0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Бледа втора линия на шуър чек
« Отговор #120 -: Март 19, 2008, 17:39:31 pm »
vikjav,спокойно мила,100% си бременна .Лека бременност .
« Отговор #121 -: Март 19, 2008, 18:07:55 pm »
не, това със зелкта не съм го правила  :lol: :lol:..благодаря ви момичета, успех на всичките! ще пиша след чичо доктор :) лека вечер  :drunk:
« Отговор #122 -: Март 20, 2008, 03:31:33 am »
вчера ходих на лекар и каза, че не е бременност, а поликистозни яйчници, които в някои случаи били причина за положителни тестове за бременност....много се надявах най-после да е станало, но май сега първо ще трябва да се лекувам и после да продължаваме с опитите. за всеки случай ми направиха и кръвен тест за бременност и сега чакам да ми се обадят за резултата, но вече нямам надежда никаква.
*

everything_possible

• 957
  • Всичко е възможно, ако го пожелаеш истински.
« Отговор #123 -: Март 20, 2008, 06:26:55 am »
вчера ходих на лекар и каза, че не е бременност, а поликистозни яйчници, които в някои случаи били причина за положителни тестове за бременност....много се надявах най-после да е станало, но май сега първо ще трябва да се лекувам и после да продължаваме с опитите. за всеки случай ми направиха и кръвен тест за бременност и сега чакам да ми се обадят за резултата, но вече нямам надежда никаква.
Мисля,че трябва да потърсиш и второ мнение-ЗАДЪЛЖИТЕЛНО! Нещо не е както трябва, досега не съм чувала за подобен ефект на поликистоза. Дано всичко да е ОК!
ВЯРВАЙ! Мечтите се сбъдват!
« Отговор #124 -: Март 20, 2008, 11:27:51 am »
benissima,и на мен това мнение не ми се струва вярно.Но все пак изчакай си кръвният тест ,той ще ти даде ясна представа за положението.И задължително потърси и второ мнение.
*

eveishan

• 373
  • Напред и нагоре!
« Отговор #125 -: Март 20, 2008, 16:26:09 pm »
И аз мисля като другите!ЗАДЪЛЖИТЕЛНО търси второ мнение!Мен така по погрешка ме лекуваха за раничка на шийката на матката без цитонамазка,без апарат просто ей така!Затова не се доверявай 100%!
*
« Отговор #126 -: Март 20, 2008, 17:13:34 pm »
benissima, ако няма бременност в матката и имаш положителен тест е твърде вероятно да е извънматочна бременност. Потърси мнение и преглед при гинеколог-хирург, например в Майчин дом.
*
« Отговор #127 -: Март 20, 2008, 17:19:02 pm »
Момичета Бенисима е в Австралия в момента и каза че там са по- особени нещата,аз обаче доста се съмнявам да е от киста...Дано да е ранна и нормална бременност ,защото иначе лошо...
« Отговор #128 -: Март 26, 2008, 02:35:57 am »
днес ми казаха резултата от кръвния тест- според доктора не съм бременна и не е имало овулация. обаче не ми каза какви са стойностите, затова не мога да ги напиша. оставам си с чуденето какви са тези странни тестове за бременност тук, които при подобна ситуация могат да показват две чертички вместо една.... сега въпросът е какви лекарства да взема за подпомагане на овулацията. лошото е, че тук, за да ми правят изследвания, каквито иска доктора и да се почне лечение, ще струва много скъпо- нещо, което за момента не можем да си позволим. така че ако някой може да даде съвет за подходящи лекарства /аз съм ползвала оргаметрил за предизвикване на менструацията, но не знам дали е подходящ в случая/, ще съм благодарна.
« Отговор #129 -: Март 26, 2008, 09:52:49 am »
Здравейтеее,момичетаааа 4 теста,  3 шуър чек и ще един на лентичка :bfp: но всички с по слабо розови чертичкии,закъснявами 7 дни,напрежение в гърдите ,а и на 7 ден от предполагаемото зачеване бях на преглед и лекарката каза че имам жълто тяло 28мм,дали да се надявам  :balk_144: от 5 месеца чакаме този резултата и сега с таткото не смеем да се зарадваме   :balk_133: аа и да добавя висока БТ,37.01-37.04,но спрях да я меря вече от два днии  :oops:
« Последна редакция: Март 26, 2008, 09:57:01 am от silveto »
*
« Отговор #130 -: Март 26, 2008, 10:12:25 am »
 benissima, ако скоро ще си идваш до БГ май е добре едно второ мнение да чуеш от нашенски лекар и после ако се наложи лечение. НЕ си прави самолечение. Някъде, някой беше писал за възможността за положителен тест без бременност, беше сериозно заболяване, не можеш да го караш ей така от съвети!
 silveto, вече може да се види има ли я точката. Отиди на лекар!  :)
« Отговор #131 -: Март 26, 2008, 10:16:33 am »
Здравейтеее,момичетаааа 4 теста,  3 шуър чек и ще един на лентичка :bfp: но всички с по слабо розови чертичкии,закъснявами 7 дни,напрежение в гърдите ,а и на 7 ден от предполагаемото зачеване бях на преглед и лекарката каза че имам жълто тяло 28мм,дали да се надявам  :balk_144: от 5 месеца чакаме този резултата и сега с таткото не смеем да се зарадваме   :balk_133: аа и да добавя висока БТ,37.01-37.04,но спрях да я меря вече от два днии  :oops:
Хубави признаци имаш.  При следващия преглед трябва да се види плоден сак.Ще стискам палци!
*
« Отговор #132 -: Март 26, 2008, 10:19:19 am »
Силвето,ЧЕСТИТО!!! Бременна си и не мисли вече лоши неща...запиши си час за док. и следващата седмица може и плоден сак да си видите...Никакъв страх и притеснения повече ..Чу ли?!

