Д-р Бърди, Тайлов е трета година на нашия пазар във вид на прах и тб, а от тази година и на сироп за бебета и деца.Прави ми впечетление,че много бързо навлязаха в нашия пазар - автобусите ни поне в нашия град са изрисувани с него,билбордове също.Самата фирма прави фантастични предложения и промоции примамливи за всеки един търговец т.е. собственик на аптека.Освен предметните награди се предлагат и екскурзии до Турция,Гърция и уикенди във луксозни спа центрове.
Какво забелязвам аз от месец насам на нашия пазар.Започнаха да се губят продуктит на Упса - Фервекс,Ефералган,Упсарин - неща,които се продават страшно много зимните месеци и не само.И така хората са принудени да закувупав Тайллол хот.Струва ми се са замесени страшно много пари,или спъват вноса на Упса продуктите целенасочено.
А това за аналозите сръбски,турски и прочие никнат като гъби ежедневно.Наемат се скъпо платени представители на космически заплати ,раздават се готови напечатани рецепти и от доктора се иска само да я подаде на пациента.
Извинете ме за дългия пост ,но действителността е това в България.А в този бранш има доста пари.