0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Хапчета- въпрос ???
« Отговор #320 -: Януари 26, 2009, 09:14:11 am »
Здравейте,

Обръщам се към акушер-гинеколозите със следния въпрос:
Пия хапчета (Ясмина)от близо 2 год., и тъй като мислим за бебе с мъжа ми, имам следното питане:
Колко време след като спра хапчетата можем да започнем опити? Има ли някакъв период на изчакване, за да се изчистя от хормоните?
Благодаря.

Поздрави:
Ели
*

!!!

• 1495
  • Най стимулиращият дар? Надеждата
Re: Хапчета- въпрос ???
« Отговор #321 -: Януари 26, 2009, 09:40:17 am »
Мои познати които са пили противозачатъчни започват опитите веднага след като ги спрат, защото и самите лекари казват че по лесно се забременява. Иначе аз знам че хормоните се регулират напълно за около 6 месеца.
*
Re: Всичко за забраменяването (бел. мод.)
« Отговор #322 -: Януари 26, 2009, 15:24:07 pm »
На 21 съм. Никога до сега не съм следила овулации или някакви други неща! Единствено си направих Цитонамазка но я правих април месец и още не съм я взела понеже постоянно помагам на приятеля си и все не остава време, за това мисля да си направя нова! Другият проблем е че немога да го накарам и той да си направи изследвания защото се дърпа и така! :flower:

Ми и той ако ще ходи да си взема резултата след 9 месеца хич не си и прави труда да го водиш на лекар!
п.п. Не че нещо, ама може и да си спестиш ходенето за резултата....Направо си пусни нова и тоя път гледай да си вземеш резултатите преди идната зима, за да разбереш аджеба наистина сегашното си състояние...
*
Re: Всичко за забраменяването (бел. мод.)
« Отговор #323 -: Януари 26, 2009, 15:27:16 pm »
Здравей те мили мами!!!
Мисля че някъде във вашия форум четох че едно момиче е забременяло по време на пиене на Цистофемин! Препоръчала го е на нейна приятелка и тя също забременяла....
Незнам на мен как ще ми повлияе но реших и аз да си взема тези хапчета и да пробвам какво ще стане!
На всички пожелавам успех от все сърце!
И честито на тези които вече са бременни! :flower:

Тук има и момичета забременели след пиене на лековита вода от кладенеца на баба Гица от село Червено Ляловско.И такава може да пише ако искаш.
Лекарства НИКОГА нес е пият без предписание от специалист и преди направени необходими изследвания.
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
Re: Хапчета- въпрос ???
« Отговор #324 -: Януари 26, 2009, 15:55:08 pm »
Здравейте,

Обръщам се към акушер-гинеколозите със следния въпрос:
Пия хапчета (Ясмина)от близо 2 год., и тъй като мислим за бебе с мъжа ми, имам следното питане:
Колко време след като спра хапчетата можем да започнем опити? Има ли някакъв период на изчакване, за да се изчистя от хормоните?
Благодаря.

Поздрави:
Ели

Ели, това е форум на пациенти. тук няма акушер-гинеколози.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*

Биляна

Re: Всичко за забрeменяването (бел. мод.)
« Отговор #325 -: Февруари 05, 2009, 09:36:38 am »
здравейте след инсеминация съм 14-ти ден направих си тест за бременност и втората чертичка е много бледа като въображаема но я има незнам дали да се радвам чакаме бебе от шест години а имам чуството че МЦ ще ми идва всеки момент
според вас можели да е станало вече
*

Биляна

« Отговор #326 -: Февруари 05, 2009, 09:39:43 am »
съжелявам мислех че съм писала на тема бледа втора черта не разбрах как се озовах тук
« Отговор #327 -: Февруари 07, 2009, 13:19:10 pm »
Здравейте,момичета :hello:Имам нужда от съвет...Цикълът ми е 26,27 дни,не повече,днес ми е 27-ия ден.Ако го няма до утре(а дано го няма),рано ли ще е да направя тест сутринта?Моля посъветваите ме!Знаете какво е да чакаш в този момент...просто неможеш :)
*

!!!

• 1495
« Отговор #328 -: Февруари 07, 2009, 14:04:07 pm »
Здравейте,момичета :hello:Имам нужда от съвет...Цикълът ми е 26,27 дни,не повече,днес ми е 27-ия ден.Ако го няма до утре(а дано го няма),рано ли ще е да направя тест сутринта?Моля посъветваите ме!Знаете какво е да чакаш в този момент...просто неможеш :)

можеш да направиш тест утре! успех!
*

Биляна

« Отговор #329 -: Февруари 09, 2009, 09:19:17 am »
момичета оказа се че съм бременна, не смея да се радвам  до като не потвърди гинеколожката ми със сигурност, макар че видя нещо като два плодни сака, но е ранно да се каже с точност...   
*

!!!

• 1495
« Отговор #330 -: Февруари 09, 2009, 09:22:26 am »
момичета оказа се че съм бременна, не смея да се радвам  до като не потвърди гинеколожката ми със сигурност, макар че видя нещо като два плодни сака, но е ранно да се каже с точност...   

