0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Бледа втора линия на шуър чек
« Отговор #160 -: Април 03, 2008, 15:38:48 pm »
Бенисима,ако нямаш правена ЦС не трябва да пиеш клостилбегит.Май трябва да си смениш доктора.Ето тук може да прочетеш доста инфо http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=8504.0
*
« Отговор #161 -: Април 03, 2008, 16:50:13 pm »
 benissima, СМЕНИ ЛЕКАРЯ!!! Вече не му вярвам, така че не изключвам възможността и да си бременна, точно както стана с Ксения в началото на тази тема!  Не пий НИЩО преди да се увериш в противното! На нея също и бяха предписали противозачатъчни, да се спукала била кистата, а сега е щастливо бременна в 4-тия май вече месец. :D Ако беше послушала "лекаря" ся щеше да си скубе косите.
Да се изписва стимулация без проверени тръби е голяма грешка!
« Последна редакция: Април 03, 2008, 16:52:12 pm от Lan »
« Отговор #162 -: Април 04, 2008, 02:22:01 am »
вече съвсем се обърках...ами докторът като гледам има голяма клиентела- винаги е пълна чакалнята като отида, възрастен е, та си помислих, че сигурно ще знае какво прави. май и ехографът му е хубав- всичко се вижда ясно, а не както когато с мисед миналата година отидох на доктор, а той ми заяви че изобщо не съм била бременна /добре че после отидох на друг с по-добра апаратура, за да може да оправи нещата, да почисти остатъците и т.н./. поисках да ми покаже резултата от кръвния тест за бременност: нямаше написани точни стойности, а само: прогестерон по-малко от 1, Чхг: по-малко от 5. та затова тестът бил отрицателен... сега почнах да пия кломида както ми го изписа- по половин хапче сутрин и вечер 5 дни и вече изпих 2 хапчета, остават 3. каза че около 5 дни след като ги спра ще се получи овулация, а междувременно трябва да правим често секс и най-вече следващия уикенд задължително. аз сега почвам да се съмнявам и в това дали наистина след толкова дни ще настъпи ову или пак нещо не е точно /в листовката на хапчетата пише 6-12 дни след спирането на приема/. изобщо шаш и паника....да се чуди човек какво да прави когато е на толкова хиляди километри от българия.
*
« Отговор #163 -: Април 04, 2008, 15:57:40 pm »
 Момиче, спри със стимулацията! Нали се сещаш, че ако са ти запушени тръбите тази стимулация само те натоварва и изчерпва яйчниковият ти резерв без НИКАКАКЪВ резултат. Първо се прави проверка за проходимостта на тръбите, която НЕ се вижда и на най-качественият ехограф и после се пият хапчета за стимулиране. Клиентелата не е мерило за кадърност. Прочете ли темата:
http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=8504.0 ?
 По-добре не прави нищо, вместо да си навреждаш с това, което правиш. Или се захваща ш сериозно при специалист по репродуктивна медицина, който разбира за какво се пият тези хапчета или не се захващай въобще и разчитай на природата. В тази връзка спермограма имате ли?
 Радвам се, че тестът е бил отрицателен. Все пак едно нещо като хората да свърши този лекар.
*

julia_m

• 665
  • Най-хубавото нещо тепърва предстои :)
« Отговор #164 -: Април 08, 2008, 11:18:50 am »
Ето ме пак, моя шуър чек явно се оказа верен!  :dance2:
Надявам се да ми предстоят едни прекрасни вече осем месеца, защото док регистрира плодно сакче, което е на около 4 седмици :)
Дано всички вас ви сполети тази радост и скоро да се похвалите с :bfp: :crossfingers:
*
« Отговор #165 -: Април 08, 2008, 12:03:40 pm »
Честито, леки девет месеца ти пожелавам!!!
Най-накрая някой да се похвали със сигурен резултат:-)

