вече съвсем се обърках...ами докторът като гледам има голяма клиентела- винаги е пълна чакалнята като отида, възрастен е, та си помислих, че сигурно ще знае какво прави. май и ехографът му е хубав- всичко се вижда ясно, а не както когато с мисед миналата година отидох на доктор, а той ми заяви че изобщо не съм била бременна /добре че после отидох на друг с по-добра апаратура, за да може да оправи нещата, да почисти остатъците и т.н./. поисках да ми покаже резултата от кръвния тест за бременност: нямаше написани точни стойности, а само: прогестерон по-малко от 1, Чхг: по-малко от 5. та затова тестът бил отрицателен... сега почнах да пия кломида както ми го изписа- по половин хапче сутрин и вечер 5 дни и вече изпих 2 хапчета, остават 3. каза че около 5 дни след като ги спра ще се получи овулация, а междувременно трябва да правим често секс и най-вече следващия уикенд задължително. аз сега почвам да се съмнявам и в това дали наистина след толкова дни ще настъпи ову или пак нещо не е точно /в листовката на хапчетата пише 6-12 дни след спирането на приема/. изобщо шаш и паника....да се чуди човек какво да прави когато е на толкова хиляди километри от българия.