момичета, като чета всички постинги тук и започвам да се плаша да не би да имам извънматочна бременност. при мен положението е много объркано в момента и направо издивявам от притеснения. имам 4-5 отрицателни теста и 2 уж положителни между тях. при първия имаше бледа но ясна втора чертичка, следваха няколко отрицателни /все от различни марки/, след това миналата седмица- една мнооооого бледа почти въображаема втора чертичка на фона на тлъстата контролна черта. още не съм ходила на гинеколог, защото по стечение на обстоятелствата в момента съм в австралия и не ми се даваха 200 долара, докато не е сигурно, че съм бременна. сега обаче започвам да се плаша от извънматочна и още утре ще отида.... иначе имам някои признаци на бременност като постоянна сънливост, променен вкус към храните /напоследък умирам за сирене, което никога преди това не ми е харесвало/ и чувствителност на гърдите, но и от време на време странни придърпващи болки долу, където са яйчниците. забравих да спомена, че за последно ми дойде на 17 януари, а вече сме 17 март и като че ли закъснението вече е много голямо, дори и при нередовен цикъл като моя /случвало се е да ми дойде и на 40-50 ден, а и на 14 ден последните няколко пъти/. не знам дали да вярвам на тестовете /то и как да им вярвам като показват толкова различни резултати/? кръвен тест тук няма как да направя..... дали ако отида утре на гинеколог, вече ще може да се види нещо на ултразвук? направо ще откача този месец вече. от година и половина и повече работим за бебе, миналата година имах ч мисед през лятото в края на втория месец. това ми е другата болка- да не би да е имало бременност, когато се появиха двете чертички и сега пак да е станал мисед.......