*

_Elfita_

• 673
  • Няма невъзможни неща!
« Отговор #166 -: Април 08, 2008, 12:04:48 pm »
julia_m, честито мила.Пожелавам ти  спокойни :cloud9:, леко раждане и здраво бебче. :blowingdust:
*

julia_m

• 665
  • Най-хубавото нещо тепърва предстои :)
« Отговор #167 -: Април 08, 2008, 12:06:43 pm »
Благодаря ви момичета. Желая същото на всички очакващи, и скорошно сбъдване на желанията ви :)
« Отговор #168 -: Април 08, 2008, 16:55:13 pm »
Честито и от мен и лека  preggo
http:
*
« Отговор #169 -: Април 08, 2008, 20:15:40 pm »
Леки девет месеца Джулия, и най- сладкото и здраво бебче на финала
« Отговор #170 -: Април 08, 2008, 21:39:45 pm »
Честито Джули!Лека бременност!И да провлачиш крачета.
*
« Отговор #171 -: Април 08, 2008, 22:02:12 pm »
Джулия честито и лека бременност!
Всичко за забраменяването (бел. мод.)
« Отговор #172 -: Октомври 19, 2008, 19:21:58 pm »
Здравейте на всички!
От този месец официално аз и приятелят ми започнахме с опитите за бебчо! Днес вече ми закъснява със 7 дни (направих си тест - отрицателен). Така... искам да разкрия някои факти свързани с това, за да ми дадете вашето мнение, последно ми дойде на 12 септември, цикълът ми е на 30 дни, следователно би трябвало да ми дойде на 12 октомври, но първият опит не го направихме по време на предполагаемата ову, а на 3 октомври! Та въпросът ми е:възможно ли е да съм забременяла десетина дни преди да ми дойде...Усещам леки болки в яйчниците, но незнам дали са заради предстояща менструация, или ...
« Последна редакция: Ноември 20, 2008, 14:07:59 pm от rally_pat »
*
Re: ЗАБРЕМЕНЯВАНЕ - МОЛЯ ЗА ВАШИТЕ МНЕНИЯ
« Отговор #173 -: Октомври 19, 2008, 20:14:57 pm »
Здравей и добре дошла  :)
Ако цикъла ти е 30 дни, според мойте изчисления не трябва ли да ти дойде на 10.10, което ще рече че имаш закъснение 9 дена вече.
Защо не си направиш кръвен тест?
Дано да сте улучили  :lol:
« Последна редакция: Октомври 19, 2008, 20:18:20 pm от zayana »
« Отговор #174 -: Октомври 19, 2008, 20:19:28 pm »
 Да ,може да си забременяла десетина дни преди цикъл , ако този месец овулацията е била по - късно.Ако е така , може би е рано да отчете уринния тест. Можеш да направиш кръвен тест.
« Отговор #175 -: Октомври 19, 2008, 21:30:08 pm »
Момичета благодаря! Имам тайни надежди че се е получило, ще изчакам още няколко дни и на кръвен, навсякъде ли може да се направи?
« Отговор #176 -: Октомври 20, 2008, 12:55:46 pm »
zdravei te,na men sa6to mi zakasniava s 2 dni napravix test polojitelen na 20.09 mi be6e poslednata menst..spored vas bremena li sam.xodix na doktor i mi kajaxa v ponedelnik da otida....molia vi pomognete mi  :bori_015: :bori_015:
« Отговор #177 -: Октомври 20, 2008, 13:04:09 pm »
Здравей, според мен щом тестът е положителен значи бебо е станал! УСПЕХ
« Отговор #178 -: Октомври 20, 2008, 13:07:51 pm »
А що се отнася до мен момичета, безмълвната си радост че може да се е получило нещо, бях възнаградена с едно кафеникаво петно, най-вероятно предстоящият ми М. :(
« Отговор #179 -: Октомври 20, 2008, 14:56:21 pm »
Светла,направи кръвен тест.
Наташа,щом имаш + тест тихичко честито.