0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Тест овулация
« Отговор #280 -: Април 04, 2008, 15:38:50 pm »
Здравейте момичета, купих си два различни модела тестове и сега ми предстои да ги ползвам, та значи като видя двете черти (дай боже) тогава поне още ден два да се обичаме с моето мъжленце, нали така? Извинявам се за тъпия  въпрос, но не съм ползвала досега тестове, а и първото ни детенце се получи на втория месец и не съм се шашкала, а сега вече три минаха, меря редовно БТ, но явно само с нея не става, то си иска и друго...Ще стане, ама ако може по-малко да го мислим, пък то все това ми е в акъла  :ask:

Моята енергия за живот!
*
« Отговор #281 -: Април 04, 2008, 16:12:30 pm »
NIN4ETO Здравей.И при мен с първото стана от раз а с второто още чакам но не се притеснявай-3 месеца са много малко време.Явно не налучквате момента и е хубаво че си взела тестове.Така вероятността е по голяма. :wink:УСПЕХ

*
« Отговор #282 -: Април 04, 2008, 17:10:01 pm »
Аз само да поясна ,че две черти има в 90%от случаите,но чертите трябва да са доста наситени,сиреч тестовата черта трябва да е ярка колкото контролната или по- ярка от нея,а пък ако е по- бледа значи е отрицателен теста..
*

Iffi.13

• 641
  • НАПРЕД И НАГОРЕ !!!
« Отговор #283 -: Април 12, 2008, 16:56:30 pm »
5 дни Clear ovu test - 4 по-бледи черти на тестовете - ТОВА ВЕЧЕ МНОООГО МЕ ДРАЗНИ!!!  :balk_153:
« Отговор #284 -: Април 12, 2008, 17:35:19 pm »
Iffi.13 аз също почнах да ползвам този месец същите тестов и по същия начин отчети ми 2-3 дена бледа втора линия което според производителя е отрицателен и до ден днешен вече 25 ден от датата на последния ми цикъл не е отчел овулация.Почнах много да се притеснявам защото според тях нямам уволация  :( а температурата последните ми дни е 37 което означава че лелката ще дойде  :balk_145:
Някой имал ли е подобен случаи и какъв му е бил крайният резултат

*

Iffi.13

• 641
  • НАПРЕД И НАГОРЕ !!!
« Отговор #285 -: Април 12, 2008, 18:13:57 pm »
silvia_yo Аз имам още една опаковка - утре продължавам с нея, обаче това е супер изнервящо. А никъде не намерих други тестове за да правя по 2 и да сравнявам. Гърдите ме болят от 3-4 дни вече ставам и по-раздразнителна и си мисля, че ову-то е минало, а просто тъпанарските тестове не са го отчели АМА МНОООООГОООО СЕ ДРАЗНЯ !ЧЕСТНО! :balk_198:

P.S. Не се притеснявай! Сигурна съм че нещо не са в ред тези тестове - иначе защо би имала повишена темп. Но аз не разбирам много - дано някой който е по- в час да ти отговори!
« Последна редакция: Април 12, 2008, 18:18:42 pm от Iffi.13 »
« Отговор #286 -: Април 12, 2008, 18:30:42 pm »
А аз едвам ги открих понеже много ги хвалеха и даже 3-та опаковка наченах ,но от другия месец ще пробвам с други.Много ми е гадно ако гадната лелка пак ме посети ,но какво да се прави ще се борим.

*
« Отговор #287 -: Април 12, 2008, 19:46:28 pm »
Iffi.13 аз също почнах да ползвам този месец същите тестов и по същия начин отчети ми 2-3 дена бледа втора линия което според производителя е отрицателен и до ден днешен вече 25 ден от датата на последния ми цикъл не е отчел овулация.Почнах много да се притеснявам защото според тях нямам уволация  :( а температурата последните ми дни е 37 което означава че лелката ще дойде  :balk_145:
Някой имал ли е подобен случаи и какъв му е бил крайният резултат
Е как разбра,че ще ти дойде лелката,точно така трябва да е БТ.,ти се моли да се задържи такава по-дълго време.Според мен овулациятат ти е била на 17-18 ден.
А тези тестове не са от най-хубавите,много момичета се оплакват от тях.Мен ме заболяват очите да се зверя дали са еднакви чертичките или не,тя самата контролна е отвратителна  :x.По-добре си търсете други марки,има едни страхотни,но им забравих името,като си взема ще ви пиша.
*

