Съжалявам за повторния пост, но нещото, което най-много ме смути са думите на д-р Персенска " Д-р Стаменов днес преглежда в друг кабинет" - аз се почуствах излъгана. Чакала съм търпеливо 1 год. и 2 месеца (аз вече съм на 36 и всеки ден е важен), за да се окаже, че всъщност не съм записана за правилния кабинет. Ако това не е било вярно, то тогава д-рката ме е излъгала.
Каквато и да е ситуацията направи ми лошо впечатление този факт, защото това е първа среща в която най-важното е да се изгради някакво доверие между пациента и лекуващия лекар. Това е момента когато лекарят би трябвало да излуша пациента и да се запознае с историята му дотук. На мен ми бяха зададени 10 стандартни въпроса: "Снимка, Хормони, Спермограма" Съжалявам,че ще го кажа, но това, което пише по форумите тук като впечатление от д-р Стаменов, както и това което съм чела като негови публикации, интервюта и др. не е това, което аз днес усетих като отношение в клиниката. Или нещата са се променили вече поради големия брой пациенти или днес е било малшанс за мен.
Всичко това би могло да се избегне, ако някой си беше направил труда да ми обясни предврително какво мога да очаквам на първия си преглед там ,а не да ми се обадят по телефона само с надеждата да кажа, че съм се отказала. Не ме разбирайте погрешно, нямам нищо против д-р Персенска нито клиника Малинов нито д-р Стаменов просто апелирам към тях да управляват малко по-добре очакванията на пациентите.