0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Така и не ги разбрах тези тестове, миличка!Първия месец правих клиър ову и не ми харесаха, че и контролната линия беше много бледа, но пък си отчете...Другия месец си взех тези - овю - вярно, че контролната е по-наситена и хубава, но пък не ми отчете така хубаво - незнам...Това с по-бледичката втора - незнам..По принцип уж е отрицателен резултат, но пак зависи и от последващите тестове според мене.Защото доколкото разбрах тестовете за ову отчитат покачването, пика и спада на лх - така, че щом имаш две чертички - независимо, че едната е мъъъъничко по-бледичка , а на другия ден вече една или почти незабележима втора - аз си го приемам за положителен от предния ден..Защото е отразило покачване и спада на лх...И така - аз така се ориентирам, но определено за другия месец ще си взема пак клиър, че там има и за бременност - дано да ми потрябва вече Прави още тестове, за да ги сравняваме и да видим, пък си кексете и то ще си покаже
Здравей Nowilka и аз ползвам тестове овю и на мен ми се появяват 2 поредни дни втора по-бледа чертичка, но аз го смятам за положителен резултат. Незнам дали е правилно или греша.
Момичета, искам да ви питам, възможно ли е два пъти в месеца да има овулация?Братовчедка ми, която е мед.сестра ми каза че може двата яйчника да овулират в един месец (първо единия, после другия. Лично тя пък е забременя един, два дни преди цикъл.