0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

janeta

• 272
  • Вече мама на двама сладури-моята сбъдната мечта
Re: Бледа втора линия на шуър чек
« Отговор #40 -: Декември 11, 2007, 15:21:07 pm »
sindarella честита бременност миличка!
Желая ти лека и безпроблемна бременност и щастлив финал на края на 9-я месец.
И вярвам, че тук наистина ще ти хареса-прехвърли се в подфорума за Дългоочаквана бременност-заповядай в темата на бременните. Там може да питаш и споделяш. Момичетата са невероятни и винаги готови да помагат със съвети. На мен са ми винаги от помощ.
Валентин е на 7г.
Теодор е на 1г. и 2м.
« Отговор #41 -: Декември 11, 2007, 22:38:29 pm »
Здравейте момичета,
най-после да успея да вляза и да ви напиша това, което ми се случи на мен..
След няколкодневно изчакване от моя страна за менструация вчера реших да отида на лекар. Направи ми вагинален ... (забравих как се казва) преглед. За мое огромно съжаление обаче не видя бременност  :( ами някаква както той обясни "овулационна киста". Миналия месец при овулацията ми се е оформила и не е успяла да се пукне.
Сега ще трябва да пия противозачатъчни и след месец, ако до тогава ми дойде менструацията, да отида отново на преглед,..
Благодаря на всички за пожеланията, подкрепата и съветите!
Ще продължаваме с опитите и занапред и дано зарадвам всички с една успешна бременност!
« Отговор #42 -: Декември 11, 2007, 22:52:39 pm »
Стискам ти силно палци вси4ко да се оправи и краят да е овен4ан с приятна изненада и едно сладко и задраво бебе на финала  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:Успех!!! yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17
*
« Отговор #43 -: Декември 12, 2007, 07:19:35 am »
Ксения съжалявам мила - дано скоро се похвалиш с добра новина!  :bighug:
*
« Отговор #44 -: Декември 12, 2007, 13:35:57 pm »
janeta, определено ще се прехвърля в подтемата за която си ми написала и съм сигурна, че там ще има да обменяме мисли занапред! :D

kseniq, без отчаяния, само позитивно и напред, мила, винаги помни, че това което не ни убива ни прави по-силни, както каза една от героините във филмчето "Стоманени магнолии", което много харесвам! От сърце ти пожелавам новата година да сбъдне мечтите ти! :D
~ Живота не се измерва с броя вдишвания, а с миговете спиращи дъха! ~

*
« Отговор #45 -: Декември 12, 2007, 21:38:52 pm »
Здравейте момичета,
най-после да успея да вляза и да ви напиша това, което ми се случи на мен..
След няколкодневно изчакване от моя страна за менструация вчера реших да отида на лекар. Направи ми вагинален ... (забравих как се казва) преглед. За мое огромно съжаление обаче не видя бременност  :( ами някаква както той обясни "овулационна киста". Миналия месец при овулацията ми се е оформила и не е успяла да се пукне.
Сега ще трябва да пия противозачатъчни и след месец, ако до тогава ми дойде менструацията, да отида отново на преглед,..
Благодаря на всички за пожеланията, подкрепата и съветите!
Ще продължаваме с опитите и занапред и дано зарадвам всички с една успешна бременност!
kseniq, сега чети много внимателно! Каза ли на лекаря за положителния уринен тест за бременност?! Прочети и тази статия: http://www.bg-mamma.com/site/content/view/620/37/...и така просто за мое успокоение вземи пусни най-сетне кръвен тест за бременност! Това, което е видял - изключи ли категорично извънматочна бременност и с какво ти обясни бледата втора черта?! Има една малка вероятност и тестът да е бил фалшив (не, че е невъзможно), но просто е твърде голямо съвпадение! Фоликулярна киста НЕ продуцира БЧХГ, което е отчел теста! Това е много много сериозно, от това се и умира, аз бях на косъм, не прави моята грешка!
« Последна редакция: Декември 12, 2007, 21:45:53 pm от Lan »
*
« Отговор #46 -: Декември 12, 2007, 22:12:33 pm »
Надявам се да прочетеш, надявам се и да ме послушаш, а най-искрено се надявам да греша! :(
« Отговор #47 -: Декември 22, 2007, 23:31:17 pm »
Здравей Lan,
току що влизам след последният си път, когато писах тук..
От тогава ми се случиха малко повече лоши неща и нямах голямо желание за писане или каквото и да било..
По този въпрос в статията..
Искрено се надявам лекарят да не е сгрешил. В статията също пише и за прегелд с трансвагинален трансдюсер - мисля, че с точно такъв преглед установи и наличието на овулационната киста.
Последствия - менструация все още нямам.. вече от 22 дена!
Честно казано - липсва ми. Липсва ми, само защото нямам бременност - искам да кажа, че нямам против менструацията си, особенно след като нямам бременност, и че я нямам заради други причини..
Както каза лекаря обаче - ще поживеем и ще видим  дали около 1-ви (януари 2008) ми дойде цикъла.
И за край на това съобщение искам да кажа нещо по повод статията, която приложи Lan - пожелавам на всички жени да НЕ ИЗПИТАТ НИКОГА неудобството на извънбрачната беменност.. същото пожелавам и на себе си!
Весела Коледа на всички и благодаря отново Lan!
Ще пиша след като имам повече инфо по въпроса!

