mariposa,и на мен живот издраве ми предстои разждане при д-р Даскалов.Секциото ми е за 17.03,Поради тази причина отидох и в двете клиника за да видя как стой въпроса с цени и всичко необходимо,което трябва да си приготвя за болничния престой и се оказа точно така,за да ми издъдат фактура от Селена трябва да си доплатя 400 лева,като фактурата няма да е за 1500,а за1260 лева.Още повече,се ядосах,когато счетоводителката ми каза,че проблема бил в мен,защото те си имали специалисти при който раждането струва 860,а тъй като аз съм държала да ме изражда д-р Даскалов(правила съм избор на лекар),струвало 1100.отделно заплащам 400-то лева,който им ги плаща здравната каса.
И това не е всичко,за да присъства бащата ни искат 150лева, а в Торакс е безплатно,престоя на бащата в Селена е 100 лева, а в Торакс 50...разликите са същественни
Наистина в крайна смека най-важното е аз и бебето да сме добре,пари се вадят,както акзват хората,но също така е важно отношението към пациента,а и щом за д-р Даскалов,няма значение къде ще е разждането,избора мога да си го направя сам,там където е по-изгодно за мен.