Здравейте мили момичета,
Не съм писала през последната една година, но през това време при мен се случиха доста неща......
Малко след поредния неуспешен опит станах мама на прекрасна дъщеричка. Това е най-хубавия подарък от Господ, който съм получавала през живота си. Безрайно сме щастливи, че точно тя е наша дъщеря, а ние нейни родители. Не съм си и мечтала за такова щастие. Тук е момента да благодаря на Фани за огромната подкрепа, за отзивчивостта й за всичко което направи за нас. Благодаря ти Фани !!!
Днес - една година по-късно искам да споделя, че ще ставам за втори път мама. След десет години опити и ходене по мъките съвсем спонтанно и неочаквано забременях. С мъжки фактор - олигоастенозооспермия, силно намален яйчников резерв -инхибин Б = 16, завишени НК клетки - 21, бременност се получи. За сега нещата вървят добре и силно се надявам и се моля и в бъдеще да е така.
Мили момичета, пуснах този постинг за да вдъхна кураж и вяра на всички, които продължават борбата. Аз исках да стана майка и станах преди една година. Никога не съм се и съмявала в това и съм сигуна, че всяка жена, която иска да е майка ще бъде !!!