0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Всичко за забраменяването (бел. мод.)
« Отговор #240 -: Ноември 23, 2008, 12:02:19 pm »
здравейте и от мен
ние с мъжо опитваме повече време от споделеното  в по-горните постове и минахме през доста изпитания. последното беше лапроскопска операция заради извънматочна бременност.
оказа се, че мога да забременея (направихме си всички възможни тестове без проходимост на тръби и фоликулометрия, защото забременях в месеца, в който предстоеше да ги правя), но пък тръбите ми са в сраствания...  :balk_145:
предстои ни раззговор с док какво точно да правим оттук нататък, но на мен ми се иска да се поинформирам предварително за различните варианти. притеснявам се от повторна извънматочна, а и нова операция не ми се ще (за отстраняване на  срастванията), макар предишната да мина леко
дали да не пробваме направо инвитро?...
споделете
*

darkness00

Re: бремена ли сам или
« Отговор #241 -: Ноември 23, 2008, 17:03:48 pm »
преди 2 дена правих сех с приятелят ми без кондом но той не е сигорен дали не се е изпуснал а след това имах болки в коремната област и още е така възможно ли е да сам бремена след като тои има направена възектомия ? :(
*
« Отговор #242 -: Ноември 23, 2008, 17:17:14 pm »
преди 2 дена правих сех с приятелят ми без кондом но той не е сигорен дали не се е изпуснал а след това имах болки в коремната област и още е така възможно ли е да сам бремена след като тои има направена възектомия ? :(

ми според мен щом има вазектомия няма как си бременна пък и да си е много рано за каквито и да било симптоми
*
« Отговор #243 -: Ноември 23, 2008, 17:18:05 pm »
След вазектомия няма как да си бременна.

« Отговор #244 -: Ноември 23, 2008, 17:53:46 pm »
Smil, вслушай се в сърцето си... преживяла си доста изпитания, не ти е било лесно. Сестра ми си роди чрез ин витро след 10г. мъки, но сега е много щаслива, а и племенницата ми е голяма сладурана. Аз не бих отлагала, ако се стигне до там. При мен още не знам какъв е проблема, но и ние се опитвам от 1г.
Успех на всички!!!
« Отговор #245 -: Ноември 26, 2008, 09:41:51 am »
Предварително се извинявам за това ,което ще напиша. Със сигурност такива въпроси има хиляди във форума.
Този месец не бяхме много активни с мъжът ми , аз не правих тестове за ову , просто реших да си почина малко. Но от една седмица усещам едно странно придърпване, коремът ми къркори, нощно време не мога да спя от болки в кръста- първо милих , че ншия матрак не става , но след като обиколих всички легла и дивани у нас- навсякъде е така. Знам ,че вие не сте ясновидци , но има ли вероятност това да са и симптоми на евентуална бременност? 8)
*
« Отговор #246 -: Ноември 26, 2008, 16:36:13 pm »
мила koleva01,
за тези 4 години, през които опитваме съм преживяла толкова симптоми, че не мога да ти ги изброя или опиша. мн често симптомите преди цикъл и преди бременност са едни и същи. казвам го и от личен опит.
ако искаш най-добре е да си направиш тест, но изчакай да ти закъснее поне седмица.
най-сигурен е кръвния тест
стискам ти палци, но моят съвет е - не бързай сама да предвиждаш всеки месец, защото разоравоанието е мн неприятно. просто не го мисли, докато нямаш основателни причини
още веднъж - стискам палци за положителен тест
*
« Отговор #247 -: Ноември 28, 2008, 11:36:31 am »
Здравейте и от мен и аз искам да попитам нещо на 4.11 ми дойде на 15-16 имах кафяво зацапване и на 23.11 пак ми зацапа ходих при гинеколожката ми и тя ми каза че всичко е наред няма кисти и др.такива гадории и че е възможно и да съм забременяла или от е емоционално състояние вие как мислите още е рано за тест защото трябва да ми дойде на 02.12
« Отговор #248 -: Ноември 30, 2008, 19:33:39 pm »
Аз имам подобен проблем - цикъла ми започна на 03.11.2008 г. и до днес не ми е дошло. Имам болки в корема ниско и ме болят гърдите, но не съм си правила тест. По принцип цикъла ми е 26 - 28 дни, но има случаи и на 22 дни.
« Отговор #249 -: Декември 01, 2008, 20:14:55 pm »
Здравеите момичета!Аз сам нова но ми се иска да споделя моя провлем.От 8 г сме заедно ,а от 5 и половина женени.Опити за бебо от 2 г.Преди 1 г направих лапароскопия.Всичко е наред при мен ,а при сапруга 3-4 спермограми не много добри.Хормони не сме правили.Сега ще ми правят стимолация с клостилбегит.Малко се притеснявам.Надявам  се всичко да е наред. :ask: :balk_127: tree2a
*
« Отговор #250 -: Декември 01, 2008, 21:35:39 pm »
sonje,
стискам ти  палци да се подредите следващата Коледа трима пред ТВто
какво казва док за спемограмите на съпруга ти? мисля, че има начини да се подобрят показателите, като например - без алкохол (особено бира), секс през ден, два и т.н.
« Отговор #251 -: Декември 01, 2008, 23:01:52 pm »
smil,благодаря за пожеланието!Моето момче не пие и не пуши .Само че работи барман.Ако има значение .Ще правим тези дни спермограма и ако е нужно ще търсим специалист в Пловдив .Ако ти или някой знае за такъв нека да пише .Благодаря! :thankyousign:
« Отговор #252 -: Декември 02, 2008, 08:58:24 am »
Може да се обърнете към д-р Даскалов.
« Отговор #253 -: Декември 06, 2008, 18:54:18 pm »
ЗДРАВЕЙТЕ И НИЕ СЕ ОПИТВАМЕ ОТ 4МЕСЕЦА ЗА СЕГА НИЩО ТОЗИ МЕСЕЦ МИ ЗАКЪСНЯВА ВЕЧЕ 6 ДНИ НА 32ДНИ МИ Е НО ТЕСТА Е ОТРИЦАТЕЛЕН ВЪЗМОЙННО ЛИ Е ДА НЕ ПОКАЗВА ВЯРНО.ПРЕДИ ЕДНА ГОДИНА НАПРАВИХ СПОНТАНЕН АБОРТ В КРАЯ НА 6ТИЯ МЕСЕЦ И СЕ ПРИТЕСНЯВАМ ДАЛИ НЕ МИ Е СТАНАЛО НЕЩО ПРЕДИ НЕ СЪМ ИМАЛА ПРОБЛЕМ С ЗАБРЕМЕНЯВАНЕТО ИМАМ СИ И ЕДНО ДЕТЕ НА 6 ГОДИНИ НО МНОГО ИСКАМЕ ВТОРО.ПРИТЕСНЯВАТ МЕ ХОРМОНИТЕ КОИ ХОРМОНИ ТИ ИЗСЛЕДВАТ?
*
« Отговор #254 -: Декември 07, 2008, 20:54:35 pm »
neli4you,
запо-сигурно можеш да си направиш кръвен тест - той няма как да сбърка. колкото до евентуални уисложнения след аборт и изследвания - най-добре се обърни към гинеколога си.
дано си имате второ така желано детенце и всичко при вас да е ок :goodluck:

*

fibo

• 2168
  • Благодаря,че ни запази Дядо Боже!
« Отговор #255 -: Декември 07, 2008, 21:21:04 pm »
sonje,
стискам ти  палци да се подредите следващата Коледа трима пред ТВто
какво казва док за спемограмите на съпруга ти? мисля, че има начини да се подобрят показателите, като например - без алкохол (особено бира), секс през ден, два и т.н.
Смил,ние се трудим от 9м и все нищо,спермограмата ни не е от добрите,ама мойто момче е влюбено в биричката,изпива по литър и половина всяка вечер!!!!Ти какво знаеш по въпроса????
гледам си го споменала??? 8O
Борко Бърборко
Желанието да имаш дете,е изборът сръцето ти да тупти извън тялото!
*
« Отговор #256 -: Декември 08, 2008, 00:55:33 am »
fibo,
за съжаление не мога да дам обяснение с какво биричката (така сладка и на мен) вреди на "малките плувци". когато с моя съпруг бяхме за спермограма при д-р Даскалова, тя ни посъветва да избягваме бирата, или по -точно той да я избягва, а аз мога спокойно да я консумирам. подробности обаче не знам... толкова се зарадвахме на резултатите, че не разпитвахме повече
все пак - не съм медицинско лице, само споделям опит... факт, че след толкова време спазвайки нейните препоръки (на д-р Даскалова) забременях още същия месец... за съжаление извънматочно, но това е друг въпрос и резултатът не е повлиян е тези фактори
стискам палци биричката да не ви попречи да гушкате сладко бебе
*

fibo

• 2168
  • Благодаря,че ни запази Дядо Боже!
« Отговор #257 -: Декември 08, 2008, 10:42:16 am »
Смил,миличка,ако наистина е така,то мойта борба е почти обречена :(,не съм сигурна че има нещо което би го накарало да спре да пие любимата си биричка....В четвъртак съм при гинеколога,и ще видим какво ще препоръча,жалко че и той няма да е там да чуе резултатите сам,щото по принцип не са готови офицялно,аз направо изнудих лаборантката да ми ги каже по тел. :oops:
А,честно казано,не съм сигурна че пробата е успешна(не е държана при телесна температура)аа и не знам как това би повлиало на резултата???....най-вероятно ще ни накарат да дадем на ново яекулат!
Борко Бърборко
Желанието да имаш дете,е изборът сръцето ти да тупти извън тялото!
*
« Отговор #258 -: Декември 08, 2008, 13:46:12 pm »
fibo, ако резултатите не са добри, задължително ги повторете. при нас първата проба беше толкова лоша, че д-р Даскалова отказа дори да я коментираме, а направо ни каза да направим втора. тя беше в норма! по всички параметри. а и както вече споменах - оказа се, че върши работа  :wink:
а колкото до биричката - не знам до колко и на кое точно вреди, но може би мъжът ти трабва сам да реши на кое държи повече... все пак дете се прави от двама
за резултатите от спермограмата му - ест, че ще отидете и двамата. не забравяй, че все пак се е съгласил да направи изследването. на мен ми отне доста време докато го накарам да се изследва...
« Отговор #259 -: Декември 08, 2008, 16:18:45 pm »
СМИЛ, ако не е тайна, какви препоръки сте спазвали на д-р Даскалова и ти си забременяла?
Можеш ли да ги споделиш със нас!
Много ще съм ти благодарна!
Единственото сигурно нещо е, че нищо не е сигурно!
http://www.babyplan.ru/profile/33243