0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Вчера с жена ми на правих ме донорска вътрешно маточна инсеминация.Въпроса ми е сега можели да се прави секс?

Силно вярвам, че и нашите мечти ще станат реалност.
*

Vali :)

• 1376
  • Вярата и надеждата винаги са с мен!
Обадете се и питайте доктора!!!

Д-р Стаменов,обичаме ви!
*
Преди време имаше подобна тема-намерете я и четете там.
*
Естествено,че може.Няма проблем,дори съм чела,че се препоръчва. :D
Абе не му е мястото ама по време на бременност как седят нещата със секса!?.... :oops:малко тъпо въпрос4е....извинвте за което!
*
Вики,ако всичко е нормално при твоята бременност секса си е както преди :DНищо страшно,миличка.Лека бременност ти желая :D
*

Zlatulka

• *
  • 2153
  • Спермограма се прави САМО в клиника по стерилитет!
Аз пък си мисля, че точно в темата, за която казва mpia бе казано, че НЕ се препоръчва секс заради контракциите на маткаат, които евентуално биха могли да "изхвърлят" ембриона. Наистина по-добре е да се пита доктора ви.

*

Vali :)

• 1376
  • Вярата и надеждата винаги са с мен!
Не може ли да изтраете поне 20 дни без секс?
Все пак целта оправдава удоволствието :lol:

Д-р Стаменов,обичаме ви!
*
Аз не виждам проблем да се прави секс още повече,че е на другия ден след инсеминацията.Даже се препоръчва.
*
Правила съм 4 инсеминации. След първата зададох на моят лекар същият въпрос.
Отговора беше : "Ако се чувстваш добре и няма болка - няма проблем"

Така че обичайте се, правете секс, а каквото е писано да стане ще стане.
 :balk_602:
Вики,ако всичко е нормално при твоята бременност секса си е както преди :DНищо страшно,миличка.Лека бременност ти желая :D
Благодаря ти много за отговора питам защото първо ми бяха казли 4е в на4алото както сега при мен било опасно после пък 4е до 3 месец било опасно и някви такива....все пак благодяря!!! :wink:
Има много противоречиви мнения по този въпрос.
На мен след второ инсе док ми каза, да не правим секс до резултата. Но това може да зависи и от възрастта на жената, не знам.
Все пак, щом сте се доверили именно на този лекар, слушайте него.
Дано слънчо огрее и моят дом ...
Здравей mpia,много съжалявам но няма такава тема тук в този форум.

*
Доколкото си спомням темата беше за секс след донорска инсеменация.
И аз не можах да я открия-сигурно е изтрита.
Да някой е изтрил,затова сега тази е темата,хайде кажете какво милсите,можели секс след донорска вътрешно маточна инсеминация или просто дай те мнение.

*

Zlatulka

• *
  • 2153
  • Спермограма се прави САМО в клиника по стерилитет!
А какво стана при вас? Защо все ощще задаваш този въпрос?

Ами за съжаление претърпяхме две неуспешни инсеминации,вече знам отговора но мие интересно да пишат много хора да споделят от опит може ли неможе.

*
Съжалявам за неуспехите ви! Аз лично съм правила 4 инсеменации на нестимулиран цикъл преди 6-7 години. После продължих през 2006 с още 5. През 2006 година инсеменациите ми бяха  вече стимулирани имайки предвид възрастта ми. На 3-тата от тях забременях, за жалост извънматочно. Не знам точно дали има връзка със секса.Понякога все още се чудя. При всички инсеменации сме си водели нормален полов живот. Само при тази, при която забременях - до теста не бяхме водили полов живот. Значи според мен липсата на секс в този период е била полезна за инплантирането на ембриона. Да, ама не...на ембриончето не му беше достигнало съвсем мъничко, за да влезе там, където е трябвало...И си мисля, че ако бяхме правили секс можеше всичко да е по друг начин...Както и да е...Минало, заминало...да не се връщам назад.
Моят съвет - щом жената се чувства добре и сексът е желан и от двамата - правете го с любов!
Желая ви успех следващия път! Сигурна съм, че ще стане! Не се отказвайте!

Аз май малко късно се включвам,ама все пак...На нас след инсето ни казаха,че ТРЯБВА да правим секс,понеже това ще помогне на плувците и на яйцеклетката да се придвижат по-лесно по тръбите и така ще помогнем на нещата да се случат по-лесно :wink:Така че ако няма болки или някакви други притеснения,действайте!Освен това,не се отчайвайте от неуспеха!Бъдете спокойни и вярвайте,че чудото ще се случи!Това все пак е Божа работа и дори и по естествен път не става всеки път веднага!Ние успяхме от 3-тия път,когато всъщност най-малко се надявахме на успех,понеже фоликула не се беше спукал...Следва повторение и пак с не много голяма надежда и то...взе че стана,когато най-малко очаквахме!За което благодаря от все сърце на Д-р Персенска - прекасен човек и професионалист!Прекланям и се! :youwoman:И се моля на Господ всичко да е наред докрай и да си имаме живо и здраво бебенце!
Желая ви от все сърце успех и...никога не губете надежда!!!Ще чакаме скоро да се похвалите с  :00001754: :eggsperm: :bfp1: най-хубавата новина! :balk_602:
Хайде хора пишете,искам да чуя всички мнения.18 мнения ли има само във форума.