Ох, момичета, тези клиър овю са наистина много тъпи.
За пръв път си правя ову тестове, четох много и видях, че много от вас не са доволни от тях, но това е вече прекалено.
Аз започнах от 12-ти ден.
Може би ми е рано, като се има предвид, че предполагаемата ову ми е около 16-18-ти ден, но съм имала през януари и 28-дневен цикъл и реших да почна така - средно положение.
Още първия тест ме стъписа - то не можех да видя контролната черта, камо ли да си мечтая за друга...
Много, много бледа контролна, имаше и втора( ако не си въобразявам), но тя пък се вижда с много въображение.
12-13 ден ми бяха така.
Вчера - 14-ти ден си направих и вече си ми излязоха хубави две черти.
само че в началото - след около 5-10 минутки тестовата беше маааалко по-бледа от контролната и аз го отчетох като отрицателен, че нали така казвате всички.
После като минаха 15-20 минути вече се чудех коя е тестова, коя контролна - бяха си еднакво наситени. Но нали на опаковката пише да не се отчитат резултати над 10 минути.....
Незнам, съвсем се обърках...
Мислех си, че е отрицателен и да се надявам тази вечер да ми е вече по-наситена тестовата, но тя е май същата или може би даже по-бледа от вчерашния...
А като гледам вчерашния сега - съвсем еднакви две чертички...
Кажете ми сега според вас дали да мисля, че вчерашния е положителен и вярно ли е, че след 10 минути не е валиден резултата...
Аз имам още един тест и ще видя какво ще стане утре( може би ще си купя и още една кутийка), но ако стане така, че следващите тестове са ми още по-бледи
Значи ли това, че трябва да приемам вчерашния като положителен...
Ох, извинявам се за дългия пост, но като за пръв път ми е много объркано...
За другия месец ако трябва ще ди поръчам от другите - oview и ще видя какво ще стане, че тези са отврат....
Благодаря ви предварително!
Гушки и хубава вечер от мен!