0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Висока киселинност на влагалището
« -: Декември 06, 2007, 18:14:15 pm »
Момичета въпрос..
как се доказва висока киселинност на влагалището - какви изследвания се правят и
как се "лекува" тази висока киселинност - след посткоитален тест резултата е плачевен - няма живи сперматозоиди :(. Доктора казал че е висока киселиността и е предписал промивки с "Tantum Rosa" - 3 br Не съм сигурна за името на препарата
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
Re: Висока киселинност на влагалището
« Отговор #1 -: Декември 09, 2007, 08:21:24 am »
Може да си купиш от ръкавиците на Фромвулеви.

Лечение - добре е да се консултираш с лекар, иначе промивки /но не с душ/ със сода бикарбонат/сода за хляб/
НО ако причината са гъбички - содата няма да ги убие.
Тест ръкавица за определяне на вагиналната рН стойност

Продукти -Бременност, овулация - ОПРЕДЕЛЯНЕ НА ВАГИНАЛНАТА КИСЕЛИННОСТ

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*
« Отговор #2 -: Декември 09, 2007, 21:56:42 pm »
За тези ръкавици и аз чух, но могат ли да се ползват в домашни условия? А иначе знам че Пх-то може да се променя с лекарства.
« Отговор #3 -: Декември 10, 2007, 07:44:04 am »
Не съм сигурна,че може да се лекува ,но ако желаеш да достигнеш до бременност,един от най-добрите начини за да го постигнеш е инсеминация -чрез нея се избягва киселинната среда на влагалището.Успех
« Отговор #4 -: Декември 10, 2007, 23:19:57 pm »
За тези ръкавици и аз чух, но могат ли да се ползват в домашни условия? А иначе знам че Пх-то може да се променя с лекарства.
Предназначени са точно за ползване в домашни условия. http://www.zachatie.org/index.php?option=com_smf&Itemid=40&topic=13974.0
« Последна редакция: Декември 10, 2007, 23:22:02 pm от Ledena_luna »
url=http://www.zachatie.org/drz2010][/url]
*
« Отговор #5 -: Декември 11, 2007, 10:08:31 am »
Не съм сигурна,че може да се лекува ,но ако желаеш да достигнеш до бременност,един от най-добрите начини за да го постигнеш е инсеминация -чрез нея се избягва киселинната среда на влагалището.Успех

Може да бъркам, но от сайта на Фромвулеви останах с впечатление, че липсата на киселинност е по-опасна.
« Отговор #6 -: Декември 11, 2007, 19:52:49 pm »
Не бъркаш.
url=http://www.zachatie.org/drz2010][/url]
*
« Отговор #7 -: Декември 12, 2007, 21:55:02 pm »
И аз си поръчах ръкавици,но не са ми отговорили на мейла, нито пратили нещо.Поръчах ги още в Понеделник.Май ще им звънна директно по телефона.
« Отговор #8 -: Декември 14, 2007, 04:09:36 am »
Пусни си една микро биология за да установиш от какво може да е. Ако установиш висока киселинност разбира се.
*
« Отговор #9 -: Декември 14, 2007, 17:12:02 pm »
Момичета Благодаря Ви
поръчах си ръкавиците от Фромвулеви - поръчваш на единия
ден на другия ти ги носят с куриер! Браво на Фромвулеви!
Ще пробвам с тях като приключа антибиотиците.
*
« Отговор #10 -: Декември 14, 2007, 17:36:38 pm »
На мене чак днес ми ги донесоха.Понеделник ги бях поръчала.Но няма значение. Малко указанието се разминава с написаното в сайта им, но и това не е важно.Пробвах ги и съм в норма, въпреки че имам гъбички в момента и очаквах друг резултат.Тия гъбички тепърва ще ги чистя, защото се появиха от пиене на 4 антибиотика за последния месец и половина. :(
« Отговор #11 -: Август 20, 2008, 12:37:18 pm »
И на мен кожният лекар ми изследва вагиналната флора и каза, че единственото, което може да пречи на забременяването е по-високата киселинност. Но странното е, че не ми предписа лечение, явно наистина липсата на киселинност те прави по-уязвим на зарази. Каза също, че киселинността се повишава от стрес...
*

alimania

• 212
  • Златно детенце си имам
« Отговор #12 -: Август 21, 2008, 19:41:49 pm »
Така и не разбрах от сайта каква е цената на ръкавиците! Само за транспортните разходи бяха писали.... :ask:
БЛАГОДАРЯ ВИ, ПРИЯТЕЛИ ОТ "ЗАЧАТИЕ"