0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

naskomimi

• 1024
  • "Това, което Бог е събрал, човек да не раздели!"
Re: Тест овулация
« Отговор #320 -: Април 16, 2008, 22:11:30 pm »
 :youwoman: :hug2: :hug2: :hug2: :balk_21:

"Най-мощната сила на света - вярата" Майка Тереза
*

Iffi.13

• 641
  • НАПРЕД И НАГОРЕ !!!
« Отговор #321 -: Април 17, 2008, 11:32:14 am »
Да ви кажа и аз. Въпреки че вчера се счупих от повръщане разстройство темп. 38... втората чертчка беше почти като контролната днес ще повторя. Само дето незнам дали опитите ни с милото след тази гадна болест няма да са напразни - нали високата темп. убива калпазаните  :00001754: Стискайте палци момичета! На 27-ми трябва да ми дойде според вчерашният тест съдя че лутеалната фаза при мен май е по-кратичка- моля кажете си и вие мнението! Целувки!  :bighug:
*

naskomimi

• 1024
« Отговор #322 -: Април 18, 2008, 08:11:48 am »
Момичета, каква е тази ниска температура днес :( :( :(
Мерена е половин час по-късно и почти не съм спала - легнах в 2 и станах в 6 :(, че бях на концерт. :?
Снощи като продължи до толкова късно си мислех, че ще се отрази на температурата ми, но пък нали стреса, умората и безсънието повишават температурата, а не я понижават :(
Това означава ли, че е било рано да се радвам, че двата теста от 14-ти и 15-ти ден са ми били положителни :balk_145: :balk_145: :balk_145:

*

saraapl

• 2009
  • Нашата мечта... Обичаме те много
« Отговор #323 -: Април 18, 2008, 13:35:27 pm »
Момичета, каква е тази ниска температура днес :( :( :(
Мерена е половин час по-късно и почти не съм спала - легнах в 2 и станах в 6 :(, че бях на концерт. :?
Снощи като продължи до толкова късно си мислех, че ще се отрази на температурата ми, но пък нали стреса, умората и безсънието повишават температурата, а не я понижават :(
Това означава ли, че е било рано да се радвам, че двата теста от 14-ти и 15-ти ден са ми били положителни :balk_145: :balk_145: :balk_145:

naskomimi тази температура от днес може да е инцидентна стойност..така че изчакай няколко дни още-просто много бързаш ми се струва.. :) не се отчайвай има време все още да се вдигне Т.. не се притеснявай.. графиката ти е добре и още повече имаш +++ на тестовете за О. :) спокойно бе мила  :):)
*

naskomimi

• 1024
« Отговор #324 -: Април 18, 2008, 15:37:31 pm »
спокойно бе мила  :):)

:bighug: :bighug: :bighug:
 :blowingdust: :blowingdust: :blowingdust:

*

saraapl

• 2009
  • Нашата мечта... Обичаме те много
« Отговор #325 -: Април 18, 2008, 15:41:32 pm »
naskomimi само за едно нещо ще ти се карам... Много малко  :bed: има май а??!!?? така не ми харесва ..труда краси човека са казали хората :):) трудете се хора!!! :bighug:
« Отговор #326 -: Май 11, 2008, 17:59:16 pm »
 Момичета , когато на ову теста се появи супер бледа втора черта зная , че теста е отрицателен. Но това все пак е показателно , че LH в урината започва да се повишава и би могло да има овулация след няколко дни. Правилно ли разсъждавам ? Вчерашният тест нямаше такава чертичка.
*
« Отговор #327 -: Май 11, 2008, 18:19:40 pm »
Би трябвало да е точно така и със следващите няколко дни да става по наситена. :)

*

_Elfita_

• 673
  • Няма невъзможни неща!
« Отговор #328 -: Май 12, 2008, 00:49:53 am »
fatalwoman, като прочетох въпросът ти се сетих за тази снимка, която denis ни показа преди време, доста нагледно показва:

« Отговор #329 -: Май 12, 2008, 11:54:51 am »
При мен се е случвало бледата черта да изчезне, после пак да се появи.
« Отговор #330 -: Май 12, 2008, 13:27:30 pm »
fatalwoman, като прочетох въпросът ти се сетих за тази снимка, която denis ни показа преди време, доста нагледно показва:

Много ти благодаря. Вчерашния ми тест съответства на № 1 или №2 , може би средно положение , но си личи чертичката. Следобед към 16,30 часа ще направя нов тест. Правя ги на 12 часа , като не съм пила течности 4 часа. Нали не се правят ову тестове с първа сутришна урина?
*
« Отговор #331 -: Май 12, 2008, 15:13:32 pm »
С първа сутрешна урина-не.През целия ден като е хубаво примерно ако почнеш да ги правиш в 14:00ч.-всеки следващ ден да е горе-долу по същото време. :P

« Отговор #332 -: Май 12, 2008, 15:48:06 pm »
 №5 показва пика на LH , така ли е? значи на кой ден е ову в този случай? 6 - 7 ли?
*
« Отговор #333 -: Май 12, 2008, 16:23:48 pm »
Когато двете линий изравнят наситеността си тогаво има вероятност да нястъпи овулация в следващите 24-48 часа :)

*
« Отговор #334 -: Май 12, 2008, 16:24:51 pm »
Като гледам картинката най-вероятно 6-7 ден-правилно. :P

« Отговор #335 -: Май 16, 2008, 16:45:50 pm »

При № 5 тестовата е по - наситена от контролната. При мен е обратното - контролната е наситена , както на снимката , а тестовата е малко по - наситена от контролната на снимката. Да отчета ли + резултат?
 Момичета , има ли тестове , дори и малко по - скъпи , които да са с по - ясна контролна черта ?
« Отговор #336 -: Май 16, 2008, 23:50:45 pm »
Ами провери в аптеката за дигитален тест за ову.Аз живея в usa и при нас ги има на пазара.Казват,4е са по-то4ни.Но аз още не съм ползвала такива.Миналият месец за първи път ползвах от обикновените,и наистина трудно се разгадават,но при мен от4етоха верен резултат.
« Отговор #337 -: Май 16, 2008, 23:54:39 pm »
Ако тестовата ти е по-наситена от контролната,зна4и е достигнат пика на ЛХ хормона и в следващите дни предстои Ову. :P трябва да го отбележиш като +
« Отговор #338 -: Май 20, 2008, 19:10:36 pm »
Момичета,тъй като този месец и аз започвам с овулационните тестове,да дам отчет!
Четох,четох и реших да търся от Овю!Това не е интересно.
Ето ви страницата на тестовете,където освен описанието им има и он-лайн отчитане на резултатите!
Надявам се това да помогне на някого.А иначе аз си ги купих в Пловдив за 6,80.

http://www.oview.info/about_oview,bg
*

naskomimi

• 1024
« Отговор #339 -: Май 21, 2008, 08:29:12 am »
Здравейте, милички!
Искам да ви попитам малко странен въпрос.
Не знаех къде да попитам, но реших тук, че пак е за овулация.
На някоя от вас случва ли й се да я болят гърдите по време на предполагаема овулация.
При мен е така - от малка дори и преди да знаех за овулация си бях определила така - около две седмици преди да ми дойде ме заболяват гърдите и то много, особено връхчетата :oops:.
В момента съм с ужасен гърдобол :), а правих тези тестове овю този месец, но нещо не ми харесаха, незнам.
Предния месец правих клиър овю и макар и много бледи черти изобщо-контролната също, си показа две черти и горе-долу разбрах за какво става въпрос-само дето температурата ми беше много варираща и показваше проблем, но...
Сега този месец пак меря бт, но нещо пак не ми харесва, правих овю и не ми достогнаха до отрицателен резултат, че нали Денис казва, че е добре да се правят от - до -.
Та и тоя месец се обърках с тази овулация, но въпросът ми е за болките в гърдите.
Не съм чела някоя от вас да има такива симптоми за ову и се чудя на какво ли могат да се дължат.......