Здравейте момичета. От доста време съм регистрирана във форума, водя си календара и чета темите, но за първи път се включвам във форума.
Благодарение на календара януари месец забременях от първия път за съжаление с фатален край.
Мислехме, че при повторния опит (май месец, че беше необходимо изчакване )ще се случи веднага, но уви. Проблемът е, че с приятелят ми се виждаме рядко-обикновено за 1, 2 вечери мах и аз определям дните подходящи за зачеване. Този месец подходящите дни бяха 6, 7, 8, 9-ти юни по календара. Ние бяхме заедно на 8 вечерта. Днес -10 ти юни обаче направих тест за овулация Clear Ovu който отчете положителен резултат (двете линийки са еднакво наситени) и много се обърках. Четирите подходящи дни са минали, днес вече е 5-тия ден. Цикълът ми е на 23, 24 дни винаги. Всъщност тези тестове 1 или 2 дни отчитат положителни резултати и кога в такъв случай е най- подходящо да се видим следващия път с него? Не мога да се ориентирам по Ц слуз, защото ако имам такава не го усещам. И януари месец когато опитахме бях сигурна, че нищо не е станало защото не усетих да имам такава слуз, а то взе, че стана. Извинявам се за некомпетентния въпрос, но не разбирам кога точно трябва да правим секс. Точно когато съм в овулация ли, преди това или след това?