naskomimi

• 1024
  • "Това, което Бог е събрал, човек да не раздели!"
« Отговор #288 -: Април 12, 2008, 20:01:02 pm »
Момичета, за пръв път ползвам тестове за ову.
Днес ми е 12-ти ден-.
Прочетох много за марките тестове и разбрах, че има много недоволни от клиър овю, но си взех такива, че не намерих други.
Направих го преди 5 минути и резултатът е  :bfn: .
Контролната, но въобще не е пурпурно червена както пише на опаковката и по принцип както си мисля аз - много, много бледа е.
Представям си като ми се появят две и както пишете вие, че тестовата е по-бледа - то по-бледо от това няма накъде.
Спазила съм всички указания - днес съм пила по-малко вода и преди да си направя теста не съм пишкала три часа.
Въпросът ми е - така ли трябва да е тази черта- толкова бледа ли?
Не трябва ли да е поне контролната червена или поне по-тъмна, това е много бледо?!?!
Гушки и предварително благодаря! :bighug:

"Най-мощната сила на света - вярата" Майка Тереза
« Отговор #289 -: Април 12, 2008, 20:24:38 pm »
naskomimi моята контролна никога не е била наситена и до ден днешен.
От другия месец сменям теста
viva1 моля те пиши когато си вземеш.

*
« Отговор #290 -: Април 12, 2008, 20:37:19 pm »
Просто такъв му е модела,до сега колкото пъте съм ползвала този тест винаги контролната е била бледа,аз за това писах,че се кукоря върху теста като излязат 2 чертички,даже питам съпруга ми как ги вижда,започнах да не се доверявам и на очите си  8O.Има едни кадето са пак 5 теста в кутийка за 25лв "Клирплан"(CLEARPLAN) те също не са много хубави,супер удобни са,но контролната им чертичка също е бледа.
Тези другите кадето ви казах предполагам,че са хубави поне контролната чертичка беше наситено червена,но за съжаление си купих само един,а на всичкото отгоре излизат по евтино,те са единични и 1тест е към 1.50 и вътре имат легенче.
« Последна редакция: Април 12, 2008, 20:43:19 pm от viva1 »
*

naskomimi

• 1024
« Отговор #291 -: Април 12, 2008, 21:00:52 pm »
Благодаря, Вива!
Наистина ще чакаме да се сетиш какъв е този другия тест.
Че Пловдив уж голям град и в най-големите аптеки имат само клиър овю, въобще други нямали. :(
А пък това с бледата контролна вече незнам...
То ми взе очите и сега не мога да разбера има ли втора или не  - нещо ми се привижда, ама супер бледо...
Ох, дано се сетиш за другия тест, че тези са ужас.
Гушки и хубава вечер от мен! :hug2:

« Отговор #292 -: Април 12, 2008, 21:39:13 pm »
Момиченца, по  по повод тестовете за Ову... аз използвам ОviewКонтролната линия не е бледа, а втора още не сам имала щастието да видя,тъй като сега започнах да си правя тест :)
Всашност днес ми се появи втора,но бледа линия, а предни два дни си беше само една... но сега като прочетох какво пишете явно не се брои за положителен този тест :( Но пак иначе ми изглеждат ОК

