0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Пациентки на д-р Стаменов
« Отговор #600 -: Юли 26, 2009, 14:51:36 pm »
И те самите не знаят точно от кога, но ще е 1 или 2 август. На работа ще са пак на 1 или 2 септември.
*

*слонче*

• 1764
  • вече сме трима и съм най-щастливата жена на света!
« Отговор #601 -: Юли 26, 2009, 14:57:25 pm »
И те самите не знаят точно от кога, но ще е 1 или 2 август. На работа ще са пак на 1 или 2 септември.
д-р Персенска ще е там след 08.09.
никога не отстъпвай на принципите си!
« Отговор #602 -: Юли 26, 2009, 16:18:18 pm »
Благодаря Ви момичета!
Хубава ваканция Ви пожелавам и на Вас!
 :balk_177: :balk_179: :balk_175:
*
« Отговор #603 -: Юли 26, 2009, 23:05:22 pm »
Да знае някой през август когато клиниката почива лабораторията работи ли?
*

stanley_78

• 408
  • Твоите деца не са твои деца, те са рожба на копнеж
« Отговор #604 -: Юли 28, 2009, 14:06:32 pm »
Дали тази последна седмичка от юли работят още? По-специално Силвия с подготовка на документите за фонда? Звънях по телефона да си запиша час, но не вдигат. Дали пък вече не почиват?
*

silvanchence

• 1971
  • Най-стимулиращият дар – надеждата.
« Отговор #605 -: Юли 28, 2009, 14:16:04 pm »
Аз звънях вчера и ми казаха, че август целия почиват, но евентуално 1 и 2 работят заради започнатите стимулации, не знаят още.
[/url[url=http://bg-mamma.com]

Да имаш кураж не значи да не се страхуваш,а да си господар на страха си - Марк Твен
09.04.2009 г.
*

stanley_78

• 408
  • Твоите деца не са твои деца, те са рожба на копнеж
« Отговор #606 -: Юли 28, 2009, 14:37:05 pm »
Благодаря ти, ще пробвам пак да звъня.
*
« Отговор #607 -: Юли 28, 2009, 16:48:39 pm »
Да знае някой през август когато клиниката почива лабораторията работи ли?
и лабораторията няма да работи, така каза док Стаменов

Дали тази последна седмичка от юли работят още? По-специално Силвия с подготовка на документите за фонда? Звънях по телефона да си запиша час, но не вдигат. Дали пък вече не почиват?
до края на тази седмица са там със сигурност. Силвия трудно ще я хванеш по телефона, по-добре на място! Успех!
« Последна редакция: Юли 28, 2009, 16:52:26 pm от viki_vat »
*

silvanchence

• 1971
  • Най-стимулиращият дар – надеждата.
« Отговор #608 -: Юли 28, 2009, 19:27:17 pm »
За лабораторията разбрах, че до по-късно ще работят, защото като ги попитах ще почиват ли и те целия август, ми отговориха, че те ще поработят повече, но не съм сигурна колко точно.
[/url[url=http://bg-mamma.com]

Да имаш кураж не значи да не се страхуваш,а да си господар на страха си - Марк Твен
09.04.2009 г.
*
« Отговор #609 -: Юли 28, 2009, 22:37:39 pm »
Момичета,
а докато Стаменов почива някой замества ли го.Ако се наложи преглед-има ли някой в клиниката?
*
« Отговор #610 -: Юли 28, 2009, 22:39:55 pm »
Момичета,
а докато Стаменов почива някой замества ли го.Ако се наложи преглед-има ли някой в клиниката?
Няма никой постоянно там, но на мен д-р Стаменов ми каза че на спешния телефон винаги ще има кой да отговаря , да звъня ако се налага. И ако има проблем сигурно ще те прегледат някак.
*
« Отговор #611 -: Юли 28, 2009, 22:47:50 pm »
Момичета,
Няма никой постоянно там, но на мен д-р Стаменов ми каза че на спешния телефон винаги ще има кой да отговаря , да звъня ако се налага. И ако има проблем сигурно ще те прегледат някак.

Благодаря!Понеже този месец следяхме овулация и мисля че я оцелихме. Стаменов каза: видя ли положителен тест-веднага да му се обадя, че до сега имам 2 спонтанни и сега ако е станало не ми се иска да се случи същото.
*
« Отговор #612 -: Юли 29, 2009, 07:55:48 am »
Знаете ли дали ще има някой поне да записва за часове?

« Отговор #613 -: Юли 29, 2009, 10:22:16 am »
Зина, целият персонал излиза в отпуск. Часове ще се записват септември.

Иначе ако има нещо спешно винаги можете да звъннете на д-р Стаменов, ако се налага ще ви прегледа. На мен ми се е случвало през август 2007 по повод хиперстимулация след ИКСИ.
Също така има дни, в които преглеждат бременните - д-р Сигридов преглежда рисковите бременности, а д-р Стаменов прави първите прегледи на бременните от юлските процедури, правят се и редукции евентуално. На мен са ми вливали и имуновенин миналата година в началото на септември на 2ия етаж.
  09.11.2007
*
« Отговор #614 -: Юли 30, 2009, 00:40:15 am »
Някой може ли да ми каже как е името  на  д-ра/ката при който се пускат генетичните изследвания в клиниката? И къде му е "официалното" работно място , тъй като трябва да пусна генетични преди следващият опит т.е. октомври , а клиниката излиза в отпуска и съответния док няма да ходи там. Имам записан час за 14.09 (за генетич.) , но млако не ме устойва и искам да ги пусна ако може сега...
*
« Отговор #615 -: Юли 30, 2009, 01:35:52 am »
Благодаря ти много Жабче, Аз цял ден днес опитвах да се свържа, но не можах, всъщност на 9655711 се свързах, но ми казаха да звъня на 9655740, но там никой не вдигна цял ден. Да се надяваме да успея утре, че ако чака септември...., не ми се стои така в неизвестното.

*
« Отговор #616 -: Юли 30, 2009, 11:40:59 am »
Някой може ли да ми каже как е името  на  д-ра/ката при който се пускат генетичните изследвания в клиниката? И къде му е "официалното" работно място , тъй като трябва да пусна генетични преди следващият опит т.е. октомври , а клиниката излиза в отпуска и съответния док няма да ходи там. Имам записан час за 14.09 (за генетич.) , но млако не ме устойва и искам да ги пусна ако може сега...
д-р Хаджидекова , поне ния при нея ги пуснахме.Идва от тук:
http://www.kmg.medfac-sofia.eu/personal.htm
*
« Отговор #617 -: Юли 31, 2009, 16:26:52 pm »
Аз се интересувам какво точно представлява това лепило, което докторът слага преди трансфер. Има ли момичета, които са го питали?
Съжденията  лош - добър, прав - грешен, умен - тъп, добро - зло не отразяват истината, не са истинни, защото това са частични гледни точки.Това е погледът на егото - то осъжда според това както на него му се иска да бъде и както му е изгодно в момента. Затова може би си забелязал, приятелю мой, че понякога една и съща ситуация я осъждаш като добра а в друг момент като лоша. Онзи който съди е егото.Твоята същност не познава такова нещо като съденето, защото нейният поглед е цялостен. Iamtheway
*
« Отговор #618 -: Юли 31, 2009, 17:48:31 pm »
На мен ми слагаха, но не съм питала! :( Иначе го слагат с нещо като спринцовка и после лежиш 20-30 мин.
« Отговор #619 -: Юли 31, 2009, 18:09:35 pm »
Аз лежах 5 мин.