0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Бледа втора линия на шуър чек
« Отговор #80 -: Февруари 05, 2008, 16:16:15 pm »
Здравейте, Благодаря на Всички!!!
Lan, не съм пила противозачатъчните - нали още в началото ти казах, че няма да лекувам тази киста..
Знаеш ли какво се оказа? Била съм бременна на 10.12.2007 - когато беше прегледът ми за кистата ..
Но лекаря не е видял бебето!
Сега бях при специалист - много добър лекар - д-т Троянчев, в Пловдив и той ми каза за бременността ми!
Сега предстои да тръгна по лекари за тестовете - кръвни, и т.н..
и след месец отново ще ходя при него!
Благодаря наистина на всички!
Ще се включвам в темата за "Дългоочаквана" :)) :) :P
*
« Отговор #81 -: Февруари 05, 2008, 16:48:18 pm »
Мен това, че си бременна ми беше ясно още след като каза, че е имало бледа втора черта и че все още нямаш цикъл, така че не ме учудва. Това, на което се учудвах е твоето спокойствие до сега  :D. Ама наистина много ме зарадва, че не си пила противозачатъчните! Ади - едно хубаво здраво бебче накрая ти пожелавам.
Добре е да видиш в "Дългоочакваната" важните изследваняия, то за едното май вече ти е късно, защото си минала 12седмица, но все пак другите ги направи.
Съжалявам, че не съм видяла притесненията ти от 4.2. - не може да е извънматочна, ако беше щеше вече да си оперирана...дет са вика 3 месеца са това! Притеснявала си се излишно! :D
« Последна редакция: Февруари 05, 2008, 16:50:55 pm от Lan »
*
« Отговор #82 -: Февруари 05, 2008, 17:12:46 pm »
Иначе, че първият лекар, който те гледа е некадърен това е ясно! Не може при положителен тест за бременност да се изписват противозачатъчни! Не може при положителен тест за бременност и при положение, че не вижда бременност в матката да не те проследи изкъсо, което включва тестове за бременност през 48ч. нов преглед след няколко дни и евентулано тест за прогестерон! Радвам се, че Бог ли Природата ли се погрижи за теб! :D
*
« Отговор #83 -: Февруари 05, 2008, 22:50:33 pm »
Честито Ксения - лека бременност и сладко бебче на финала!
*

krasiko

• 412
  • Щастлива мама на двама
« Отговор #84 -: Февруари 06, 2008, 08:42:53 am »
Честито Ксения - лека бременност и сладко бебче на финала!
  Леки и спокойни  :cloud9:
*

