0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Всичко за забраменяването (бел. мод.)
« Отговор #280 -: Януари 04, 2009, 17:55:48 pm »
Благодаря ти много за отговора....надявам се да мога скоро до споделя щастието на всички бъдещи майки...бъдете живи и здрави и вие и бебетата ви..
« Отговор #281 -: Януари 06, 2009, 14:03:00 pm »
Zdraveite na vsicki i za mnogo godini!Jelaia samo hubavi novini prez novata godina i mnogo bebeta.
Iskam da spodelia tuk i moiata maka:ot 2 godini s mnoa priatel se opitvame za bebe,napravih vsicki vazmojni isledvania i vsicko e normalno,toi si napravi spermatograma i utre ste razbera rezultata.Mnogo sam otcaiana.Pri vsickite mi priatelki se poluci pri parvia pat...a pri nas vse niama rezultat.Sledim ovulaciata,cikala mi e po casovnik na 24 dni i nikoga ne zakasniava....
Vece se zamisliam seriozno za IVF.
*
« Отговор #282 -: Януари 07, 2009, 08:01:09 am »
Здравей sean7 мисля че не трябва да допускаш отчаянието толкова бързо,ако се зачетеш във форума ще видиш толкова мъка и толкова борба в същото време..При нас със съпруга ми също няма проблем и вече 6 година се опитваме да сбъднем мечтата си и всеки път като не се получи се питаш "защо точно на нас"но....съдба -ставаш и продължаваш..Моят съвет е да се опиташ да бъдеш силна ,да вярваш че нещата са поправими и никога да не губиш надежда..първо виж как стоят нещата при приятеля ти и тогава вече може да вземете решение как ще продължите..Желая ти успех 
url=http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?userLoginName=сани][/url]
« Отговор #283 -: Януари 07, 2009, 13:42:22 pm »
Blagodaria Sani za komentara.Dnes vzeh rezultatite na priatelia mi -ne sa mnogo hubavi ima samo 50%podvijnost na spermatozoidite...Govorih s moia GP koito kaza ce ot tuk natatak triabva da ni preporaca na klinika za infertility koeto ste otneme meseci -i to za da mi napraviat samo 1 scan za da vidiat dali ne sa mi zapusheni trabite(az se isledvah v Bg i vsicko e nared no tuk v UK ne priznavat isledvania ot drugi strani)...Ot tam lecenie za infertility koeto neznam kakvo vlkucva i posleden stadii e IVF(kato parvia opit e bezplaten tuk v UK).Zamisliah se da se priberem v Bg i tam da napravim IVF no kato procetoh v foruma kakvi sa nashite lekari i kolko nisak e procenta na uspevaemost napravo neznam...Obarkana sam.
Ima li alternativen metod za tova-neznam-bilki,akopresura,saglasna sam na vsicko

От Мод: Пиши на кирилица или ползвай КРЕДОР!!!
« Последна редакция: Януари 26, 2009, 15:25:07 pm от rally_pat »
« Отговор #284 -: Януари 07, 2009, 14:18:29 pm »
 Здравейте,
Аз съм нова в форума!С моя приятел вече 5 месеца се опитваме да си направиме бебе,уви неуспешно!не съм си правила тестове за овулация!не съм се съобразявала толкова и с евнтуални дни на овулация.Този месец ще пробвам в евтуалните дни а овулация в календара и се надявам да има някакви резултати.Преди 4 години направих аборт,ходих на гинеколог преди няколко месеца,правих си цитонова маска и ме гледаха с ехограф.Докторката каза че всичко е наред!Правили сме си тестове за спин!Дали трябва да си правя други изследвания или за сега да изчакам още малко?Благодаря ви!Това е много полезен сайт!

*

!!!

• 1495
  • Най стимулиращият дар? Надеждата
« Отговор #285 -: Януари 07, 2009, 16:52:46 pm »
Здравейте,
Аз съм нова в форума!С моя приятел вече 5 месеца се опитваме да си направиме бебе,уви неуспешно!не съм си правила тестове за овулация!не съм се съобразявала толкова и с евнтуални дни на овулация.Този месец ще пробвам в евтуалните дни а овулация в календара и се надявам да има някакви резултати.Преди 4 години направих аборт,ходих на гинеколог преди няколко месеца,правих си цитонова маска и ме гледаха с ехограф.Докторката каза че всичко е наред!Правили сме си тестове за спин!Дали трябва да си правя други изследвания или за сега да изчакам още малко?Благодаря ви!Това е много полезен сайт!

Здравей! Ето тук можеш да прочетеш повече за изследванията които е добре да си пуснеш http://www.zachatie.org/index.php?option=com_content&task=view&id=756&Itemid=36 и тук http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=20084.0
« Последна редакция: Януари 07, 2009, 16:54:48 pm от kriska »
« Отговор #286 -: Януари 08, 2009, 17:52:41 pm »
Здравейте момичета! Честита нова година! Пожелавам на всички здраве и много успехи! Аз съм нова и се осмелих да пиша за първи път! С приятелят ми се опитваме да си имаме бебче от година и половина но опитите са безуспешни! Не губим никаква надежда че това ще се случи някой ден в който и аз ще се похваля тук! На тези които имат две чертички желая леко бременеене! Извинете ме ако отговора ми не е за тази тема!
*

!!!