Стискам палци всичко да е наред!!! Упех
« Отговор #331 -: Февруари 09, 2009, 14:45:11 pm »
Благодаря за отговора :)Направих теста вчера и днес също,но за съжаление и двата бяха отрицателни :(Но още не ми идва,може и да има надежда...имам някакво придърпване низко долу,но не както ме прерязва корема като ми идва,незная какво да мисля,ще чакам,маи нямам друг избор...
« Отговор #332 -: Февруари 09, 2009, 17:29:58 pm »
Stasi,няма ли лелка винаги има надежда!Много е важно какъв тест правиш :) Аз си правих най-обикновенни лентички,които вървят в комплекта с тестовете за ову и се появяваха многооооо бледи чертички и то след около час след тестването.След 2-3 дни започнаха многоооо бледи вече във времето на отчитане,а след още 2-3 бяха вече по-наситени.Тогава изпаднах в шок,защото си купих Престо тест и нямаше грам чертичка!А Шуър Чек беше с многооо бледичка.Изчакай още 2 дни и пак си направи тестче :) Стискам палчета това да е твоя месец!!!  osi_9 :bighug: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

Билянче,дано следващия път да видиш ясно хубавички две плодни сакчета!  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

*
« Отговор #333 -: Февруари 09, 2009, 20:36:30 pm »
здравейте след инсеминация съм 14-ти ден направих си тест за бременност и втората чертичка е много бледа като въображаема но я има незнам дали да се радвам чакаме бебе от шест години а имам чуството че МЦ ще ми идва всеки момент
според вас можели да е станало вече

тихичко честито и спокойни 9 месеца
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
« Отговор #334 -: Февруари 09, 2009, 22:00:51 pm »
Момичета моля, не превръщайте темата в чат.

Има тема където можете да споделяте, да приемате и отправяте пожелания.
http://www.zachatie.org/index.php?option=com_smf&Itemid=99999999&topic=33677.0;topicseen

« Отговор #335 -: Май 24, 2015, 09:33:39 am »
Здравейте момичета. Виждам, че от доста отдавна никой не е писал в темата, но моля за съвет. Зад гърба си имам аборт мисед- на 30.12 14 г. Подновихме опитите за бебе от миналия месец. На 08 май бях на лекар, който ми каза че съм пред овулация, с фоликул 17мм и сега е момента за бебеправене. Трябваше да ми дойде лелката на 17. 05, но вече закъснява седми ден. Направих около 5 теста, като всички са отрицателни :( Цикълът ми е на 33,34 дни. Мога да отида на лекар чак в края на месеца,а до тогава ще откача. Как мислите има ли шанс да съм бременна със седем дневно закъснение и куп отрицателни тестове?  :? Съжалявам за дългия пост, ще се радвам ако някой ми отговори.
« Отговор #336 -: Май 24, 2015, 09:36:19 am »
Здравейте момичета. Виждам, че от доста отдавна никой не е писал в темата, но моля за съвет. Зад гърба си имам аборт мисед- на 30.12 14 г. Подновихме опитите за бебе от миналия месец. На 08 май бях на лекар, който ми каза че съм пред овулация, с фоликул 17мм и сега е момента за бебеправене. Трябваше да ми дойде лелката на 17. 05, но вече закъснява седми ден. Направих около 5 теста, като всички са отрицателни :( Цикълът ми е на 33,34 дни. Мога да отида на лекар чак в края на месеца,а до тогава ще откача. Как мислите има ли шанс да съм бременна със седем дневно закъснение и куп отрицателни тестове?  :? Съжалявам за дългия пост, ще се радвам ако някой ми отговори.
Забравих да спомена, че нямам никакви други симптоми освен болки ниско долу и често задъхване и умора...
*
« Отговор #337 -: Май 24, 2015, 10:46:02 am »
Здравей Стеф, ако на 8.05 си имала фоликул 17 мм, то О  е настъпила евентуално до 3-4 дни след това- 11-12.05. От тези дати трябва да броиш 14 дни - средно това е дължината на фазата след О и ако има бременност на 14ти ден можеш да си направиш тест. Тоест около 25-26.05. Тестовете, които си правила до сега, са били много рано, за да отчетат, дори и да има бременност. Стискам палци :)
*
« Отговор #338 -: Май 24, 2015, 10:57:14 am »
Стеф според мен е редно да пуснеш кръвен тест- бета ЧХГ , само така ще разбереш има или няма бременност, според мен си бременна  :P
« Отговор #339 -: Май 24, 2015, 13:11:33 pm »
Много съм ви благодарна момичета за бързите отговори :D. Дадохте ми надежда. Утре сутринта ще направя (поредния) тест и непременно ще ви пиша какво се случва. Нямам никакви симптоми, но ако видя две чертички ще съм най- щастливата :cheerleader:. Още един път ви благодаря от все сърце  :bighug: