Здравейте момичета,аз и мъжа ми се трудим за бебче вече повече от година,но за съжаление неуспешно.Аз си направих изследвания за хормони и всичко излезе направо перфектно.Но ни остават цветна снимка и спермограма.За съжаление аз уча и не работя и не сме много добре финансово.Поради тази причина съпругъм ми не желае да се заема с изследвания ( а и честно казано той няма време всеки ден от 7 понякога до 10 е на работа). Оговорката ни е, че ще почакаме докато завърша,но аз всеки месец се разкъсвам от болка като видя, че пак ми е дошло. Мисля си, че това щастие няма да ми се случи. И сега седа и чета историите на други жени и се измъчвам от предменструални болки. Знам, че до два дена пак ще ми дойде и пак ще се питам кога,кога ще разбера какво е да носиш дете, ще ми се случи ли. Съпругът ми ме разбира много добре и него го измъчва факта, че бебчо не се получава.......Аз май се овлякох. Просто исках да споделия с някого болката си и понеже знам, че само човек изпитал това на собствения си гръб може да го разбере, рещих да споделия с вас как се чувствам.