• 1495
  • Най стимулиращият дар? Надеждата
« Отговор #287 -: Януари 08, 2009, 18:28:11 pm »
Здравейте момичета! Честита нова година! Пожелавам на всички здраве и много успехи! Аз съм нова и се осмелих да пиша за първи път! С приятелят ми се опитваме да си имаме бебче от година и половина но опитите са безуспешни! Не губим никаква надежда че това ще се случи някой ден в който и аз ще се похваля тук! На тези които имат две чертички желая леко бременеене! Извинете ме ако отговора ми не е за тази тема!

Добре дошла Муцунка и ти пожелавам скоро да забременееш!
На колко години си? Следиш ли овулация? Година и половина не е малък период от време и е редно да се посетите добър лекар ако все още не сте го направили!
« Отговор #288 -: Януари 09, 2009, 15:15:33 pm »

Добре дошла Муцунка и ти пожелавам скоро да забременееш!
На колко години си? Следиш ли овулация? Година и половина не е малък период от време и е редно да се посетите добър лекар ако все още не сте го направили!

На 21 съм. Никога до сега не съм следила овулации или някакви други неща! Единствено си направих Цитонамазка но я правих април месец и още не съм я взела понеже постоянно помагам на приятеля си и все не остава време, за това мисля да си направя нова! Другият проблем е че немога да го накарам и той да си направи изследвания защото се дърпа и така! :flower:
*
« Отговор #289 -: Януари 09, 2009, 20:41:53 pm »
Здравейте момичета !
Дано и на  нас щастието ни се усмихне! И ние така от година и половина се опитваме да имаме дете. Но, до сега уви... Само се моля да не идва лелката...Чета из форума да не се отчайваме и си давам кураж, но скоро разбраш, че моя колежка е бременна, по-малко от мен  и се почуствах ужасно.
 То и мъжа ми вече следи БТ-ра всяко сутрин, ставам и ме пита " сега колко е...?". Дано се избавим всички от този кошмар. Имам като ли , че ли пред предменст.симптоми. Denis от форума ми писа, че май ми било рано  за МЦ предвид графиката ми. Сега се набяваме и чакаме.
Бях си записал час пр д-р Дасколов, но не отидох, ако ми дойде този път..вече отивам, да видим, какво ще ми каже. (пак от форума ми го препоръчаха за пловдив -специалист). Октомври 2008 г. правих такива хормонални изследвания в Бургас- не казаха нищо обезпокояващо. Други изследвания и процури не съм предприемала.
Тест за бременност!!!
« Отговор #290 -: Януари 17, 2009, 15:13:23 pm »
Здравейте на всички.Искам да попитам когато си направиш тест за бременност а от няколко дни пиеш лекарства,резултатът може ли да не е верен?Моляви Отговорете ми
*

MIA78

помогнете със съвет!
« Отговор #291 -: Януари 17, 2009, 17:22:19 pm »
Направих си тест-SURECHECK!
Появява се втора линия-по-бледа от първата.
Това положителен резултат ли е(на първия ден от закъснението)???

А ако теста е отрицателен ,тази втора линия появява ли се макар и по-бледа?

Благодария ви много!
Чакам отговор!!!
Re: Бледа втора линия на шуър чек
« Отговор #292 -: Януари 17, 2009, 17:49:44 pm »
на мен също ми показа така на първия ден от закъснението и сега съм в 5-и месец.За всеки случай изчакай още малко и направи пак или направи кръвен тест,а след около 2 седмици ще се види плодно сакче.Успех
Re: Тест за бременност!!!
« Отговор #293 -: Януари 17, 2009, 17:51:50 pm »
а има ли закъснение на цикъла и ако да с колко????
« Отговор #294 -: Януари 17, 2009, 17:54:58 pm »
 Какви лекарства пиеш?
« Отговор #295 -: Януари 17, 2009, 18:04:48 pm »
Честито, бременна си!!!! Важното е да има втора черта, независимо да ли е бледа или не. И аз имам двама сина, в резултат на бледи чертички :D
« Отговор #296 -: Януари 17, 2009, 19:43:51 pm »
Честито Миа ,бременна си  :D.Леки  :cloud9:.
« Отговор #297 -: Януари 17, 2009, 21:39:36 pm »
Blagodaria vi mnogo za otgovorite i nadezdata!
Mnogo iskame da si imame bebe i ako tova e istina s tati  ste vi se pohvalim tuk skoro!
Hubava i spokoina ve4er :oops:

От Мод: Пиши на кирилица или ползвай КРЕДОР!!!
« Последна редакция: Януари 26, 2009, 15:27:03 pm от rally_pat »
« Отговор #298 -: Януари 17, 2009, 23:55:15 pm »
Не но си направих тест и имаше 2ра почти невидима чертичка.А трябва да ми доиде след 3дни
« Отговор #299 -: Януари 17, 2009, 23:56:03 pm »
Нурофен и Колдрекс