0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

balmi

За втори път щастлива
« Отговор #180 -: Октомври 20, 2008, 15:42:41 pm »
Здравейте мили момичета,
Не съм писала през последната една година, но през това време при мен се случиха доста неща......
Малко след поредния неуспешен опит станах мама на прекрасна дъщеричка. Това е най-хубавия подарък от Господ, който съм получавала през живота си. Безрайно сме щастливи, че точно тя е наша дъщеря, а ние нейни родители. Не съм си и мечтала за такова щастие. Тук е момента да благодаря на Фани за огромната подкрепа, за отзивчивостта й за всичко което направи за нас. Благодаря ти Фани !!!
Днес - една година по-късно искам да споделя, че ще ставам за втори път мама.  След десет години опити и ходене по мъките съвсем спонтанно и неочаквано забременях. С мъжки фактор - олигоастенозооспермия, силно намален яйчников резерв -инхибин Б = 16, завишени НК клетки - 21, бременност се получи. За сега нещата вървят добре и силно се надявам и се моля и в бъдеще да е така.
Мили момичета, пуснах този постинг за да вдъхна кураж и вяра на всички, които продължават борбата. Аз исках да стана майка и станах преди една година. Никога не съм се и съмявала в това и съм сигуна, че всяка жена, която иска да е майка ще бъде !!!
Re: ЗАБРЕМЕНЯВАНЕ - МОЛЯ ЗА ВАШИТЕ МНЕНИЯ
« Отговор #181 -: Октомври 20, 2008, 17:21:35 pm »
Здравейте и от мен.Искренно се надявам svetla i nata6a наистина да са бременни.И ние имаме проблем.Днеска имам час при лекаря,ще отидем да си направим изследвания,дано всичко да е наред.За сега чао и желая успех на всички, които искат да имат бебе
*
« Отговор #182 -: Октомври 20, 2008, 17:26:52 pm »
Вероника82  :welcome_1: дано всичко е наред и скоро да се радвате на  :bfp:  :)
« Отговор #183 -: Октомври 20, 2008, 17:58:17 pm »
Кьсмет на момичетата с положителните тестове  :bfp: :stroller:  :balk_103:
« Отговор #184 -: Октомври 20, 2008, 18:47:19 pm »
Veralonika stiskam silno palci vsi4ko da e nared!USPEH ti jelaya!

От МОД: Пиши на КИРИЛИЦА или ползвай КРЕДОР!
« Последна редакция: Октомври 24, 2008, 11:07:34 am от rally_pat »
*
« Отговор #185 -: Октомври 23, 2008, 10:26:24 am »
Здравейте!
Реших и аз да се присъединя към вас.Също правим опити за бебе от повече от година и половина и нещо все не се получава.Как мога да ви покажа графиката си защото от много четене и ровене по форумите съвсем се обърках - положителният тест за овулация ,ако добре съм разбрала,по принцип трябва да се покаже 1-2 дни преди най-ниската БТ за последните 6-7 дни.Нали така?Защо при мен се получи обратно?Какво може да означава това?Кажете си мнението ,моля Ви!!!
[/URL]
*
« Отговор #186 -: Октомври 23, 2008, 10:43:01 am »
Здравейте!
Реших и аз да се присъединя към вас.Също правим опити за бебе от повече от година и половина и нещо все не се получава.Как мога да ви покажа графиката си защото от много четене и ровене по форумите съвсем се обърках - положителният тест за овулация ,ако добре съм разбрала,по принцип трябва да се покаже 1-2 дни преди най-ниската БТ за последните 6-7 дни.Нали така?Защо при мен се получи обратно?Какво може да означава това?Кажете си мнението ,моля Ви!!!
[/URL]
« Отговор #187 -: Октомври 24, 2008, 10:14:46 am »
Аз вече се представих в седмичната тема, но мисля че е по-удачно сега да публикувам това тук.
Здравейте. С моя мъж рехихме-снощи- от другия месец сериозно да се захванем с правенето на бебе. От две години сме заедно и никога не сме се пазили. Аз съм се опитвала да си следя овуто , но винаги по време на ову той е или на работа, или сме изморени. С една дума не се отнесохме сериозно към бебеправенето. А сега съм изплашена. Страх ме е дали ще стане. Сигурно ви се струват глупави моите разсъждения , но си е така. Решила съм след като свърши предстоящия мензис - да отида на гинеколог и да си пусна основните изследвани ,които той прецени че са необходими.
Извинявам се за дългия пост.
« Отговор #188 -: Октомври 24, 2008, 10:35:54 am »
Здравейте и от мен!аз също с моя приятел правим опити за бебе :sucky: от края на септември.последия цикъл ми беше на 04.10 по мои изчисления трябва да ми дойде към 30.10, но в момнета усещам някаква тъпа болка ниско долу в корема :ask: това дали е признак на беременност и рано ли е да направя тест.мн ще съм ви благодарна ако ми дадете съвети :bighug:
« Отговор #189 -: Октомври 24, 2008, 10:47:05 am »
Здравейте и от мен!аз също с моя приятел правим опити за бебе :sucky: от края на септември.последия цикъл ми беше на 04.10 по мои изчисления трябва да ми дойде към 30.10, но в момнета усещам някаква тъпа болка ниско долу в корема :ask: това дали е признак на беременност и рано ли е да направя тест.мн ще съм ви благодарна ако ми дадете съвети :bighug:

