Благодаря ви за подкрепата, момичета. След една хиперстимулация, едно IVF на естествен и едно на стимулиран цикъл и...много сладки приказки от клиниката, в която бях, осъзнах, че прекалените обяснения от страна на докторите не водят до успеха. Пак ще се повторя, че благодарение на вас, станах пациентка на д-р Стаменов. Вярвам му 100%. Даже след лапарото изобщо не го попитах какво точно се е случило. Беше ми достатъчно да ми каже, че е доволен от резултата на операцията. Е, все пак от предварителните разговори бях наясно, че ще се прекъсват тръби - една или две заради хидросалпингс. Мъжът ми беше изумен, че не съм попитала, а аз му казах: "Знам, че са направили това, което трябва". Чак като ми махаха конците питах набързо и само заради мъжа ми дали и двете са прекъснати. Малко се отклоних от темата, но това е и заради момичетата, които все още се двоумят дали да се подложат на такава операция. Вярвайте ми, след това ще се чувствате много по-добре и поне ще сте сигурни, че сте направили всичко възможно. А Док. си знае работата, хич няма и да му задавам излишни въпроси, просто му вярвам. Но, все пак, нали знаете - пусто любопитство, страх от неизвестното, това си е в човешката природа. Затова и ви попитах и ви благодаря за споделения опит и стиснатите палци. Усещам топлите ви чувства и подкрепата ви, независимо, че са изписани на студения екран на този компютър. И ми се иска тази добрина да ви се върне поне 100 пъти. Прегръщам ви всички.