0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Бледа втора линия на шуър чек
« Отговор #100 -: Февруари 13, 2008, 21:29:12 pm »
момичета(сисилия,елза),не се притеснявайте :D!важното е че има втори чертичнки,нищо,че са по-бледи!честито и от мен!
п.п. според мен е важно все пак да направите по-бързичко кръвния тест!!! :goodluck:
"Любовта е състояние,при което е невъзможно да си щастлив без щастието на друг човек."-Робърт Хайнлайн!!!
*
« Отговор #101 -: Февруари 13, 2008, 21:44:22 pm »
Sisilia, Elza, това е страхотна новина, повторете утре сутринта тестовете (с първата сутрешна Elza за по-сигурно) и чакаме да се похвалите веднага. Дано пак да видите заветните  :bfp:. Ще бъде супер !

:crossfingers:  и  :bighug:

« Отговор #102 -: Февруари 14, 2008, 08:56:55 am »
Честит празник момичета много любов и нови полужителни емоции  :D
  Аз седя и се чудя как да поднеса довечера 2 те си чертички :) помагайте
ПОвличам крачета и хаиде и нови момичета да се хвалят
*
« Отговор #103 -: Февруари 14, 2008, 09:32:01 am »
elza76: Не знам който точно го написа, но мисля, че е наистина страхотна идея да опаковаш теста в една кутийка и да го подариш. :-)
 :bighug:

« Отговор #104 -: Февруари 14, 2008, 15:00:49 pm »
:balk_50:моя ,моя беш идейката,по страхотен начин не се сещам :DДействай Елза ,както и да го поднесеш ще се помни цял живот.
« Отговор #105 -: Март 17, 2008, 03:14:08 am »
момичета, като чета всички постинги тук и започвам да се плаша да не би да имам извънматочна бременност. при мен положението е много объркано в момента и направо издивявам от притеснения. имам 4-5 отрицателни теста и 2 уж положителни между тях. при първия имаше бледа но ясна втора чертичка, следваха няколко отрицателни /все от различни марки/, след това миналата седмица- една мнооооого бледа почти въображаема втора чертичка на фона на тлъстата контролна черта. още не съм ходила на гинеколог, защото по стечение на обстоятелствата в момента съм в австралия и не ми се даваха 200 долара, докато не е сигурно, че съм бременна. сега обаче започвам да се плаша от извънматочна и още утре ще отида.... иначе имам някои признаци на бременност като постоянна сънливост, променен вкус към храните /напоследък умирам за сирене, което никога преди това не ми е харесвало/ и чувствителност на гърдите, но и от време на време странни придърпващи болки долу, където са яйчниците. забравих да спомена, че за последно ми дойде на 17 януари, а вече сме 17 март и като че ли закъснението вече е много голямо, дори и при нередовен цикъл като моя /случвало се е да ми дойде и на 40-50 ден, а и на 14 ден последните няколко пъти/. не знам дали да вярвам на тестовете /то и как да им вярвам като показват толкова различни резултати/? кръвен тест тук няма как да направя..... дали ако отида утре на гинеколог, вече ще може да се види нещо на ултразвук? направо ще откача този месец вече. от година и половина и повече работим за бебе, миналата година имах ч мисед през лятото в края на втория месец. това ми е другата болка- да не би да е имало бременност, когато се появиха двете чертички и сега пак да е станал мисед.......
*
« Отговор #106 -: Март 17, 2008, 07:30:36 am »
Непременно трябва да отидеш на лекар...Дано всичко е наред ,но не отлагай срещата със специалист..Надявам се да няма проблем..Това е голямо закъснение и дано да е за добро този път..Ще ти стискам палци Бенисима..
*
« Отговор #107 -: Март 17, 2008, 15:39:46 pm »
Защо да не може кръвен тест? Поне в Бг е доста по-евтин от преглед.
« Отговор #108 -: Март 17, 2008, 23:23:57 pm »
тук кръвния тест трябва да ти го назначи лекар и тогава можеш да го направищ. не можеш да отидеш в лабораторията и да поискаш. май в това отношение в българия са по-напреднали:-)нищо, аз след малко отивам на гинеколог и ще пиша какво е станало...
*
« Отговор #109 -: Март 18, 2008, 13:39:54 pm »
Момичета аз искам да попитам колко дни преди закъснинието Шуър чек може да покаже +++ верен резултат

