mari-al, има ли развитие по твоя въпрос, аз съм на същия хал - опитах този понеделник да си запиша час за следващия, записаха ми името в списък и казаха, че ще се обадят, ако д-р Стаменов реши да ме приеме (по принцип съм при д-р Персенска), но на 8-ия ден, когато трябва да отида е той?!... Ох, не знам, доста ми е притеснено, ако загубя и този месец... а и трябва да координирам нещата с ендокринолог, заради ТСХ-то... На мен още не са ми се обадили, на теб обадиха ли ти се?
какво ти развитие,аз направо се сринах,потънаха ми гемиите.Така и не се обадиха и на сутринта на другия ден,и аз хванах пътя със все багаж,що бях приготвила за дълъг престой в София-викам си тръгваме,пък те ще се обадят все до довечера(на 2-ри ден от цикъла).Имах малко работа в Пловдив,където след като я свърших около 13.00.часа вчера реших пак да звъня в движение какъв е резултата-кога да отивам-днес ли,утре ли?Добре че се обадих....Момичето отново ми каза същото-че Док бил много зает и нямал време да види файловете,които го чакат,той като решал щял да ги види.Явно момичетата са добре дресирани да не губят времето на Доктора с каквото и да е,да не кажа излишни неща.Аз и казах,че много добре я разбирам,че не може да направи нищо повече за мен като посредник,но все пак аз съм много притеснена-времето за започване на стимулация отлита...Тя тогава каза-ние като имаме резултат ще ви се обадим кога да дойдете-този ли месец,другия ли?....И културно и забиващо ми пожела ДОЧУВАНЕ.Направо се сринах в този момент!Останахме с мъжа ми да спим при сестра ми в Пловдив,барем се обадят поне днес,макар че вече ми беше напълно ясно,че този месец трябва да го отпиша,пийнахме да утешим мъката,и днес си се прибрах в Айтос.Никой не ми е виновен,че си причиних това,но все пак от предния път през м.февруари имахме уговорка да започваме ин-витро,като ми беше казано като ми дойде да се обадя.Е добре,ама спънка.Знам че са адски натоварени,неудобно им е да оклоняват пациенти и да дават повече разяснения по време на прегледите по-нататък как и какво да правим,изцяло са прехвърлили топката на административния персонал да обира негативите ни от несмогващия да обгърне всички ни техен професионализъм,изобщо не ги обвинявам,дори разбирам,че това е най-лекия начин да си вършат по-спокойно работата...,но настройката ми беше за този месец да започвам.Нищо,всяко зло за добро.