Olimpia

• 220
  • Усмихвайте се и съдбата ще ви се усмихне:)
« Отговор #85 -: Февруари 06, 2008, 21:58:31 pm »
Хей, момичета, какво ще кажете за бледа втора линия на sure check обаче след десетата минута? ЗА съжаление не е моя  :(, а на една приятелка.
Ксения, честито!!!
*
« Отговор #86 -: Февруари 06, 2008, 22:28:14 pm »
Хей, момичета, какво ще кажете за бледа втора линия на sure check обаче след десетата минута? ЗА съжаление не е моя  :(, а на една приятелка.
Ксения, честито!!!
Казвам го за трети път поне - не гледайте тестовете след като изтекат оказните минути!
Все пак ако се наложи да взема някакви лекарства или нещо друго екстремно и се притеснява, че може и да е бременна - кръвен тест, излиза за няколко часа и не струва кой знае колко пари!
Въобще винаги когато се правят опити за дете и се налагат подобни неща, които биха навредили, кръвният тест е задължителен и най-добре ако може да се отложи приемът на хапчета за цикъл, в който няма опити.
« Отговор #87 -: Февруари 11, 2008, 14:08:29 pm »
ох момичета имам чувството че се побърквам!
днес ми е 8-ми ден след доказана с фоликуметрия овулация.
аз естествено като всеки път не издържах и преди малко направих тест рано рано.помня че навремето един аптекар ми беше казал че за да покаже теста трябва да са минали поне 7 дни от предполагаемото оплождане и аз патката му с патка,въпреки че тук непрекъснато чета че трябва да се чака закъснение.....
има втора черта,ама е толкова бледа,че я виждам направо едва ли не с въображение.
знам,ще ми кажете да изчакам поне до датата на М и да го повторя,даже незнам какво очаквам като споделям с вас толкова рано,но просто ще се пръсна от напрежение.
тук четох че бледата черта е + резултат,но не разбирам колко точно бледа.
моята е съвсем светла,нещо като сянка.
уф незнам след 7-8 дни или на гинеколог,или на очен лекар. 8O
« Отговор #88 -: Февруари 11, 2008, 14:15:19 pm »
ох момичета имам чувството че се побърквам!
днес ми е 8-ми ден след доказана с фоликуметрия овулация.
аз естествено като всеки път не издържах и преди малко направих тест рано рано.помня че навремето един аптекар ми беше казал че за да покаже теста трябва да са минали поне 7 дни от предполагаемото оплождане и аз патката му с патка,въпреки че тук непрекъснато чета че трябва да се чака закъснение.....
има втора черта,ама е толкова бледа,че я виждам направо едва ли не с въображение.
знам,ще ми кажете да изчакам поне до датата на М и да го повторя,даже незнам какво очаквам като споделям с вас толкова рано,но просто ще се пръсна от напрежение.
тук четох че бледата черта е + резултат,но не разбирам колко точно бледа.
моята е съвсем светла,нещо като сянка.
уф незнам след 7-8 дни или на гинеколог,или на очен лекар. 8O
В началото моята втора чертичка беше толкова бледичка(4 ден от закъснението), почти въображаема , но все пак я имаше и стана по - тъмна след няколко дни. Изчакай ден, два и повтори теста с първата сутришна урина. Кръвния тест може да ти даде по - достоверна инфо , но все пак трябва да изчакаш.Имай търпение!
*
« Отговор #89 -: Февруари 11, 2008, 18:47:50 pm »
Мацки,аз също миналия месец имах едва забележима 2-ра черта но после кръвния тест ми беше отрицателен..  :( Стискам ти палци Сисилче твоя да не е такъв и след 2 дена да е хубав положителен  :bighug:
*
« Отговор #90 -: Февруари 11, 2008, 22:09:57 pm »
Сисилия не се тревожи мила, та ти дори още нямаш закъснение, а вече се вижда чертичка - това е доста обнадеждяващо!!! Желая ти късмет и очаквам с нетърпение да ти честитим официално!  :goodluck: :bfp:
*
« Отговор #91 -: Февруари 13, 2008, 13:39:46 pm »
Бе Сисилия ми се губи нещо ?!?!?! Трябваше да пише какво става с нейния тест ?! Никаква я няма  :bfp1:Дано да се похвали че незнам...  :D
« Отговор #92 -: Февруари 13, 2008, 14:01:24 pm »
уф,тука съм бе,ама само ви чета засега.
вчера правих 2-ри тест друга марка,пак имаше 2-ра бледа чертичка(мааааааалко по-различима от понеделнищката). утре ще направя още един и ще пиша какво става.
не ми се вярва бе хора! не мога да повярвам че може да ми се случи. друг месец по това време все се появява някой симптом,къде измислен,къде истински, а сега-нищо.
ни напрегнати гърди,ни ПМС , нищо!
много ме е страх дори и да помисля че може да е станало  :(
незнам на какво да вярвам вече.досега тест с дори и бледа втора черта не бях виждала , пък и да беше един,ами те са два. 8O
от друга страна пък си мисля ми ако я е имало тая черта фабрично??? никога не съм се заглеждала в тестовото прозорче преди да направя теста  :(
или пък да се е появила по-късно( вчера се показа съвсем слабо на 5-6 мин,после пък стана по-ясна) де да знам...
не искам да пускам кръвен засега,ако утре е + тогава!
благодаря на всички,помагате ми страшно много  :bighug:
*
« Отговор #93 -: Февруари 13, 2008, 14:09:26 pm »
Абе мацко ,аз мога да ти кажа тихичко честито!! Мисля че утре сутринта ще е по- ярка,а фабрично мисля че е невъзможно да се вижда.. Изчакай още един ден и сама ще се убедиш.. Много сила и успех ти пожелавам..  :bighug:
« Отговор #94 -: Февруари 13, 2008, 14:32:20 pm »
Sisilia, защо си мълчиш и нищо не казваш. Стискам палци и утре да видиш  :bfp:
Казвам ти това е твоя месец.  :bighug: Ама ме зарадва,  бе сладуранка... :cheerleader:
]
« Отговор #95 -: Февруари 13, 2008, 14:42:23 pm »
ох,сладурките ми те!
не знаете колко много означава вашата подкрепа за мен!
не смея да се надявам още,така ще ме боли по-малко утре ако няма +
 :grouphug2:  много ви обичам всичките,да знаете!
« Отговор #96 -: Февруари 13, 2008, 16:14:45 pm »
sisilia,стискам палци мила всичко да е ок.Дано сед ден два потвърдиш двете чертички :crossfingers: :bighug:
« Отговор #97 -: Февруари 13, 2008, 16:45:08 pm »
Здравейте и от мене и аз буквално преди минути си направих тест имах втора бледо розова черта вижда се не е въображаема ,Чудя се дали да се радвам дали е истина това ,да не се разочаровам след някой друг ден.Възможно ли е теста да показва 2 чертички без да има бременост?
« Отговор #98 -: Февруари 13, 2008, 17:19:29 pm »
Елза,нали има втора чертичка,няма значение бледа или тъмна,важното е че е там.Тихичко честито.Дано всичко е наред. :bighug:
*
« Отговор #99 -: Февруари 13, 2008, 21:10:56 pm »
Честито Елза!
Лека бременност!