0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Бледа втора линия на шуър чек
« Отговор #20 -: Декември 08, 2007, 12:08:14 pm »
Момичета аз днес се престраших и направих кръвен тест - резултата е отрицателен  :balk_146: , явно имам някакъв сериозен проблем, защото няма какво да е друго. В сряда отивам на лекар.
Учудвам се обаче, че в лабораторията, в която ми правиха изследването ми казаха, че над 1 е положителен теста.
*
« Отговор #21 -: Декември 08, 2007, 16:18:54 pm »
tani77, съжалявам за напразната надежда! Непременно отиди на лекар.
« Отговор #22 -: Декември 08, 2007, 16:43:40 pm »
Kseniq,дано поне ти ни зарадваш :crossfingers:
Тани,нов месец-нов късмет.Дано няма проблеми. :bighug:
*
« Отговор #23 -: Декември 08, 2007, 21:28:38 pm »
Kseniq,дано поне ти ни зарадваш :crossfingers:
Тани,нов месец-нов късмет.Дано няма проблеми. :bighug:

Благодаря ти rouzi-anna , но лошото е че не ми идва, въпреки отрицателните тестове - ето това вече много ме притеснява.
Извинявам се за невежеството, но някой може ли да ми каже дали бета чхг е  чхг-то, което изследват за наличие или липса на бременност.
*
« Отговор #24 -: Декември 08, 2007, 21:32:23 pm »
Да, Тани, същото е.
« Отговор #25 -: Декември 08, 2007, 21:43:08 pm »
Здравейте момичета и на теб tani77,
днес не отидох на кръвен тест - снощи до късно от много мисли в главата ми не успях да заспя и днес се събудих късния следобяд!
Тani77, пожелавам ти успех и съм с теб, защото същите страхове изпитвам и аз в момента, защото от няколко месеца с приятелят ми правим опити за бебе, но успех няма ..
Сега с тази втора бледа линийка на теста Шуър чек и отделно факта, че меструацията ми закъснява имам много надежди и малко страхове. Страх, най-вече от това, че няма да е положителен кръвният тест, което би ме накарало отново да преживея поредното разочерование.
Tani77, дръж се, защото някой ден ще дойде хубавата новина в домът ти!
Аз се надявам на същъто!
Относно кръвният тест, който трябва да си направя - както казах изпитвам дадени страхове и затова днес, когато се събодих малко по-спокойна взех решението да изчакам все пак до сряда, идната седмица. Ако до тогава не ми дойде менструацията - ще отида да си направя...
Ще ви държа в движение с развитието по въпроса и се надявам да изненадам Вас, себе си и най-вече приятелят ми Макс с добра новина!
« Отговор #26 -: Декември 08, 2007, 22:40:35 pm »
Тани,направи отново кръвен в понеделник,ЧХГ ако нараства значи има бременност.
Ксения,стискам палци ,не се страхувай,ние сме с теб и те подкрепяме.
*
« Отговор #27 -: Декември 09, 2007, 08:32:04 am »
Рузи - Анна мислиш ли че има смисъл да се надявам на бременност при положение, че резултата е толкова нисък за закъснение от 7-8 дни.
*
« Отговор #28 -: Декември 09, 2007, 12:42:31 pm »
Рузи - Анна мислиш ли че има смисъл да се надявам на бременност при положение, че резултата е толкова нисък за закъснение от 7-8 дни.
Колко е нисък резултата?! Положителен ли е? Аз останах с впечатление, че е отрицателен!
kseniq, искрено се надявам това да е успешна бременност!
Момичета, колкото и да не ви се вярва понякога да ти дойде е истинска благословия...особено ако бЧХГ не расте както си трябва.
« Отговор #29 -: Декември 09, 2007, 13:10:46 pm »
ТАНИ77,колко е резултата на ЧХГ-то?
При мен теста за бременност отчете две чертички в 5г.с.,а за чхг-то и лабораториите вообще не ми се говори.Ако ти закъснее цикъла повтори изследването само,че в друга лаборатория.
Стискам палци всичко да накрая да се окаже така както искаш!Упех!!!

*
« Отговор #30 -: Декември 09, 2007, 14:39:41 pm »
Първата линия е контролна, а втората е тестовата, която реагира и се оцветява, ако има бременност. Това че е бледа според мен говори за бременност.

Здравейте, аз имам същия проблем! :?Дори си мислех да пусна такава тема, когато видях че я има вече....Та ето каква е работата при мен - по принцип съм с нередовен цикъл, всяка година, обаче, имам само по едно мноооого дълго закъснение от порядъка на 10-11дни. Такова тази година имах между август и септември месец, когато таяща големи надежди си купих тест за бременност и точно в мига в който щях да си го правя и....ясно е какво стана - менструацията дойде. Миналия месец провокирана от най-добрата си приятелка, която в момента е бременна в 13тата седмица реших да задействам съпруга ми да бъдем по-усърдни в правенето на бебе!Потрудихме се сериозно в периода, в който с таблици изчислих, че ще бъде ОВО-то!Миналия месец ми дойде точно на 28-я ден.Към днешна дата ми закъснява 7ми ден сравнено с миналия месец.Средната продължителност на цикъла ми е 31дни т.е. сравнено с нея ми е закъсняло 4дни. В петък в късния следобед си направих тест Sure check - първата контролна линия беше ясно очартана, виждам обаче бледо и втората. Грешката ми беше, че преди да направя теста не отворих да погледна тестовото прозорче, но така както е описано в упътването на теста и е показано на картинката не би трябвало преди извършване на теста да прозират нито линията под "С", нито линията под "Т"! Мисля си, че за да прозира дори втора линия т.е. под "Т" значи теста е отчел минимално количество на ЧХГ, дали съм права? В упътването на теста изрично пише цитирам : "Ако мислите, че резултата е некоректен или ивицата при буквата "Т" е много слаба, направете нов тест след 48 часа." Вадя си извод, че за да е налице абсолютно отрицателен резултат изобщо не трябва да се вижда ивица под буквата "Т", там трябва да е бяло и нищо да не прозира отдолу.....Смятам утре сутринта като стана от сън да си направя нов тест и независимо какво ще покаже ще изчакам до петък на идната седмица, защото тогава ще е 40тия ден от цикъла и ако не е дошло, значи в следващите 9 месеца със сигурност няма да дойде! :wink:Между другото като бях бременна първия път пак така направих тест - първата линия беше ясно очартана, втората леееко прозираше и аз си мислех, че е отрицателен, но....като отидох на другия ден на видеозон и гинеколожката веднага видя плодния сак!Така че стискайте ми палци и на мен! :D
Пожелавам приятни новини и стискам палци на всички очакващи, които са постнали в тази тема....
~ Живота не се измерва с броя вдишвания, а с миговете спиращи дъха! ~

