0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Бледа втора линия на шуър чек
« Отговор #60 -: Декември 26, 2007, 18:53:42 pm »
 Mpia,Tanni77,Rouzi-Anna,Sugari75 :bighug:, Благодаря ви от цялото си сърце момичета!Не се радвам още изобщо, някакси се съмнявам в тази втора черта, но я виждам.Утре, може би ще направя втори тест, а за петък вече имам час при док.Само се надявам да не ми дойде до тогава и за пореден път да умрат големите ми надежди. :(
*
« Отговор #61 -: Декември 26, 2007, 19:13:19 pm »
Искам да попитам има ли момичета , които са имали бледа втора линия и на практика са били бременни?
Да, всички бременни започват така - с бледи линии.  :DИ моята почти въображаема сега седи в мен.
*
« Отговор #62 -: Декември 26, 2007, 19:21:28 pm »
fatalwoman,чета и толкова се радвам за теб!Разбира се,че в началото втората черта е по-бледа,важното е,че я има :D
Хайде,с нетърпение ще чакам утре да повториш теста и той да е вече с две ярки черти :crossfingers:
Не се тревожи,всичко ще бъде наред :bighug:
« Отговор #63 -: Декември 26, 2007, 20:19:13 pm »
 mc101Fatalwoman,здравей! И моята втора черта беше едва видима, да не кажа въображаема, но днес направих 3-и тест и втората линия е дори по-ярка от контролната! Утре съм на лекар, стискайте палци всичко да е ОК! Желая на теб и на всички от Зачатие в най-скоро време да видят :bfp: П :bighug:Прегръшам ви!
*

krasiko

• 412
  • Щастлива мама на двама
« Отговор #64 -: Декември 26, 2007, 20:34:43 pm »
 mc101                    Честито мили бременелки,пожелавам ви най-леките и безпроблемни :cloud9: :bighug:
« Отговор #65 -: Декември 27, 2007, 09:59:46 am »
Честито,бъдещи мамчета!Пожелавам Ви най-леката и безпроблемна бременност!!

« Отговор #66 -: Февруари 04, 2008, 10:50:52 am »
Zdraveite momicheta, otnovo sym az Kseniq - izvinqvam se, predi da zapochna otgovora za latinicata, no ot dva dena nasam moqt kirilizator me predade..
Lan, pisha specialno kym teb, s mnogo radost v dushata si i malko strah !
Dnes si napravih test za bremennost - bukvalno predi nqkolko minuti!
Sled pyrvite sekundi oshte pokaza dve linii - bremenna sym!
Moqta priqtelka veche zadviji neshtata s dneshno poseshtenie na lekar (ginekolog).
Strahyt mi e sledniqt - kakto znaesh i nai-veroqtno i pomnosh na 10-ti dekemvri pisah, che sled pregled na ginekolog mi se otkri kista!
Sega, predi da otida na lekar dnes umiram ot strah i opaseniq - vyznojno li e da sym bremenna izvynmatochno?
Neka pripomnq - ot 1-vi dekemvri nqmam menstruaciq!?!
Lan, pomogni mi! V momenta treperq i shte se srina samo ot straha,..
Blagodarq ti!

Momicheta, nadqvam se, iskreno se nadqvam vsichkite vi pojelaniq za edna uspeshna bremennost i zdravo dete, sled tova da me vryhletqt!
Blagodarq vi!!!!!
Kseniq
« Отговор #67 -: Февруари 04, 2008, 11:27:23 am »
kseniq не си мисли лоши неща
При теб вси4ко ще е наред :crossfingers: .Имам приятелка ,която с доста голяма киста на левия яй4ник роди живо и здраво беб4е :)
ПОжелавам ти леки и безпроблемни  :cloud9:

« Отговор #68 -: Февруари 04, 2008, 11:46:46 am »
Blagodarq Beni13 !
Dano da si prava - chasa za lekara q 18:00h !
Blagodarq za nadejdata i pozitivizma!
« Отговор #69 -: Февруари 04, 2008, 11:58:13 am »
 Щом от 01.12 нямаш менструация и имаш положителен тест , вече трябва да се види плодно сакче на прегледа , а дори и ембриончето.
 Стискам палци!
« Отговор #70 -: Февруари 04, 2008, 12:04:31 pm »
Fatalwoman - na 10.12 lekarq mi otkri kista - sledstvie na neq nqmam menstruaciq - pone taka si misleh do dnes, predi polojitelniq test za bremennost! Za tova sym raztrevojena! Strah me e ot edna statiq na Lan za Izvanmatochnata bremennost! Dnes v 18h shte razbera, a do togava imam celi shest chasa, koito ne me ostavqt v pokoi..
« Отговор #71 -: Февруари 04, 2008, 12:35:02 pm »
kseniq мила втората 4ерти4ка бледа ли беше или наситена?Ако е била наситена не се притеснявай :)
При извън мато4на при много моми4ета както и при мен 2та 4ерти4ка е бледа,незнам дали това е критерий,но при пове4ето ,които сам 4ела е така и друго при извън мато4ната в доста от слу4аите се появява кафеникаво зацапване при мен беше около 2 седмици след закъснението.При теб не про4етох да е имало такова ,затова си мисля,4е вси4ко ще е наред :crossfingers:

« Отговор #72 -: Февруари 04, 2008, 12:50:04 pm »
 Дори и да види втора бледа чертичка , това все още не е индикатор за проблем.При някои жени нивото на покачване на ЧХГ е по- бавно.Дали е извънматочна , кухо яйце или друго , може да се разбере чрез кръвен тест през примерно 2 дена като се следи покачването или намаляването на хормона.
« Отговор #73 -: Февруари 04, 2008, 13:00:36 pm »
Да  fatalwoman права си най-добре е с кръвен тест,разбира се не е задължително да има проблем при втора бледа 4ерта,но понеже мен ме е страх да видя такава и затова го споменавам..
Надявам се ти да си ве4е добре и да нямаш пове4е проблеми и скоро да се похвалиш с хубава новина.

« Отговор #74 -: Февруари 04, 2008, 22:20:46 pm »
Momicheta, blagodarq na vsichki vi!

Iskam da vi syobshtq , che dnes razbrah, che sym MAMA na trimesechno syshtestvo!!!!!!!
Obicham celiq svqt!
Blagodarq na Gospod !
Neka taka,. na vsichki!!  :D :) :)
« Отговор #75 -: Февруари 04, 2008, 22:49:16 pm »
Честито!Лека и безпроблемна бременност!
« Отговор #76 -: Февруари 04, 2008, 23:20:29 pm »
Ксения,честито.Лека бременност .
*
« Отговор #77 -: Февруари 05, 2008, 00:28:35 am »
kseniq, честито! Надявам се, че не си пила лекарства за "кистата"!!!
А онзи лекар, който ти я "откри" можеш спокойно да го забравиш. :lol:
Радвам се, че бременността е нормална, нека ти е лека до края!

kseniq, пи ли противозачатъчните за "кистата", ако ДА каза ли на лекаря?!

Момиче, отнесе се безотговорно тогава - не си пусна кръвен тест. НЕ се отнасяй безотговорно и сега, защото противозачатъчните са опасни за детето!!! Непременно се консултирай с лекар ако си ги пила.
« Последна редакция: Февруари 05, 2008, 00:38:42 am от Lan »
*

mecheto

• 753
  • на мама джудженцата
« Отговор #78 -: Февруари 05, 2008, 00:36:43 am »
Честито, Ксеня!
От сега на татък спокойствие и силна храна!!!

П.П.: Пусни си темичка в дългоочакваната!
« Отговор #79 -: Февруари 05, 2008, 01:02:44 am »
Честито и от мен , Ксения! желая ти лека бременност и сладко бебче на финала!