0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

    silvanchence

  • *****
  • 1971
  • Най-стимулиращият дар – надеждата.
Да ви кажа само, клиниката на д-р Стаменов няма да работят от 01.-09.06., да знаете.
[/url[url=http://bg-mamma.com]


Да имаш кураж не значи да не се страхуваш,а да си господар на страха си - Марк Твен
09.04.2009 г.
На вратата на лабораторията пише, че до 11.00 вземат кръв.
Благодаря ти Teya. 
*

    silvanchence

  • *****
  • 1971
  • Най-стимулиращият дар – надеждата.
Знаете ли кога са в отпуск от клиника Малинов, миналата година кога бяха.
[/url[url=http://bg-mamma.com]


Да имаш кураж не значи да не се страхуваш,а да си господар на страха си - Марк Твен
09.04.2009 г.
*
Миналата година почиваха август месец,но на започналите процедури д-р Стаменов изчакваше някои и друг ден за да приключи.
Здравейте момичета пациентки на д-р Стаменов. Искам да ви запитам нещо относно практиката в тяхната клиника преди ин-витро. Чувала съм, че при тях се пристъпва задължително към премахване/прекъсване на тръбите преди ин-витрото, ако нещо не им е наред - нагънати, непроходими. Знам, че при наличие на хидросалпингс това задължително се налага, но ако няма, а просто тръбата е нагъната да речем и непроходима, дали ще искат да се махне? Някой знае ли нещо по въпроса? На всички пожелавам успешни процедури и щастлив край  :bfp: :babyflips: :cloud9:
« Последна редакция: Май 28, 2008, 07:54:47 am от snejka_7 »
При мен не беше точно така. Отидох с епикриза от лапароскопия, в която пишеше, че едната тръба е непроходима, а другата пропуска под налягане.  Направихме инвитро, за съжаление неуспешно.  И едва тогава доктора реши да направи отново лапароскопия за да бъде сигурен за  състоянието на тръбите. Откриха хидросалпингс и на двете ( нещо, което не беше описано в епикризата от първата лапароскопия )и  тогава ги отстраниха.  :(


Аз правих вече 2 пъти ин витро с нагъната тръба. Имам лапароскопия от преди да отида при Стаменов, но той не е повдигал въпроса за премахване на тръби. При първия опит имах бременост, която за съжаление завърши неуспешно. Сега обаче резултат е отриц. Още чакам цикъл, но като отида за преглед предполагам, че ще търси причини в тръбите/хидросалпингс/, защото май почти всички други причини сме изчистили или имам терапия за тях. Не смятам, че е практика да се отстраняват тръбите без да има реална причина за това точно при този доктор.
Не е задължително да бъдат премахнати тръбите преди ин витро. На мен ми направиха цветна снимка, на която едната тръба не пропусна. За по-сигурно последва и лапароскопия, на която се видя, че не са запушени, няма хидросалпингс, но са нагънати. Д-р Стаменов им направи пластика и се подготвихме за ин витро. Сега чакам резултатите от него.
Благодаря ви момичета за отговорите!!! И аз в момента чакам резултат от първото си ин-витро, но нещо ме гложди, че не е станало и започнах да проучвам и други клиники.  Anabel пожелавам ти успешен резултат  :goodluck:
*

    everything_possible

  • ****
  • 957
  • Всичко е възможно, ако го пожелаеш истински.
И аз в момента чакам резултат от първото си ин-витро, но нещо ме гложди, че не е станало и започнах да проучвам и други клиники. 

Не се самонавивай! Вярвай, че е станало! Успех!
ВЯРВАЙ! Мечтите се сбъдват!
Дори и да е неуспешен опита, което не ти го пожелавам, защо искаш да смениш клиниката. Аз ако трябва и 5 опита ще направя там.
Дори и да е неуспешен опита, което не ти го пожелавам, защо искаш да смениш клиниката. Аз ако трябва и 5 опита ще направя там.
:good_post:


Дори и да е неуспешен опита, което не ти го пожелавам, защо искаш да смениш клиниката. Аз ако трябва и 5 опита ще направя там.
Теди не разбрах. Коя клиника да не сменям? Сегашния ми опит е в АГ Варна. И ти ли си там?
Въпроса е към Теди, но си позволявам да ти отговоря аз. Според мен двете с нея малко сме се объркали :lol: Аз поне мислех, че си при д-р Стаменов и искаш него да сменяш, а то не било така :lol: :lol: :lol:


Да явно има грешка. Мислех, че си при Стаменов, защото темата от самото начало беше за клиника Малинов, а и поста ти
Цитат
Здравейте момичета пациентки на д-р Стаменов. Искам да ви запитам нещо относно практиката в тяхната клиника преди ин-витро. Чувала съм, че при тях се пристъпва задължително към премахване/прекъсване на тръбите преди ин-витрото, ако нещо не им е наред - нагънати, непроходими. Знам, че при наличие на хидросалпингс това задължително се налага, но ако няма, а просто тръбата е нагъната да речем и непроходима, дали ще искат да се махне? Някой знае ли нещо по въпроса? На всички пожелавам успешни процедури и щастлив край   

ме наведе на мисълта, че си там. Извинявам се за недоразумението. Хем и следя темите за ин витро и след трансфер, където пишеш и ти, но нещо съм се разсеяла.
Няма проблеми момичета  :lol: Писах тук, защото съм пациентка на друга клиника, а ме интересуваше въпрос, свързан с клиниката на д-р Стаменов, затова се обърнах към неговите пациентки, които са по-запознати с неговата работа
Здравейте
Следя този форум от години но някак си до днес не се престрашавах да пиша
Имам три стимулирани инсета ,четери на естествен цикъл и два опита икси.
И двата ми опита икси са във Варна.Сега съм пациентка в клиниката на д-р Стаменов при д-р Персеска.Като човек минал през Варна и сега имайки впечатления от клиника "Надежда" те съветвам да направиш другия си опит в София непременно.
И аз натам клоня, единственото, което ме притеснява е, че доколкото разбирам часове при д-р Стаменов има чак за догодина по някое време, а така не ми се чака, ако можех още от есента...
Обади се и сизапиши час при Владимиров и при Персенска/при нея става по бързо/и където ти дадат по - ранен час стреляй :lol:.Но се надявам че няма да ти потрябва и резултата от сегашния опит ще е положителен
Здравейте момичета!Бих искала да попитам ако знаете да ми кажете клиниката от кога до кога ще бъде в отпуска и дали ще има заместващ екип?Ние имаме час за първа среща при д-р Персенска и се притеснявам да не ни отложат ИКСИ-то за есента,4е не ми се чака вече.А и да попитам трябва ли да носим необходими изследвания предварително направени от мен и съпруга ми или след като отидем ще ни кажат какво ще следва.
Желая много късмет и успех на всички!