*
« Отговор #110 -: Март 18, 2008, 14:05:39 pm »
Гали,при всеки е различно.При някой излиза още на 7 ден ,при други и след закъснение не отчита...Зависи как се покачва ЧХГ-то...Ти доколкото виждам си 9-ти ден след ову,ако искаш пробвай ,може и да отчете,но ако е отрицателен не е гаранция че не си забременяла...Успех и дано да съм ти била полезна...
*
« Отговор #111 -: Март 18, 2008, 14:25:00 pm »
Благодаря ти Любче май ще почакам не съм решила още като реша вие ще разберете първи  :wink:

*
« Отговор #112 -: Март 18, 2008, 14:39:58 pm »
Когато и да е,важното е да е положителен че наитина ми омръзна...Виждаш ли как се стопява списъка с очакващите а имаме само един положителен тест на Лейди бейби...
« Отговор #113 -: Март 19, 2008, 15:12:42 pm »
здравейте на всички. след дълго опитване да забременея и спонтанен с мола, сега смятам че съм бременна :),.. 4 теста, които са различни, са полжителни, като на всичките втората не е толкова силна като първата чертичка. Как смятате? Ходих на лекар и ми казаха да отида другата седмица. Има ли шанс да не са верни тези 4 теста? Късмет на всички вас!!! целувки
*
« Отговор #114 -: Март 19, 2008, 15:15:48 pm »
здравейте на всички. след дълго опитване да забременея и спонтанен с мола, сега смятам че съм бременна :),.. 4 теста, които са различни, са полжителни, като на всичките втората не е толкова силна като първата чертичка. Как смятате? Ходих на лекар и ми казаха да отида другата седмица. Има ли шанс да не са верни тези 4 теста? Късмет на всички вас!!! целувки

Смело мога да кажа НЕ! Ти си бременна и имаш едно голяяямо честито от мен... Само се успокой и не мисли за нищо лошо...Не се тормози с лоши мисли и всичко ще бъде наред...Пожелавам ти лека бременност и живо и здраво бебе !!!
*
« Отговор #115 -: Март 19, 2008, 15:52:44 pm »
Честито мила желая ти лека бременност и да ни заплюеш  :wink: , а док ти е казал да отидеш другата седмица защото сакчето се вижда след 10 ден от закъснението

*
« Отговор #116 -: Март 19, 2008, 15:58:57 pm »
vikjav Едно голямо и силно ЧЕСТИТО и от мен!!!!!! :cheerleader: :wave:
*
« Отговор #117 -: Март 19, 2008, 16:02:56 pm »
Честито и от мен, много лека бременност и хубаво и здраво бебче ти пожелавам от все сърце :-)

« Отговор #118 -: Март 19, 2008, 16:57:23 pm »
:))))) много ви благодаря!!!!!!! не знам, аз все още се съмнявам или по-скоро ме е страх!!! да ви кажа: ПИЙТЕ РОЗОВО МАСЛО!!!!!!! аз го пих 7 дни и сега вече 4 теста +.. като смятам че съм хванала овуто!!!! :)) странно е да, не знам дали е от него, но е факт!! :))).. цунки
*
« Отговор #119 -: Март 19, 2008, 17:31:17 pm »
:))))) много ви благодаря!!!!!!! не знам, аз все още се съмнявам или по-скоро ме е страх!!! да ви кажа: ПИЙТЕ РОЗОВО МАСЛО!!!!!!! аз го пих 7 дни и сега вече 4 теста +..
А над зелка клеча ли!? :lol:

Няма да е от розовото масло, спокойно.