Здравей. Аз за две години съм изпитвала толкова много признаци , че до сега да бях родила ако им вярвах. Изчакай един ден закъснение и тогава направи теста. И не се вглеждай много в признаците , защото от момичетата тук знам,че признаците на бременност са много сходни с ПМС.
Успокой се и си се наслаждавай. Пък като закъснее- прави теста и дано да е положителен. :P
« Отговор #190 -: Октомври 24, 2008, 11:10:55 am »
в интерес на истината аз също се опитвам да игнорирам всичко което чета за "първи признаци" и т.н., но някак си не успявам и все чета ли чета из всички форуми, вече дори не мога да побера толкоз инфо :help:.А ако знаете колко много искам да имам бебче :bori_010:
« Отговор #191 -: Октомври 24, 2008, 11:13:37 am »
в интерес на истината аз също се опитвам да игнорирам всичко което чета за "първи признаци" и т.н., но някак си не успявам и все чета ли чета из всички форуми, вече дори не мога да побера толкоз инфо :help:.А ако знаете колко много искам да имам бебче :bori_010:

Всички искаме това, мила. Не се тормози. Аз съм също като теб - чета, препрочитам.... и накрая като дойде лелката болката - емоционалната- е още по-ужасяваща с всеки изминал цикъл. Сигурно и други момичета са така , но това е - не може да се променим , трябва да подтиснем тези си чувства и вглеждания. :P
« Отговор #192 -: Октомври 24, 2008, 11:18:00 am »
А що се отнася до мен момичета, безмълвната си радост че може да се е получило нещо, бях възнаградена с едно кафеникаво петно, най-вероятно предстоящият ми М. :(
Светле дойде ли ти или още е кафяво?
« Отговор #193 -: Октомври 24, 2008, 15:42:28 pm »
здравейте на всички! И ние пробваме за бебе от юни, но нищо  :( От миналия месец ползвам тестове за Овулация, и когато видя положителен резултат пробваме следващите 2-3 дена. И пак нищо. Знам, че  еоще рано да се притесниявам и за изследвания, но с предишния ми приятел, с кого бях няколко години не успях да забременя, въпреки че пробвахме цяла година. Сега отново същия проблем, все си мисля че при мен може да има някакъв проблем. Цикълът ми е доста редовен на 28 дни, но не знам дали имам винаги овулация. Някой път успявам да си следя цервиканата слуз, но никога не съм забелязала да е прозрачна и разтеглива. По средата на цикъла ми е бяла, и седи на малки бучици (извинявам се, ако съм много подробна). Не знам дали това е някакъв сериозен проблем!
Единственото сигурно нещо е, че нищо не е сигурно!
http://www.babyplan.ru/profile/33243
« Отговор #194 -: Октомври 25, 2008, 15:35:48 pm »
 :(кафявото течение си беше първият ден от М. но днес вече съм готова за действие, и така всеки ден докато или ми дойде отново или докато не видя  :bfp:
« Отговор #195 -: Октомври 25, 2008, 17:15:50 pm »
Svetla83 браво че не се отчайваш :) Пожелавам ти следващия месец лелката да не дойде и да видиш две чертички на теста - на теб и на всички момичета които искаме да видим :bfp1: Една  голяма :bighug: от мен
[/url][/url]
« Отговор #196 -: Октомври 27, 2008, 21:12:10 pm »
Zdravei Svetla!Neburzai da se pritesniavash.Iskam da ti kaja moia opit. Poslednia cikul mi beshe na 26.08.2008, cikula mi e na 28 dni (koeto oznachava che na 23.09 triabva da mi doide), az i muja mi s niamahme turpenie i na 19.09 si napravih test s orina v aptekata za koito me uveriha che e mnogo tochen i che izliza polujitelen 4 dena sled zachevaneto, testa beshe OTRICATELEN! Mnogo razocherovani az i muja mi...no sled kato ne mi doide na 23.09, izchakah do 02.10 i si napravih oste edin test s orina, no tozi put v bolnicata POLOJITELEN! Utre vlizam v 9 sedmica bremennost.Za tova Svetla i vsichki momicheta ne se otchaivai te znam che e trudno, no triabva da se izchaka (mejduvremenno suvetvaite se s lekar i ako toi vi posuvetva vzimaite FOLIEVA KISELINA!) Tova e ot men uspeh na vsichki! :wink:
« Отговор #197 -: Октомври 28, 2008, 08:58:09 am »
Искам да попитам всички, които пробват за бебе кога е най-добре да се почнат с изследванията? Ние пробваме вече 5 месеца, утре ще ми дойде поредния цикъл и скоро ще стане полловин година! Моята приятелка е отишла за на лекар 5-6 месеца след като не е забременяла. Някои казват, че това е рано и че трябва да се чака цяла година, други веднага взимат мерки!
Единственото сигурно нещо е, че нищо не е сигурно!
http://www.babyplan.ru/profile/33243
« Отговор #198 -: Октомври 28, 2008, 09:31:13 am »
Искам да попитам всички, които пробват за бебе кога е най-добре да се почнат с изследванията? Ние пробваме вече 5 месеца, утре ще ми дойде поредния цикъл и скоро ще стане полловин година! Моята приятелка е отишла за на лекар 5-6 месеца след като не е забременяла. Някои казват, че това е рано и че трябва да се чака цяла година, други веднага взимат мерки!
Аз също знам че до година, година и половина е нормално, след което трябва да се започва с изследвания. Ние пробваме от 3 месеца и сега ни е четвърти, но смятам като минат 6 месеца да започвам с иследванията. Успех и дано всичко е наред.

« Отговор #199 -: Октомври 28, 2008, 11:37:26 am »
Всеки сам преценя кога трябва  да посети специалист .Иначе до 1г неуспешни опити се счита ,че е нормално ,ако дотогава не се получи вече е време за изследвания.Лично аз не чаках 1г.