0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Бледа втора линия на шуър чек
« Отговор #140 -: Март 26, 2008, 10:57:04 am »
резултата е 99.9% че си бременна...ЧЕСТИТО!!!
:good_post:
« Отговор #141 -: Март 26, 2008, 11:00:24 am »
Неееееееееее не ме разбра!!! Напротив! Ни най-малко не съм и помисляла да вложа нещо отрицателно като смисъл. Единственото, което имах в предвид е че не знам кога изчакването за точен резултат става по-лесно. Поне аз в момента от снощи цялата треперя...
*
« Отговор #142 -: Март 26, 2008, 11:01:38 am »
Помоли им се и ти да ни заплюят...:)
« Отговор #143 -: Март 26, 2008, 11:03:15 am »
zouibg,няма смисъл да се шашкаш ,всичко е ок ,имаш бледа втора чертичка,след 1-2 ще стане по ярка.Тичхичко честито миличка.
Силве ,честито и на теб .Лека бременност.И да ни заплюеш .
« Отговор #144 -: Март 26, 2008, 11:03:36 am »
Единственото, което мисля да направя е да пожелая да се случва това, което искат всички най-силно...И много касмет
« Отговор #145 -: Март 26, 2008, 11:10:31 am »
Помоли им се и ти да ни заплюят...:)

Толкова силно виии заплювам всичкии  :D че даже двойно да ви се връщааа ,пожелавам си на всички с бледи розови чертичкии   :bfp1:да ви се случи това което най-силно желаетее,от мен много целувкиии  и  приемете изпратената от мен  позитивна енергияя всички,аз отивам на лекции  :D
*
« Отговор #146 -: Март 26, 2008, 15:15:01 pm »
silveto i zouibg  честито и на двете! леки  preggo preggo да не забравите да си сурните крачетата .... :wink:
« Отговор #147 -: Март 26, 2008, 15:26:06 pm »
ами няма скоро да се прибирам в бг, а вече съвсем се ошашавих с цялото това закъснение, тестовете, кистите и т.н. мисля да започна да пия оргаметрил за предизвикване на М /и друг път съм го пила, когато е имало голямо закъснение/, а после не знам с какво да оправям яйчниците и овулацията. преди години пиех диане 35, за което знам че го дават при поликистозни яйчници и подобни проблеми. лошото е че диането е противозачатъчно и ще трябва да прекратим с опитите за бебе за известно време, което хич не ми се иска....но пък миналата година точно след няколко години пиене на диане 35, няколко месеца след като го спрях забременях, за съжаление неуспешно. просто нямам много алтернативи докато съм тук, а знам че ако оставя нещата така може само да стане по-зле...
*
« Отговор #148 -: Март 26, 2008, 15:28:08 pm »
За Бога не пий нищо без да ти е предписано...Моооолятеее, всеки ановулаторни месеци...И аз съм така...Ще дойде и сама не пий нищо...
« Отговор #149 -: Март 26, 2008, 16:35:51 pm »
Rossi благодаря! Довечера ще направя още един тест, за да съм сигурна...и дано ако е  :bfp: всички да видите подобен резултат...
*
« Отговор #150 -: Март 26, 2008, 18:39:17 pm »
benissima, спомените ми са от преди година, че друго момиче беше писало за положителен тест за бременност при болест и липсваща бременност. Това не са просто поликистозни яйчници. Не знам на какъв език си говорите с лекаря там и до колко си го разбрала. Става въпрос за МНОГО сериозно заболяване. Тук в този форум има консултанти гинеколози, задай си въпроса към тях. НЕ се самолекувай, това до нищо добро няма да доведе!
*

julia_m

• 665
  • Най-хубавото нещо тепърва предстои :)
« Отговор #151 -: Април 01, 2008, 10:46:48 am »
Да се включа и аз, след като с тест за ову имах такава окло 14-15 март и след като ми закъсня десетина дни/последно ми идва на 17.02./ направих тес пак Шуър чек, който имаше бледа черичка, вчера бях при док, тя каза че има надежда, но да отида и другата седмица пак, за да ме гледа пак. Иначе уголемена матка с хубава лигавица според нея, а такова нещо до сега не е имало, и аз сега незнам да се радвам ли да се притеснявам ли? :? Иначе имам някакви симптоми, ама и те не ги знам колко са истински-дърпане ниско долу, често ходя до тоалетна, ама си мисля, че е от притеснение,едни такива подути гърди, точно като при ПМС, непрекъснато ми се яде, а пък ми е тежко и налитам на зелени маслини с чушка и солети като никога до сега   :?:)
« Отговор #152 -: Април 01, 2008, 11:37:25 am »
Julia_m,стискам палци всички тези симтоми да са признак на бременност!!! :bighug:А и щом лекаря ти е казал,че има нядежда,значи се настрой че всичко ще е наред и те очакват едни прекрасни девет месеца!
Успех! yahoo_17 preggo

« Отговор #153 -: Април 01, 2008, 12:20:59 pm »
julia_m :crossfingers:и аз мисля ,че те очакват 9 щастливи месеци.
*

julia_m

• 665
  • Най-хубавото нещо тепърва предстои :)
« Отговор #154 -: Април 01, 2008, 14:22:57 pm »
 :bighug: :thankyousign:
много благодаря за куража :) аз малко се шашкам и не ми излиза от главата, дано до 08.04. не се появи неканената гостенка и естествено док да каже че за сега всичко е ок. Стискайте палци, пък аз ще пиша веднага щом имам новини :)
« Отговор #155 -: Април 01, 2008, 17:36:28 pm »
Аз мисля да ти честитя тихичко!
И при мен беше така. Бледа втора чертичка, след няколко дни по-ярка. За ходенето до тоалет и при мен е така. Даже ставам вече по веднъж и през ноща. Много е гадно, а никога не съм ставала нощно време то тоалет. Гърдите ми наедряха и са болезнени като при МЦ.
Така, че мисле че те чакат страхотни 9 месеца! :)
« Отговор #156 -: Април 02, 2008, 06:30:47 am »
днес бях отново на лекар и ми изписа кломид за предизвикване на овулация. остава да се надявам, че след кломида ще успея да забременея....
*
« Отговор #157 -: Април 02, 2008, 07:36:45 am »
Пжелавам ти успех и се радвам че не се лекуваш сама...:)
« Отговор #158 -: Април 02, 2008, 12:47:46 pm »
benissima,а цветна снимка правила ли си ?Ако не си не е хубаво да пиеш кломид.
« Отговор #159 -: Април 03, 2008, 00:29:03 am »
нищо не ми казаха за снимка. не знам къде и как се прави.