първичен преглед.

А защо искаш да го промениш, ако е удобно да питам.Ако е заради цикъла, може да отидеш само с документите.
« Последна редакция: Септември 04, 2009, 13:03:38 pm от silvanchence »
[/url[url=http://bg-mamma.com]

Да имаш кураж не значи да не се страхуваш,а да си господар на страха си - Марк Твен
09.04.2009 г.
« Отговор #674 -: Септември 04, 2009, 16:23:08 pm »
Очертава се да съм в команировка в деня на прегледа.Надявам се в клиниката да може да се размени с някой друг час в този период, все пак сме чакали толкова време. Опитвам се да избегна и командировката, ама с моя късмет все нещо ше се обърка...Та за това питах къде точно да отида на място, че като чета по форумите май е доста кофти с тези часове, особено по телефона.
*

silvanchence

• 1971
« Отговор #675 -: Септември 04, 2009, 16:50:20 pm »
Очертава се да съм в команировка в деня на прегледа.Надявам се в клиниката да може да се размени с някой друг час в този период, все пак сме чакали толкова време. Опитвам се да избегна и командировката, ама с моя късмет все нещо ше се обърка...Та за това питах къде точно да отида на място, че като чета по форумите май е доста кофти с тези часове, особено по телефона.

Опитай по телефона, ако не стане, на място.Но ако не искат, изпрати съпруга ти, някой друг, само с изследванията, поне да се регистрирате, пък да ти запишат час, когато ще можеш да отидеш.

Не знам всъщност какво се прави, това се сетих.
« Последна редакция: Септември 04, 2009, 16:52:08 pm от silvanchence »

Да имаш кураж не значи да не се страхуваш,а да си господар на страха си - Марк Твен
09.04.2009 г.
« Отговор #676 -: Септември 04, 2009, 16:55:51 pm »
Страхотна идея, никога нямаше да се сетя.Благодаря.
« Отговор #677 -: Септември 07, 2009, 21:14:23 pm »
Здравейте момичета моля за информация.Днес имах час за дог.Стаменов но той отсьстваше дог.Персянска го заместваше.Прегледа ме и след това ме попита какво сме решили с дог. да правим казах и че дог.каза инвитро.Тя ме попита кои ден ми е от цикала аз и казах 8ден дог.Персянска каза на 19ден да си запиша час за пьрва инжекция Диферелин.Момичета знаете ли защо на 19ден Диферелин нещо ми и притеснено.Кажете ми защо го слагат и защо на 19ден.Извинете ме но ми е за пьрви пьт и имам нужда от информация.Благодаря предварително.
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
« Отговор #678 -: Септември 07, 2009, 23:21:12 pm »
Ще "работите" по дълъг протокол.
http://www.zachatie.org/index.php?option=com_content&task=view&id=850&Itemid=21
С две думи - ще блокирате половите хормони в настоящия цикъл, а в цикала на ин витро-то ще разчитате на добавените хормони от вън (стимулацията). Не се притеснявай (много :wink:), като се завъртите и току виж дошъл деня за теста, който надявам се ще е с двете черти!
Успех! yahoo_17

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
*

silvanchence

• 1971
« Отговор #679 -: Септември 08, 2009, 09:56:10 am »
Момичета, знаете ли на 21. и 22. клиниката ще работи ли.

09.04.2009 г.