Ксения
*
« Отговор #48 -: Декември 22, 2007, 23:40:15 pm »
И за край на това съобщение искам да кажа нещо по повод статията, която приложи Lan - пожелавам на всички жени да НЕ ИЗПИТАТ НИКОГА неудобството на извънбрачната беменност.. същото пожелавам и на себе си!
Ксения

:lol:Уффф, това ми хареса! Ти все пак поне напишкай поне още един тест, не вярвай така на сляпо на лекаря, не струва кой знае колко! Мен също ме гледа лекар в Пирогов и каза "Ти си нормално бременна, защо ме занимаваш глупости" и само няколко часа по-късно други лекари едвам ме спасиха. НЕ всички лекари гледат и разбират, това е ИСТИНАТА.
И да от фоликулярна киста може да има промени в цикъла, ама пък чак толкова дни...де да знам, напишкай един тест, момиче!
« Последна редакция: Декември 22, 2007, 23:43:15 pm от Lan »
*
« Отговор #49 -: Декември 23, 2007, 10:04:27 am »
Ксения, послушай Лан!!!
Поне си купи още един уринален тест. При мен първия Шуър чек беше с много бледа втора чертичка при няколко дневно закъснение!!! Само че аз не чаках като теб, тъйкато лекарката не видя плоден сак аз веднага си направих кръвен тест, който потвърди 100% бременност.
На следващия ден уплашена отидох при друг специалист, за мое щастие той видя плодния сак на мястото му.
Резултата спи в другата стая. Всичко това е за твоето  здраве.
*
« Отговор #50 -: Декември 23, 2007, 12:20:53 pm »
kseniq, да си призная много се притеснявам за теб. За съжаление имаш всички симптоми. НЕ си казала на лекаря за бледата втора линия на теста, НАЛИ?! Опитвах се да намеря друга статия, където се обясняват видовете извънматочна - не я намирам. :( Та там пише, че макар и рядко оплодената яйцеклетка се прикрепя към яйчника - спокойно може лекарят това да е видял и понеже не знае за положителният тест и това се случва рядко, да го е оприличил на фоликулярна киста.

Та така - успокой лудата параноичка от форума и си направи един тест!  :bighug:
*

alechandra

• *
  • 15
  • скромността е за хора,на които им липсват качества
« Отговор #51 -: Декември 25, 2007, 21:41:48 pm »
Здравейте! Аз вече имам пусната тема но да попитам и тук за ЧХГ-то. Значи овулацията ми беше на 3о ден от цикъла-много много късна овулация и то след 10 фоликуметрии и бит прегнил който за щтастие пукна фоликулът ми. Та аз си направих кръвен тест на 11 ден от овуто и резултатът беше 1.01, а в лабораторията ми казаха че няма точно определени референтни стойности и теста ми билк отрицателен(само да вметна че и преди това съм си правила веднъж кръвен тест и беше<0.01) Изчетах много теми които казват че при късна овулация хормонът по бавно и по късно се покачва!. Та сега като чета тази тема направо ми иде да си пусна пак един тест. Иначе имах цикул но много страненн и много оскъден,а иначе ми е много обилен. А и майка ми като е забременяла първият месец си е дошло и едва на втория е спрял. Мислите ли че заради много късната овулация може да е билко прекалено рано на 11 ден за ЧХГ?
*
« Отговор #52 -: Декември 25, 2007, 23:32:55 pm »
alechandra, на теория нужда няма - особено в твоят случай, когато си сигурна в датата на овулацията. Ако нещо те притеснява обаче нищо не пречи поне уринен тест да си направиш. Дето се вика и чудеса стават и не винаги нещата вървят по учибник. Промените в цикъла може да се свързнани с късната овулация или с прегнила.
« Отговор #53 -: Декември 26, 2007, 14:06:33 pm »
 Момичета правих тест Шуър Чек, днес е 4  ден от закъсненнието и има съвсем бледа втора линия, която приех за отрицателен резултат , но в същото време имам сериозни причини да си мисля , че може и да има бременност. Искам да попитам има ли момичета , които са имали бледа втора линия и на практика са били бременни?
« Отговор #54 -: Декември 26, 2007, 14:36:57 pm »
Fatalwoman,май ,че ще ти честитя ,но много тихичко.Така се радвам,важното е ,че я има втората черта.Дано всичко е наред. :bighug:
« Отговор #55 -: Декември 26, 2007, 14:48:52 pm »
 Честно да ти кажа  или я има бледата втора черта , или въображението ми е голямо. Като показах теста на мъжа ми , го питах колко черти вижда и той отговори - две, ама това сякаш не ме удовлетворява. Искам категоричност.
Много ти благодаря за подкрепата. :bighug: Незнам какво щях да правя без вас и форума...
 п.п.Много ревлива съм станала.
« Отговор #56 -: Декември 26, 2007, 15:07:43 pm »
fatalwoman едно тихичко честито и от мен.А за твое успокоение си направи кръвен тест-желая ти от все сърце това да е твоята Коледа :wink:
Свободата означава да чувстваш това, което сърцето ти желае, независимо от мнението на околните.Паулу Коелю
« Отговор #57 -: Декември 26, 2007, 15:09:41 pm »
Fatalwoman,спокойно мила,без сълзи.И аз когато за първи път видях 2 чертички(но с фатален край за съжаление)и аз като теб не вярвах.Щом и мъжа ти ги вижда две значи ги има.Стискам палци за щастлив край.
*
« Отговор #58 -: Декември 26, 2007, 16:35:34 pm »
FATALWOMAN Честито и от мен. Втората черта на теста за бременност - макар и бледа е положителен резултат.
*
« Отговор #59 -: Декември 26, 2007, 16:47:15 pm »
Тихичко честито
Защо не направиш ощи един тест утре сутринта-за твое спокойствие