Момичета, не искам да влизам в спор, нито да обиждам някой, нито да нападам клиниката. Пак ще кажа - много съм доволна. Преглеждали са ме и двамата лекари. Това се е случвало както в 9 сутринта, така и в 10 вечерта. И аз съм се чудела как издържат. И виждам, че старанието е огромно от тяхна страна.
Също така се старая въобще да не се мотая в кабинета, а да излизам максимално бързо, защото знам, че вънка чакат много момичета и няма как да се туткаш, защото не е честно.
Но наистина 3 пъти ми се случи отговора да е - "няма никакви часове", което доста ме притесни.
Не съм си позволива да избухна именно защото виждам, че са натоварени страшно много. И аз съм била свидетел на разправии. Но аз не искам да ги правя тези циркове. Само се моля да ми издържат нервите в такива моменти. Може би наистина има какво да се направи още по организацията.
Съжалявам, че споделих. Просто си мислех, че ще бъда полезна в известна степен. И че вероятно мога да намеря разрешение на въпроса, да науча другите как се справят с това.
И да - прави сте. С напрежението всеки сам трябва да се справи. Дойде ми в повече оня ден. Всичко накуп - напрежението докато разбера какво става,провалената процедура, отказа на час.....
Извинявам се, ако съм обидила някой. Не съм искала това да се превърне в някакъв спор - не е нужно и не това е целта.
Повече ще се старая да не споделям отрицателните неща - явно не бива.