*

Iffi.13

• 641
  • НАПРЕД И НАГОРЕ !!!
« Отговор #293 -: Април 12, 2008, 21:42:38 pm »
Абе ясна е работата с тия тестове - С ДВЕ ДУМИ МАЦКИ НЕ СЕ ШАШКАЙТЕ! И В СОФИЯ В 3 АПТЕКИ - САМО ОТ ТЕЗИ ТЕСТОВЕ. Май най-верно си е фм. ама да попаднеш и на специалист...
*
« Отговор #294 -: Април 12, 2008, 22:41:36 pm »
Абе ясна е работата с тия тестове - С ДВЕ ДУМИ МАЦКИ НЕ СЕ ШАШКАЙТЕ! И В СОФИЯ В 3 АПТЕКИ - САМО ОТ ТЕЗИ ТЕСТОВЕ. Май най-верно си е фм. ама да попаднеш и на специалист...
Права си,но аз го правя просто за моя лична информация,не че много им обръщам внимание,но ме дразни това че са супер не ясни.Та за какво си даваме парите!?

Момиченца, по  по повод тестовете за Ову... аз използвам ОviewКонтролната линия не е бледа, а втора още не сам имала щастието да видя,тъй като сега започнах да си правя тест :)
Всашност днес ми се появи втора,но бледа линия, а предни два дни си беше само една... но сега като прочетох какво пишете явно не се брои за положителен този тест :( Но пак иначе ми изглеждат ОК

Я кажи тези тестове по единични ли са или по 5 и какъв цвят е кутийката?
*

_Elfita_

• 673
  • Няма невъзможни неща!
« Отговор #295 -: Април 13, 2008, 02:53:42 am »
Тези с легенчето се казват Blue dream,  има опаковки с по 5 +1 като всички са за Ову, и опаковки с по един.Първите са 7.20 лв., единичните са 1.50.В Пловдив само аптека "Марица" ги зарежда, или поне аз там ги намирам.Но...поне на мен не ми отчетоха последния цикъл, ама тя и БТ май нищо не показа.Както и да е.
Clear Ovu test 5+1 -изобщо не съм доволна, пък и цената е висока 10.50лв. най-малко за кутийка, а единични 2.80.
Другата седмица ще си купя и от Оview, поне да знам че и тях съм опитала.
Като ги пробвам ще пиша как е.
« Отговор #296 -: Април 13, 2008, 03:57:43 am »
Хубаво нещо са тези тестове!
Досега Oview, Clear ovu test и Clear plan са ми давали еднакво наситена втора черта. Работата беше там, че първия път правих тестовете, както е показано за продължителността на моя цикъл - от 10 ти до 15ти ден. Втората черта все не ставаше достатъчно наситена, затова продължих и през следващите дни. Оказа се, че овулацията ми е на 18 - 19 ден и затова една опаковка с 5 лентички не можа да я засече. Blue Dream обаче се издъни! Този месец го зползвах паралелно с Clear ovu test, който показа + по същото време, когато Блу дрийм беше абсолютно -. Сигурна съм, че грешката е в Blue Dream, защото преди дни видях две наситени черти на един друг тест - Sure Check :lol:. Значи овулация определено е имало  :lol:   
« Последна редакция: Април 13, 2008, 03:59:23 am от Saule_Nova »
*

naskomimi

• 1024
« Отговор #297 -: Април 13, 2008, 06:57:01 am »
Saule_Nova, честито!
 :ballons: :bighug: :ballons:
Ей, това се казва хубаво мнение в темичката и добро начало на моя ден!
Много се радвам! :balk_46:Ти ме направи щастлива! :D
Прегръщам те и ти желая най-прекрасните :cloud9:, а след това най-сладкото:sbabygirl: :babyboy: :sbabygirl: :babyboy: :sbabygirl:.
 :bighug: :bighug: :bighug:

« Отговор #298 -: Април 13, 2008, 11:23:27 am »

[/quote]
[/quote]
 OviewКутията е бяла с розово,надписа е син и са 5 на брой... не помня обаче колко струваха...
Дистрибутора е UniComs/ иначе са Канадски :)

« Отговор #299 -: Април 13, 2008, 11:30:07 am »
[
Момиченца, по  по повод тестовете за Ову... аз използвам Оview

Кутията е бяла с розово, надписа е син, 5 броя,всеки в индивидуална опаковка, не помня колко струваха обаче...
« Последна редакция: Април 13, 2008, 12:34:55 pm от Raliuna »