Ето и моето мнение.
Така си загубих близо година и половина първо за чакане, после размотаване и дори нищо конкретно не се предприе от негова страна.
Да не говорим за ужасната атмосфера- винаги препълнено и никога не се знае кога ти е реда. Закъсненията са с 2часа и горница. Когато питаш за часове - никога няма и трябва да се молиш като сополиво циганче.
Никой от персонала не ти дава смислен отговор.
Прегледи и манипулации вървят като на конвейр.
Прегледа трае 5-10 минути и въобще не може да си събереш мислите да обсъдиш конкретно какво ще правите- отговорът винаги е...ще видим другия път, направи тези изследвания.
Следващия път отиваш с въпросните изследвания и пак ти казва без да ги е гледал- направи тези изследвания- ами аз вече съм ги правила. и т. н. и т.н.
Ако сте от провинцията и няма къде да отсядате, това си е направо жив ужас.
Най-удобно е за тези които са от София и околностите и тези, където има при кого да отседнат.
Последният път, след 5 часа чакане, ми каза нещо което няма нищо общо с моето състояние и то не си направи труд да ми го каже лично, а чрез една от служителките.
При което просто нямам думи да изразя възмущението си, още повече че съм медицинско лице и знам за какво става въпрос, въпреки че не му се представих-никога не парадирам с това.
Това беше и краят на посещението ми в тази клиника.
Резултатът: изгубено ценно време, съсипани нерви, за парите - то се подразбира.
Може би съм нямала късмет.
Междувременно две приятелки забременяха в рамките на 1-2 месеца- едната в клинката на Владимиров, другата в Плевен при д-р Емин.
Знам, че ще ме оплюете, но всеки има право на собствено виждане.
Аз така видях нещата там. Това е.