Бенисима...,честно да ти кажа по- добре липса на бременност ,от колкото извънматочна...когато се прибереш в БГ отиди си на лекар и всикчо ще е наред...На всеки 13 цикъла има един ановулаторен...Аз съм по същия начин..Този месец нямах ову и незнам кога ще дойде лелката,но това е нормално и не бива да се притесняваш...Пожелавам ти успех във всичко...
« Отговор #133 -: Март 26, 2008, 10:29:50 am »
Здравейте момичета,
Аз вече май ставам досадна, но това са ми парвите подобни трепери и...
Снощи си направих тест - шуър чек и се появи една многоооооооооооооо бледа линия втора. А още дори не е дошло времето да ми дойде. Т.е трябва да се случи в петък. Каква е вероятността това наистина да е положителен резултат? БТ си стои упорито 37 -37.1....
*
« Отговор #134 -: Март 26, 2008, 10:35:11 am »
резултата е 99.9% че си бременна...ЧЕСТИТО!!!
« Отговор #135 -: Март 26, 2008, 10:39:01 am »
Благодаряяя момичетаааа  :youwoman: другата седмица ще си запиша час при док.,но дали да не отида утре за едно кръвно тестче  :needleani: :ask:
*
« Отговор #136 -: Март 26, 2008, 10:43:47 am »
Благодаряяя момичетаааа  :youwoman: другата седмица ще си запиша час при док.,но дали да не отида утре за едно кръвно тестче  :needleani: :ask:
Нищо не ти пречи. Не отлагай часа при лекаря :) и да се похвалиш!
« Отговор #137 -: Март 26, 2008, 10:46:42 am »
Благодаря lubaboiko!
Сигурно жените, които са го минали месеци и години наред...всъщност не знам кога става по-лесно...кога се преживява по-лесно...Сега ще изчакам няколкоо дни и направя втори... :D
« Отговор #138 -: Март 26, 2008, 10:50:33 am »
Lan,илно се надявам скороооо да ви се похваляя  :) и благодаря
*
« Отговор #139 -: Март 26, 2008, 10:56:07 am »
момичета,отдайте се на приятната емоция и бъдете щастливи... Убедена съм че всичко ще ви е наред...Хайде сега заплюте всички нас които чакаме от години наред и дано скоро и нас да ни сполети тая радост неземна...