Момичета,имам въпрос към вас,които сте правили вече стимулация при д-р Стаменов.Днес се обадих на регистратурата им,за да ми запишат час за стимулация(днес ми е първи ден,а Док каза на 2-ри,3-ти ден да съм там,естествено със записан час),а от там ми взеха телефон за връзка и казаха,че след като д-р Стаменов ми види файла,ще ми се обадят кога да отида.Това беше сутринта,дори на линията на другия телефон момичето записваше имената и телефона на друго момиче за започване на стимулация и на нея я чух да казва същото,че ще и се обадят....Но вече е 18.30 часа и аз се притесних,та взех,че пак им се обадих.Момичето от регистратурата каза,че ми вижда името в списъка,но Доктора още не имал време да види тези "документи" и леко ми се извини,че той им казал само той като пита,да му доставят такава информация и записвания.Демек им е забранено да го притесняват с това.Напълно разбирам-много им е натоварено,но аз се притесних дали изобщо ще ми се обадят,все пак ми трябва време да отреагирам за пътуване натам-6 часа.Та въпроса ми е:На вас кога ви се обадиха да ви кажат час за преглед при започване на стимулация,след като вие се заявихте?Извинете ме за дългия пост!