Здравейте,
набързо ще разкажа за последните 4 месеца- от август правим опити за бебе, до сега не стана, но не съм ходила на лекар с надеждата, че всеки следващ месец е моят месец! От 09 октомври пия фолиева киселина, цикълът ми през октомври (25.10) бе странен- по-слабо течение, кафяво, кратко, а това не е характерно за мен, в началото си мислех че може да е фолиевата кислениа, но във форума ми обясниха, че тя не давала такива реакции. Направих си и тест за бременност- отрицателен. Този месец продължихме с бебеправенето, но на 14.11 се появи розово течение, много слабо, искаше ми се това да е онова леко прокървяване, което се появява понякога, когато яйцеклетката си намира местенце в матката (чела съм, че може да се появи). Но при мен продъжи на 15, 16 и днес. Течението не е обилно (май го забелязвам само по тоал.хартия), ръждиво е на цвят, нямам болки. Не знам цикълът ли ми е това, но защо 2 седмици почти по- рано?! Какво може да предизвика такъв вид прокървяване? Досега не ми се е случвало, опитах се да си запиша час в Лозенец, но няма свободен прием сега, много е натоварено. Ще потърся на друго място, но не зная добри гинеколози в София.
Какво да правя, докато си намеря час?
Моля за съвети и препоръки за гинеколог.
Благодаря ви предварително.