0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Osiana

• 4888
  • Обещах, че повече никога няма да обещавам...
Re: Тест овулация
« Отговор #240 -: Март 07, 2008, 13:34:05 pm »
Всичко е възможно, Роси. Понякога стойностите на хормона са по-ниски или по- краткотрайни и теста не ги отчита. Аз съм имала такаива случаи.
Цветя 2009 Рози Цветя 2008

"Има два начина да изживееш живота си. Единият е като мислиш, че не съществуват чудеса.
Другият е като мислиш, че всяко нещо е чудо."
« Отговор #241 -: Март 07, 2008, 17:56:54 pm »
И според мен е възможно. Все пак, rossy *, за да се ориентираш по-добре мери и БТ.
*
« Отговор #242 -: Март 07, 2008, 17:59:54 pm »
да ама все ставам в различно време и то след 10.30! :oops: ама сега ще хода малко на работа да замествам една колежка на старата работа и сутрин ми е голям зор ставането  :oops: Ще гледаме да бебеправим през ден за по- сигурно! дано да стане!
*
« Отговор #243 -: Март 07, 2008, 18:50:31 pm »
Роси,пожелавам ти много скоро да видиш двете черти на тест за бременност...То тези за овуто за бош лаф работа....  :bighug:
« Отговор #244 -: Март 08, 2008, 18:17:39 pm »
Имам един въпрос. Тестовете ми за овулация са отрицателни, но имам симптоми-подути и чувствителни гърди.Как мислите на овулация, която тестовете не засичат ли се дължи или на нещо друго? И какво може да е?
*
« Отговор #245 -: Март 08, 2008, 18:59:50 pm »
Доми,аз този месец не видях положителен тест,но със сигурност имам ову..Още не ме болят гърдите,но  очаквам след два три дни да започнат ,защото мисля че днес или утре е моята..Тестовете са кофти ,аз този месец 100 пъти си го казах ,а и на вас също.. Щом те наболяват най-вероятно или е в момвнта или е минала тези дни ..Дано сте я хванали ,а ако не сте действайте сега... Успех и към края на месеца да се похвалим и двете... :wink:
« Отговор #246 -: Март 08, 2008, 19:14:47 pm »
Благодаря, Lubaboiko, аз нещо се бях отчаяла този месец с тези тестове, но ти ми вдъхна надежда. Обещавам, че ще поработим тези дни  :wink:. Успех и на теб. Защо пък да не се преместим заедно в една друга тема... :bighug:
*
« Отговор #247 -: Март 08, 2008, 20:38:12 pm »
Момичета аз току-що видях наситена втора чертичка на теста за ову - мъжо днес го няма, но утре сутринта като се върне го сгъвам /както казва Соф /, дано само не е късно!
Хайде желая на всички ни този месец положителни тестове, ама от тези за бременност  :D.
 lubaboiko - ние с теб май по едно и също време ще чакаме  :bfp: - аз съм за 23.03  :goodluck: :babyflips:
*
« Отговор #248 -: Март 08, 2008, 21:20:21 pm »
Ами хайде тогава дружно към 25.03 най-късно да се местим ,че да не ставаме на гъсто тука...  :lol: :wink:
*
« Отговор #249 -: Март 08, 2008, 22:46:33 pm »
Съгласна съм! Да се местим!  :)
*
« Отговор #250 -: Март 09, 2008, 10:17:49 am »
Момичета аз току-що видях наситена втора чертичка на теста за ову - мъжо днес го няма, но утре сутринта като се върне го сгъвам /както казва Соф /, дано само не е късно!
Хайде желая на всички ни този месец положителни тестове, ама от тези за бременност  :D.
 lubaboiko - ние с теб май по едно и също време ще чакаме  :bfp: - аз съм за 23.03  :goodluck: :babyflips:
срахотно ! поздравления за втората чертичка!  :crossfingers: preggo :bighug:
*
« Отговор #251 -: Март 09, 2008, 10:19:50 am »
Доми,аз този месец не видях положителен тест,но със сигурност имам ову..Още не ме болят гърдите,но  очаквам след два три дни да започнат ,защото мисля че днес или утре е моята..Тестовете са кофти ,аз този месец 100 пъти си го казах ,а и на вас също.. Щом те наболяват най-вероятно или е в момвнта или е минала тези дни ..Дано сте я хванали ,а ако не сте действайте сега... Успех и към края на месеца да се похвалим и двете... :wink:
манеееее все едно аз съм го писала! и вчера теста беше отрицателен! мразяяяяяя ги тези тестове!гърдите още не ме болят , ама мисля че вече ми е време... ще дидя след малко как са нещата днес! :wink: дано да се появят най-накрая тези 2 чертички , че и другите две - нали ще се местим? :D
*
« Отговор #252 -: Март 09, 2008, 10:31:12 am »
На мен пък теста вчера ми бе по- отрицателен и от онзи ден ...Въобще незнам какво става...От 6-ти ден на цикъла тествам вчера бе 19 кво ще кажеш а??? Е...си боклуците... Добре че меря и БТ,та там горе долу се ориентирам... Но Роси ,не се коси ,заедно ще ходим в другите..Ако не този месец ,то следващия ,ще правим бебе 2009... Цунки от мен и  приятна почивка днес..
*
« Отговор #253 -: Март 09, 2008, 10:35:42 am »
 :( пак отрицателен! и аз си правя вече незнам кой тест - и аз почнах от рано , за да не я изтърва,ама я няма....пък не си меря БТ , ще меря още 2 дни и в сряда пак ще отида на преглед - може този месец да няма овулация :(
 ами да ако не този месец , то другия вече.......
« Отговор #254 -: Март 09, 2008, 11:26:15 am »
Момичета ,не се ядосвайте ,май тестовете нещо не са верни,ама вие си работете :bed: :Dпък нека няма две чертички.И аз съм с вас на 24-25 :lol:
*
« Отговор #255 -: Март 09, 2008, 11:29:46 am »
ако не стане сега , ще го оставим за другия месец  :lol:
« Отговор #256 -: Март 09, 2008, 11:38:37 am »
 :balk_103:
« Отговор #257 -: Март 09, 2008, 13:57:44 pm »
Момичета ,не се ядосвайте ,май тестовете нещо не са верни,ама вие си работете :bed: :Dпък нека няма две чертички.И аз съм с вас на 24-25 :lol:

Ами то ние си действаме пък ще видим.Как другия месец - този ще е нашият  :D
*
« Отговор #258 -: Март 09, 2008, 17:10:55 pm »
ПОжелавам ви го ! дано да е още този месеца , а аз май ще остана за другия ,защото днес е 20 ден от МЦ и още няма О.
*
« Отговор #259 -: Март 09, 2008, 18:15:32 pm »
Роси, що не опиташ с фоликулометрия вместо тест. Извинете ме за спама.