*
« Отговор #31 -: Декември 09, 2007, 15:12:13 pm »
ТАНИ77,колко е резултата на ЧХГ-то?
Момичета резултата ми е <0.1, в лабораторията ми казаха, че ако е по- малко от 1 е отрицателен.
*
« Отговор #32 -: Декември 10, 2007, 11:48:19 am »
~ Здравейте,
исках само да ви споделя, че при мен нещата са вече повече от ясни - тази сутрин си направих втори тест Sure check, който е абсолютно положителен - двете линии са ясно очартани. По мои изчисления би трябвало да съм бременна в 5 г.с. и да стана за втори път майка през месец август 2008г. Ще си имам едно Лъвче, ако даде Господ...До края на седмицата, най-късно началото на следващата ще посетя и гинеколога да погледне на видеозон, защото имах проблеми при първата си бременност и имам разни безпокойства....Стискайте палци всичко да върви нормално!Съвета ми е - ако си правите тест - правете го сутрин, с първата урина защото явно тогава е най-голяма концентрацията на ЧХГ!
Пожелавам от сърце на всички подобни радващи новини.... ~  :D

« Отговор #33 -: Декември 10, 2007, 16:14:03 pm »
Честито,sindarella!!!
Пожелавам ти лека и безпроблемна бременност!!! :)

« Отговор #34 -: Декември 10, 2007, 16:29:44 pm »
Здравейте момичета! Като стана въпрос за шуър чек та и аз да попитам. Тази сутрин нямах закупен тест а бях ужасно нетърпелива да го направя и пишках в една чашка. Чак след няколко часа купих теста и го направих със сутрешната си урина. Тъй като теста е отрицателен и аз като удавник за сламка искам да попитам има ли значение това, че урината е от сутринта, а теста е направен на обед. Би трябявало да няма според мен ...ама знам ли?
Поздрави!
Успех на всички!
*

MALENA*

• 176
  • Смисълът на живота придава онова, което му липсва.
« Отговор #35 -: Декември 10, 2007, 16:42:51 pm »
sindarella ЧЕСТИТО! Желая ти лека и успешна бременност и на финала едно прекрасно, здраво и живо бебче.

niveko мисля че урината трябва да стои в хладилника, но не съм на 100% сигурна. Направи си нов тест. Успех дано видиш двете чертички  :D

« Отговор #36 -: Декември 10, 2007, 16:45:15 pm »
sindarella,честито .Лека бременност и след :cloud9: :bori_002:
niveko,не съм чувала за тест който се прави с застояла урина,но най -добре си направи утре сутринта нов. :crossfingers:
*
« Отговор #37 -: Декември 10, 2007, 17:26:08 pm »
~ Здравейте,
исках само да ви споделя, че при мен нещата са вече повече от ясни - тази сутрин си направих втори тест Sure check, който е абсолютно положителен - двете линии са ясно очартани. По мои изчисления би трябвало да съм бременна в 5 г.с. и да стана за втори път майка през месец август 2008г. Ще си имам едно Лъвче, ако даде Господ...До края на седмицата, най-късно началото на следващата ще посетя и гинеколога да погледне на видеозон, защото имах проблеми при първата си бременност и имам разни безпокойства....Стискайте палци всичко да върви нормално!Съвета ми е - ако си правите тест - правете го сутрин, с първата урина защото явно тогава е най-голяма концентрацията на ЧХГ!
Пожелавам от сърце на всички подобни радващи новини.... ~  :D
Честито!
Лека бременност!
« Отговор #38 -: Декември 10, 2007, 19:51:05 pm »
честито sindarella,лека бременност :D
niveko,правилно са ти казали,че урината се съхранява в хладлник(ако ще правиш по-късно теста) и като я извадиш от там изчакваш да достигне стайна температура и действаш..,но е най-добре да го правиш тестчето веднага като пишкаш сутринта :wink:
« Последна редакция: Декември 10, 2007, 21:18:52 pm от katia13 »
"Любовта е състояние,при което е невъзможно да си щастлив без щастието на друг човек."-Робърт Хайнлайн!!!
*
« Отговор #39 -: Декември 10, 2007, 20:35:13 pm »
~ Ехей,благодаря за подкрепата на всички!Определено тук все повече и повече започва да ми харесва и в следващите месеци, сигурна съм, ще стана редовен потребител! ~  :D