0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Всичко за забраменяването (бел. мод.)
« Отговор #260 -: Декември 08, 2008, 16:36:58 pm »
общо взето да спазваме същия режим като преди спермограма - без алкохол и въздържание от ден - два, защото горе - долу това е оптималното време, от което се нуждае мъжкия организъм да "произведе" не само сперматозоидите, но и съпътстващите ги "полезни вещества"  :)
... и естествено да е по време на овулация ;)
и все пак да не забравяме, че няма точна формула, а и всеки организъм е индивидуален, какво да говорим за комбинацията от 2
« Отговор #261 -: Декември 09, 2008, 08:51:19 am »
Смил, благодаря. много си мила!!!!
И аз така се опитвам да спазваме, поне н всеки 2 дена, но за сега нищо.
Ще видим!!!!!
Успех на всички!!!!
Единственото сигурно нещо е, че нищо не е сигурно!
http://www.babyplan.ru/profile/33243
« Отговор #262 -: Декември 09, 2008, 18:40:27 pm »
Смил ,можеш ли да дадеш координати на д-р  Даскалова ? Четох  че работи в ВМИ  в Пловдив .Телефоните дали са актуалниали ?
*
« Отговор #263 -: Декември 09, 2008, 21:42:34 pm »
sonje,
да, това е актуалният й телефон, но можеш да й пишеш на e-maila или в чата - тя ще ти отговори, мн е отзивчива
всичко "най" от мен
« Отговор #264 -: Декември 10, 2008, 16:48:39 pm »
Като цяло алкохолът в каква степен пречи на бебеправенето?
Ние имаме навика вечер да пием бяло или червено вино, пушим умерено като предстои отказване (то 5 лв. не е човешко за чигари :), но специално за алкохола наистина се чудя в каква степен влияе?
[/url][/url]
*
« Отговор #265 -: Декември 10, 2008, 17:36:37 pm »
аз лично смятам, че алкохолът често спомага за бебеправенето, а може би и е един от най-честите причини за това  :wink:
до колкото си спомням този въпрос беше повдигнат във връзка с влиянието на алкохола върху качеството на мъжкия материал и то в дните на забременяване и то при мъже с не толкова добри показатели...
но за по-сигурно - чичко Гугъл, а за най - сигурно - докторите
« Отговор #266 -: Декември 20, 2008, 19:31:00 pm »
Здравейте на всички!Аз съм нова във форума, но от него научавам доста полезна информация. Със съпруга ми правим опити за бебе вече 10 месеца и не се получава.От два месеца следя ову-то с надеждата да уцеля правилния ден. Най-накрая се реших и започнах с поредицата изследвания. надявам се всичко да е наред. Стискайте палци и успех на всички, по пътя  :00001754: santa2 mc101
[/url]
*
« Отговор #267 -: Декември 22, 2008, 12:44:46 pm »
Здравейте, искам да ви помоля за съвет - последната М ми дойде на 30.11, започнах тестеве за О на 10.12 и чак на 19 теста беше + обаче от 20 като започна да ме боли корема до днес и болката се засилва не ме боли постоянно но едни такива пробождания, които незнам какво означават? Притеснявам се защото имам един сп. аборт. незнам дали посетя док. или да пия болкоуспокояващи.
моля ви дайте съвет.
*

fibo

• 2168
  • Благодаря,че ни запази Дядо Боже!
« Отговор #268 -: Декември 22, 2008, 12:55:15 pm »
Здравейте, искам да ви помоля за съвет - последната М ми дойде на 30.11, започнах тестеве за О на 10.12 и чак на 19 теста беше + обаче от 20 като започна да ме боли корема до днес и болката се засилва не ме боли постоянно но едни такива пробождания, които незнам какво означават? Притеснявам се защото имам един сп. аборт. незнам дали посетя док. или да пия болкоуспокояващи.
моля ви дайте съвет.
Gucci,иди на доктор :D
Борко Бърборко
Желанието да имаш дете,е изборът сръцето ти да тупти извън тялото!
« Отговор #269 -: Декември 27, 2008, 20:14:30 pm »
Здравейте момичета,аз и мъжа ми се трудим за бебче вече повече от година,но за съжаление неуспешно.Аз си направих изследвания за хормони и всичко излезе направо перфектно.Но ни остават цветна снимка и спермограма.За съжаление аз уча и не работя и не сме много добре финансово.Поради тази причина съпругъм ми не желае да се заема с изследвания ( а и честно казано той няма време всеки ден от 7 понякога до 10 е на работа). Оговорката ни е, че ще почакаме докато завърша,но аз всеки месец се разкъсвам от болка като видя, че пак ми е дошло. Мисля си, че това щастие няма да ми се случи. И сега седа и чета историите на други жени и се измъчвам от предменструални болки. Знам, че до два дена пак ще ми дойде и пак ще се питам кога,кога ще разбера какво е да носиш дете, ще ми се случи ли. Съпругът ми ме разбира много добре и него го измъчва факта, че бебчо не се получава.......Аз май се овлякох. Просто исках да споделия с някого болката си и понеже знам, че само човек изпитал това на собствения си гръб може да го разбере, рещих да споделия с вас как се чувствам.

« Отговор #270 -: Декември 27, 2008, 23:55:07 pm »
Знам какво ти е мила vulpecula_m  :balk_145:Трябва да не се предаваме!!!

*

fibo

• 2168
  • Благодаря,че ни запази Дядо Боже!
« Отговор #271 -: Декември 28, 2008, 02:02:10 am »
Здравейте момичета,аз и мъжа ми се трудим за бебче вече повече от година,но за съжаление неуспешно.Аз си направих изследвания за хормони и всичко излезе направо перфектно.Но ни остават цветна снимка и спермограма.За съжаление аз уча и не работя и не сме много добре финансово.Поради тази причина съпругъм ми не желае да се заема с изследвания ( а и честно казано той няма време всеки ден от 7 понякога до 10 е на работа). Оговорката ни е, че ще почакаме докато завърша,но аз всеки месец се разкъсвам от болка като видя, че пак ми е дошло. Мисля си, че това щастие няма да ми се случи. И сега седа и чета историите на други жени и се измъчвам от предменструални болки. Знам, че до два дена пак ще ми дойде и пак ще се питам кога,кога ще разбера какво е да носиш дете, ще ми се случи ли. Съпругът ми ме разбира много добре и него го измъчва факта, че бебчо не се получава.......Аз май се овлякох. Просто исках да споделия с някого болката си и понеже знам, че само човек изпитал това на собствения си гръб може да го разбере, рещих да споделия с вас как се чувствам.
Миличка,не се измъчвай....тежко е,на всички ни е тежко,но така е понякога - живота понякога е песен,но фалшива,каквото зависи от вас го правите,не се терзай и не се обвинявай,имай вяра - нещата рано или късно се нареждат,по един или друг начин,няма място за отчаяние,ако още не се започнала с меренето на Базалната си температура - може да опиташ,също и с тестове за овулация
Най-важното от всичко е да се обичате с твойто момче и се подкрепяте,да си говорите....
Тук ще срещнеш много разбиране и подкрепа,сигурна съм!!!
прегръщам те :hug2:
Борко Бърборко
Желанието да имаш дете,е изборът сръцето ти да тупти извън тялото!
*
« Отговор #272 -: Декември 28, 2008, 07:26:32 am »
Здравей мила,още е рано да се отчайваш нали знаеш че надежда винаги има....колкото по малко мислиш по въпроса-толкова по добре..ние със съпруга ми вече 5 години водим тази борба,но обичта и надеждата ни дават сили всеки път като паднем -да се изправим и да продължим...най важното е да сте заедно-другото както казват е божа работа..от самоизяждане няма смисъл-аз престанах когато попаднах в този форум и почувствах мъката и болката на всички момичета..Ние трябва да сме силни за да може накрая резултата да е в наша полза и да сбъднем мечтите си..успех скъпа
url=http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?userLoginName=сани][/url]
« Отговор #273 -: Декември 28, 2008, 08:27:45 am »
Здравейте момичета,
Благодария ви за милите думи. Знам, че подкрепата и вяратаа са нещата, които ще ме избавят от вечните ми терзания. Съпругът ми ме подкрепя, но е хубаво когато човек види, че и друг може да те разбере.
Моля всеки ден Бог да ни дари с щастието да си имаме бебе,моля се за мен и за всички жени по света, изпитващи тази болка.

« Отговор #274 -: Декември 30, 2008, 20:34:08 pm »
Здравейте момичета!  mc101Не сам писала почти месец. След стимолацията с костилбегит се оказа че образувам фоликули но те не се пукат.С две думи нямам овулация  .Сега търсим прегнил 5000Е . :balk_145:Надявам се да ги намерим и най вече да ни помогнат(това са инжекций).Искам да пожелая на всички ви през новата година да сте здрави ,смели ,да не падате духом.Вярвайте силно ,обичайте се и нека мечтите да станат реалност! tree2a stork-boy :babbycarrage:
*
« Отговор #275 -: Януари 03, 2009, 15:42:24 pm »
zdraveite....az otskoro sam tyk no sam ocharovana ot vas...ot vseotdainostta vi....az sashto kopneia za detence...pravim opiti s priateliat mi....no neznam kakvo da kaja....triabva da mi doide na 8.01.09 a taka ne iskam....dano po koleda da stavat chydessa....pravih test no e otriatelen....koga i pokazal testat sled zakasnenie ili predi predpolagaema menstryaciiia...blagodaria vi....nadiavam se da stana chast ot vas....

От Мод: Пиши на кирилица или ползвай КРЕДОР!!!
« Последна редакция: Януари 26, 2009, 15:24:39 pm от rally_pat »
« Отговор #276 -: Януари 03, 2009, 18:23:31 pm »
Здравей veesi,
Добре ще бъде да пишеш на кирилица.
Сега по въпроса; теста за бременост показва най-точен резултат 15 дни след овулацията,ако не знаеш кога ти е била по-добре чакай закъснение.Успех!!!!

*
« Отговор #277 -: Януари 04, 2009, 08:44:21 am »
Здравей veesi,мисля че е най добре да изчакаш и ако не ти дойде на 8 или 9 тогава да направиш теста..аз имам една бременност при която тестовете ми бяха отрицателни ,но пък при всички мой познати те са били точни..Принципно ги дават че могат да отчетат 1 ден по рано от евентуалната дата на цикъла..стискам ти палци и успех..
url=http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?userLoginName=сани][/url]
« Отговор #278 -: Януари 04, 2009, 11:58:32 am »
Веси,изчакай си датата на цикъла и тогава направи тестче :crossfingers:.
*

*слонче*

• 1764
  • вече сме трима и съм най-щастливата жена на света!
« Отговор #279 -: Януари 04, 2009, 12:43:15 pm »
sonje не се отчайвай, винаги има решение на проблемите. спукахте ли фоликулите? надявам се резултат в скоро време и да се похвалиш.
vulpecula_m , разбирам притесненята ви, но наистина при първа възможност направете снимка и спермограма. те ще ви дадав отговор на това дали бебо ще се бави или е въпрос на време да се случи и да ви изненада. пожелавам ви от сърце бебче таз година.
veesi , за мен най-сигурния тест е кръвния, но имаш време - все пак още нямаш закънение. успех и да е положителен теста.
никога не отстъпвай на принципите си!